μπαίνεις 1μιση το βράδυ για να γράψεις στο φόρουμ μόνο και μόνο γι αυτό το αξίζεις..:)
θα ξεκινήσω από την σεζόν που μας πέρασε και θα γυρίσω μετά σιγά σιγά τις σελίδες πίσω...
καταρχήν αυτή τη σεζόν μπορώ να πω ότι είχαμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αφού πολλές ομάδες πάλεψαν για την πρωτιά..κανένας σε τρομερό επίπεδο, πολλές ομάδες όμως σε καλό επίπεδο..αν και το φόρουμ έσβησε κάπως αυτή τη σεζόν το παιχνίδι δεν έχασε καθόλου το ενδιαφέρον του τουλάχιστον για μένα..
δεν ξέρω ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά που πήγα για άνοδο και μου φαινόταν όλα πιο ενδιαφέροντα, αλλά πιστεύω ότι ήταν από τις καλύτερες σε επίπεδο αγώνων αυτή η σεζόν...
ένα
μπράβο στο Βαλάντη για την τρομερή δουλειά που έχει κάνει με τους ψηλούς του..δεν έχω δει τον Κάγκουρα αλλά ο Κωστάκης αξίζει κάθε δολλάριο που παίρνει..μακάρι να έχω και εγώ κάποια στιγμή ψηλούς σε τέτοιο επίπεδο..
και γενικά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που (υποκρίθηκαν ότι :P) χάρηκαν με την επιτυχία μου και την άνοδο στην ΙΙ..να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε το παιχνίδι γιατί αυτό είναι που μετράει στην τελική...και δεν θα χαθώ από το φόρουμ, θα πετάγομαι που και που..
είμαι 6 σεζόν σε αυτόν τον όμιλο..έχω παίξει με πολλούς καλούς και λιγότερο καλούς αντιπάλους..αλλά στο τέλος σου μένουν μόνο μερικά ονόματα που μένουν να θυμάσαι..από αυτά μερικά τα θυμάσαι πιο έντονα..χάρηκα που γνώρησα τα παιδιά της ΙΙΙ.11...τον Βαλάντη, τον Στέφανο, τον μυστηριώδη Βολιώτη, τη Βίκη, όλους τους Γιάννηδες(είναι μπόλικοι), τον Τάκη(κοινώς Ορέστη), τον Παντελή, τον Θοδωρή..και μην ξεχάσω τον Τάκη, γνωστό και ως χασούρα..ελπίζω να μην διαβάζει αυτό το ποστ αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Πάνος θα του στείλει pm για να το δει..:)
είναι και ο Στέλιος με τον Πάνο...όταν ήμασταν όλοι μαζί το φόρουμ είχε πάρει φωτιά κυριολεκτικά...
ο Πάνος
(144078) μετά από την απογοήτευση που είχε φάει από τα περιφερειακά συστήματα έπαιζε πάντα ρακέτα..και σχεδόν πάντα το έκανε καλά..ήξερες ότι θα παίξει κοίτα μέσα..αλλά επίσης ήξερες ότι θα κάνει άνω κάτω τη ρακέτα σου ότι άμυνα και να βάλεις..μια φορά όμως κατάφερα να κάνω καλή άμυνα στη ρακέτα του και δεν θα το ξεχάσω(επίσης δεν θα αφήσω αυτόν να το ξεχάσει)
(39540526)τώρα είναι φαντάρος αλλά ελπίζω όταν δει το ποστ να δώσει το μπαλάκι του και αυτός..:D
ο Στέλιος(όλοι ξέρετε το Στέλιο) πάλι θα παρατήσει το ββ για έναν λόγο..όταν καταργήσουν την προπόνηση...μέχρι να τον γνωρίσω πίστευα ότι είμαι αρκετά κολλημένος με την προπόνηση...ΟΧΙ!!ο Στέλιος είναι αυτός...έπεσε κατηγορία εξαιτίας της μανίας του να προπονήσει..όμως επίσης είναι και καλός μάνατζερ οπότε δεν είχε πρόβλημα να ξανανεβεί φέτος..
μπράβο Στέλιο για την άνοδο!!αυτά τα πολλά από μένα..και κάτι τελευταίο..οι παίχτες γενικά έρχονται και παρέρχονται στην ομάδα μου αλλά υπάρχει ένας παίχτης βαρύμετρο πλέον στο κομμάτι της ψυχολογίας..ο Yalçin Zarif
(13256781) ο παλιοτουρκαλάς όπως τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι, είναι μέλος της ομάδας μου από τότε που ανέβηκα μέχρι και τώρα..του υποσχέθηκα ότι θα τον πάω στην ΙΙ να παίξει και θα τον πάω..από εκεί και πέρα θα δούμε..
Last edited by GIANNIS.K. at 8/19/2012 9:47:55 PM