3 μερες ελειψα, μπαινω σημερα και βλεπω ανταλλαγη χαρακτηρισμων και ψευδονυμων αναμεσα σε 2 ανθρωπους που καποτε ηταν δασκαλος και μαθητης....Ομολογω οτι γελασα με την καρδια μου!!!! :D
Τι εκανα αυτες τις 3 ημερες??? Ημουν καλεσμενος σε ενα "συνεδριο" σε ενα παραθεριστικο θερετρο!!!! Ο προεδρος(με μικρο "π" παντα....μονο ΕΝΑΣ γραφεται με κεφαλαιο) του Αυτοκρατορα συνεχιζει μια σειρα ταξιδιων μετα απο εκεινο το αλησμονητο ταξιδι στην Λατινικη Αμερικη για αναζητηση νεων μαζορετων!!! Παρτε μια γευση απο το εν λογω "συνεδριο"!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZR3DAC5I6LYΟπως καταλαβαινετε προτιμησα την παρουσια μου σε αυτο το σοβαρο meeting και απουσιαζα απο το εντος εδρας παιχνιδι μου με το μποτακι!!!
Οσο για τα αγωνιστικα, απο οτι βλεπω σε αλλα μετωπα η κατασταση αρχιζει και ξεκαθαριζει και σε αλλα περιπλεκεται ακομα περισσοτερο. Στους μπλε και ξεκινωντας απο την κορυφη, βλεπω δυσκολα να αλλαζει κατι στην πρωτη 5αδα. νομιζω ετσι ακριβως θα τερματισουν οι ομαδες και μετα τα τελευταια αποτελεσματα. Το Πολυκαστρο και ο Αετος θα μαχονται μεχρι τελους για την καταληψη της 6ης θεσης. Οπως βλεπω ομως τα πραγματα, δεν ξερω πραγματικα τι ειναι καλυτερο στους μπλε. Η 6η ή η 7η θεση??? Βλεποντας τον Παναθηναϊκο να μην κατεβαζει ομαδα εδω και αρκετες αγωνιστικες, ενω τον Φαμπρικα να δυσκολευει και να κοντραρει τους παντες στις τελευταιες αγωνιστικες. Ισως, λοιπον, να εχουμε "επιλογη" της 7ης θεσης απο Αετο και Πολυκαστρο. Ποιος ξερει....Μονο ο Προεδρας και ισως ενας υπερκοριος(αν ειμαστε τυχεροι και καποτε βγουν στη φορα οι πλεκτανες του).
Στους κοκκινους ειχαμε παλι ανακαταταξη στην κορυφη της βαθμολογιας. Ισοβαθμοι πλεον Αγορ και Ιονικος, ενω η ομαδα μου παρακολουθει απο κοντα και ειναι ετοιμη να αρπαξει λυσσασμενα το καθε κοκκαλακι που θα του πεταξουν οι απο πανω. Με αλλα λογια περιμενει ενα λαθος τους στα επομενα ματς εχοντας και καλυτερη διαφορα ποντων πλεον. Ο Αγορ ειναι το φαβορι για την πρωτη θεση εχοντας 2 εντος εδρας παιχνιδια, ενω ο Ιονικος εχει ντερμπυ αυριο με μενα. Εκει που θα κριθουν πολλα!!! Στο κλειστο της Λαμιας λοιπον που απο οτι μου ειπε ο Θανασης ειναι απορθητο πανω απο μια σεζον και αυτο απο μονο του αποτελει προκληση για μενα. Αυριο θα ξερουμε αν θα απλοποιηθουν ή θα μπλεχτουν κι αλλο τα πραγματα στην κορυφη του κοκκινου ομιλου. Απο κει και περα στην 4η θεση εχει στρογγυλοκαθησει ο Αρης που με 2 νικες απεναντι σε Αγορ και Ιονικο δειχνει τα δοντια του εν οψει playoff και επιβεβαιωνει τον Κοσμα που επεμενε απο την αρχη της σεζον για το ποσο καλη ομαδα εχει. Οι πιο κατω θεσεις επισης ειναι καπαρωμενες και δεν αλλαζουν. Αυτα!!! :D