BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 41

Sezona 41

Set priority
Show messages by
From: Trica

This Post:
00
291728.37 in reply to 291728.36
Date: 2/3/2018 3:12:50 PM
Overall Posts Rated:
3636
Jaz sem pa dokaj presenetljivo dobil tekmo z rudarjem, sem ga ujel na levi nogi? Zaradi obveznosti in snega sem malo pozabil in iz ekipe nisem dal do pred nekaj dnevi nazaj še poškodovanega Trošta, ki pa se je danes na srečo pozdravil in bil pomemben člen pri zmagi. Lepo presenečenje zame in dober kapital za naprej.

This Post:
00
291728.38 in reply to 291728.35
Date: 2/6/2018 1:27:10 PM
Overall Posts Rated:
77
Uff Lenota preizkušajo Buzzerbeater bogovi ? :/

Drugače kot zanimivost... danes 5 dvobojev istouvrščenih ekip ..

This Post:
33
291728.39 in reply to 291728.38
Date: 2/7/2018 4:42:09 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15261526
Second Team:
Kerlci II
BB čas leti še hitreje kot čas v RL, tako da smo že prišli do polovice rednega dela sezone!

Zame je zaenkrat le-ta precej mirna, saj sem daleč od najboljših dveh moštev v ligi in daleč od boja za obstanek, tako da me ligaške tekme ne pritegnejo preveč. Upam na ugoden žreb v pokalu, kjer se bo sedaj začelo zares.

V ekipi sicer vlada dobro vzdušje za katerega skrbi predvsem Jakob Verh, ki ima podobno vlogo, kot jo je imel v zlati ekipi slovenske reprezentance Saša Zagorac. Ekipa si je v ponedeljek tudi skupaj ogledala tekmo Islandske U21 reprezentance, ki jo vodi trener Kerlcev, ter bila priča pravi srhljivki in tesni zmagi nad 14. reprezentanco sveta, Ukrajino. Razpoloženja ni mogla pokvariti niti novica, da je naš igralec Juan Gilliland, še vedno brez potnega lista katere koli od priznanih držav, čeprav je zaprosil tako za slovensko kot tudi špansko državljanstvo. Trenutno tako s klubom ne more imeti uradne pogodbe, zato ga uprava plačuje z bitcoini. Kar pa ga trenutno tudi ne osrečuje preveč.

This Post:
11
291728.41 in reply to 291728.40
Date: 2/9/2018 9:03:38 AM
Overall Posts Rated:
3636
Zaenkrat je tam od 2-3 mesta dol še vse odprto. V zameno za dve zmagi proti rudarju in Matematikom sem tokrat žal moral žrtvovati pokal. V nadaljevanju sezone se bom tako lahko povsem posvetil ligi. Toliko bolj pomembno, ker so tudi na repu lestvice ekipe, ki so lahko zelo konkurenčne in lahko v prihodnje presenetijo. Upam, da nam uspe plovba po začrtani poti :)

This Post:
77
291728.43 in reply to 291728.11
Date: 2/16/2018 8:29:52 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15261526
Second Team:
Kerlci II
V okolici arene Kerlc home in pri navijačih ekipe Kerlci se še ni polegel prah okoli včerajšnje pokalne tekme proti soligašu Šentjur Owners.

Tekma, ki je predstavljala enega od vrhuncev ekipe Kerlcev v tekoči sezoni, se je sprevrgla v pravi fiasko še pred njenim začetkom. Uprava se je odločila, da je Šentjur dovolj blizu, da se lahko igralci sami pripeljejo do Zaklete arene, kjer se je odvijal eden od derbijev šestnajstine finala slovenskega pokala. Okoli 4h se je ekipa res zbrala na predvidenem zbornem mestu, manjkal je le Clio Franclja Berlaka. Slednji je skupaj s sovoznikom Timofeyem Gordeychukom šele ob dogovorjenem času ugotovil, da sta se nesrečneža pripeljala v Šenčur in ne v Šentjur. Kasneje sta tekmo sicer ujela, a v medije je prišel njun neslavni hitrostni rekord skozi trojanski predor, hkrati pa tudi podpovprečna predstava na tekmi, predvsem Berlaka.

Zgoraj omenjeni incident bi znal lepo pokvariti vzdušje na zabavi, ki je na sporedu v ponedeljek zavoljo jubilejne stote tekme Berlaka za slovensko člansko izbrano vrsto. V kolikor bo Frenk na tekmi proti našim južnim sosedom stopil na parket, seveda. Igralca Kerlcev Juan Gililand in Kirk Henning sta vabilo na zabavo že odklonila, saj sta za povrh vsega močno užaljena tudi zavoljo domnevne izjave prvega zvezdnika Kerlcev. Slednji naj bi namreč s še enim doma vzgojenim igralcem, Matijo Korenom, razpredal o tem, ali morda uprava Kerlcev ne izbira novih okrepitev na podlagi rasnih ali drugih kvot in da "samo še čaka, da v vrste Kerlcev pridejo še azijec, Mehičan in morda še kakšen gej". Francelj tovrstne izjave odločno zanika.

Vzdušje v ekipi je tako v razmahu dveh tednov močno upadlo. Strokovni štab bo sedaj, razumljivo, cilje podredil čim boljšemu dosežku v ligi in morda razmislil še o kakšni dodatni okrepitvi, ki bo moštvo popeljala do vidnejšega uspeha v tej ali v naslednji sezoni.

This Post:
00
291728.45 in reply to 291728.43
Date: 2/17/2018 10:12:06 AM
Overall Posts Rated:
77
Hehe.. poznavanje Šentjurja še kar slabo, pa četudi smo bili (v kratkem) državni prvaki B)

Si mi pa vrnil že dan za tem.. pa verjetno se v tej sezoni srečama še 1x.. takrat pridemo pa mi k vam (imamo vsaj organizirane prevoze) :D

This Post:
00
291728.46 in reply to 291728.45
Date: 2/19/2018 3:21:52 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15261526
Second Team:
Kerlci II
Ja, zmaga dan kasneje je bila sicer bolj grenka uteha, kajti balkanska regionalna liga je na lestvici naših prioritet bolj na repu. Ampak čast smo si pa vsaj malo povrnili

Advertisement