BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
206172.368 in reply to 206172.366
Date: 3/20/2012 8:35:14 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Εξήγησε το μου εσύ που λές ότι είμαι φάουλ μιας και ξέρεις.....

From: sainhs
This Post:
00
206172.369 in reply to 206172.367
Date: 3/20/2012 8:50:21 AM
Overall Posts Rated:
4343
1ον) Αυτο με τους δυο χρηστες τη μια ομαδα κ τους 2 χρηστες δυο ομαδες δε το πολυεπιασα. Αλλο να εισαι ο Τακης και να εχεις φαρμα γιατι το γουσταρεις και αλλο να εισαι ο Σακης και να εχεις μια κανονικη ομαδα κ μια φαρμα. Οπως καλα ειπε και ο GM, μπορει να μας "βολευει" ολους κατι τετοιο αλλα ειναι ρισκο να σε πιασουν και να φας ban. Εκτος του οτι ειναι αδικο για πολλους λογους (το οτι το κανουν κ σε αλλες χωρες δε το κανει ηθικο).
2) Στις αλλες χωρες που εχουν παρομοια τερατακια, ποιοι ειναι οι λογοι ή το πλανο που ακολουθουν και μπορουν να τους συντηρουν (εκτος φαρμες) και εμεις δε μπορουμε? εκτος κι αν ΟΛΟΙ βασιζονται τοσο στις φαρμες.

Εμενα προσωπικα θα ηταν κατι σαν τιμη μου να προπονω υποψηφιο διεθνη παικτη, αλλα υπο προυποθεσεις, πχ να μπορεις να τον σηκωνεις οικονομικα, να ειναι σε θεση που εξυπηρετει τους αγων. στοχους. Μολις ανεβει σε επιπεδο που δε θα μπορω να τον αντεξω να γινετε πασα σε ελληνικη ομαδα μεγαλυτερης κατηγοριας και παει λεγοντας. Δε ξερω αν κ αυτο ειναι ουτοπικο, αλλα τοσες εκατονταδες ενεργοι ελληνες χρηστες ειμαστε, ολο και καποιον θα βολευει ολο και καποιος θα θελει να βοηθησει και να βοηθηθει. Και στην τελικη ας μην βγουν κ τα τερατα, ας βγει κατι λιγοτερο. Τοσο μπορουμε τοσο κανουμε....

ΥΓ: Προς τον GM ή οποιον αλλον ξερει. Αν πχ καναμε ενα thread οπου σε μορφη συζητης ο καθενας μας θα ελεγε "διατιθεμε για εναν ελληνα μικρο ή μεγαλο διεθνη, τοσο μισθο, ταδε θεση, εχω ταδε πλανο προπονησης συζητισιμο κλπ κλπ", θα ηταν παρανομο?

This Post:
00
206172.370 in reply to 206172.369
Date: 3/20/2012 9:21:54 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Να σε ρωτήσω κάτι; Επειδή αυτόν τον παίκτη δεν μπορώ να τον δώ μπορείς να μου πεις πού υστερεί αν τον ξέρεις;

Είδα ότι κάνει αρκετά φάουλ. Υπέθεσα λοιπόν ότι υστερεί σε εσωτερική άμυνα.

[Hellas]
Ilias Manaras (9424659)

From: kajabbar

To: Kon
This Post:
00
206172.371 in reply to 206172.366
Date: 3/20/2012 9:37:56 AM
Overall Posts Rated:
231231
Να ξέρεις πως εγώ πάντα προσπαθώ να πάρω τέτοιες "ομάδες", αλλά πλέον δίδονται με πραγματικά μπικικίνια και όχι απλά ωράια λόγια.

Τέλος πρέπει να σου πω πως είσαι μακράν ο πιο ρεαλιστής χρήστης που έχει μιλήσει για τα θέματα δημιουργίας παικτών όσο κι αν αυτά που έγραψες ενοχλούν ή αντιτίθονται στους κανόνες.

Δεν ξέρω αν έχει αξία, αλλά από μένα είσαι 100% σωστός.

From: Kon

This Post:
11
206172.372 in reply to 206172.369
Date: 3/20/2012 9:55:09 AM
L e g e n d
III.7
Overall Posts Rated:
192192
Ρε συ Σαίνη, είσαι ο τρίτος μετά τον Nickleon και τον Δημήτρη που παρανοεί αυτά που γράφω. Τι στην ευχή, τόσο άσχημα τα μιλάω τα ελληνικά;
1ον) Αυτο με τους δυο χρηστες τη μια ομαδα κ τους 2 χρηστες δυο ομαδες δε το πολυεπιασα. Αλλο να εισαι ο Τακης και να εχεις φαρμα γιατι το γουσταρεις και αλλο να εισαι ο Σακης και να εχεις μια κανονικη ομαδα κ μια φαρμα. Οπως καλα ειπε και ο GM, μπορει να μας "βολευει" ολους κατι τετοιο αλλα ειναι ρισκο να σε πιασουν και να φας ban. Εκτος του οτι ειναι αδικο για πολλους λογους (το οτι το κανουν κ σε αλλες χωρες δε το κανει ηθικο).

Αυτό που είπα είναι ότι οι χρήστες που θα αποφασίσουν να έχουν φάρμες τρίτου επιπέδου, καλό θα είναι να έχουν και δεύτερο λογαριασμό. Με αυτό εννοώ 2 φάρμες τρίτου επιπέδου, όχι φάρμα και κανονική ομάδα. Η μία θα συντηρεί και η άλλη θα τανκάρει. Γιατί να είναι οι ίδιοι και όχι διαφορετικοί; Γατί ρε φίλε δεν πρόκειται να βρεις πολλούς που να είναι διατεθειμένοι να κάνουν αυτή την δουλειά. Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού θα είναι.
2) Στις αλλες χωρες που εχουν παρομοια τερατακια, ποιοι ειναι οι λογοι ή το πλανο που ακολουθουν και μπορουν να τους συντηρουν (εκτος φαρμες) και εμεις δε μπορουμε? εκτος κι αν ΟΛΟΙ βασιζονται τοσο στις φαρμες.

Πότε μίλησα εγώ για τερατάκια ρε φίλε; Τα τερατάκια έχουν πεθάνει εδώ και καιρό. Εγώ για τον Αμπελάκη στενοχωρήθηκα, ο οποίος είναι το πρώτο ελληνικό project αυτού του τύπου, και ένα από τα λίγα που υπάρχουν σε αυτή την ηλικία, και μπορεί να ακολουθήσει εύκολα την "συγεκριμενοποίηση" που μίλησα προηγουμένως. Ποιά θα είναι αυτή δεν μας ενδιαφέρει, θα την αποφάσιζε ο mamu. Το θέμα είναι ότι με βάση τα λεγόμενα του Ινδού, ο παίκτης πάει στράφι.
Εμενα προσωπικα θα ηταν κατι σαν τιμη μου να προπονω υποψηφιο διεθνη παικτη, αλλα υπο προυποθεσεις, πχ να μπορεις να τον σηκωνεις οικονομικα, να ειναι σε θεση που εξυπηρετει τους αγων. στοχους. Μολις ανεβει σε επιπεδο που δε θα μπορω να τον αντεξω να γινετε πασα σε ελληνικη ομαδα μεγαλυτερης κατηγοριας και παει λεγοντας. Δε ξερω αν κ αυτο ειναι ουτοπικο, αλλα τοσες εκατονταδες ενεργοι ελληνες χρηστες ειμαστε, ολο και καποιον θα βολευει ολο και καποιος θα θελει να βοηθησει και να βοηθηθει.

Αυτά ακριβώς που λες, ρε φίλε, οδηγούν στις φάρμες. Και ο Αμπελάκης έφυγε επειδή δεν μπορούσε να τον αντέξει άλλο ο χρήστης του. Είναι τόσο τρομερό δηλαδή να τον παραλάβει ο επόμενος αντί για τον Ινδό; Σίγουρα πάντως δεν ήταν δυνατόν να τον αναλάβει μία ομάδα η οποία δεν ήταν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο, όπως λες. Και να ξέρεις ότι οι φάρμες δεύτερου επιπέδου, είναι οι πιο εύκολες απ' όλες, γιατί μπορούν να πετύχουν και τους στόχους της εθνικής και τους στόχους του χρήστη.
Τοσο μπορουμε τοσο κανουμε....

Φίλε μου μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε, αρκεί να οργανωθούμε. Οι άλλοι που κερδίζουν τίτλους δεν είναι καλύτεροι από εμάς :-)
Παιδιά δεν είναι απαραίτητο να ασπαστείτε αυτά που λέω. Με αφορμή το περιστατικό του Αμπελάκη, είπα μία γνώμη.
Αν μαζευτούμε αρκετοί για να υλοποιηθεί ένα τέτοιο πλάνο, μπορείτε να υπολογίζετε και σε μένα :-)

This Post:
00
206172.373 in reply to 206172.371
Date: 3/20/2012 9:57:42 AM
L e g e n d
III.7
Overall Posts Rated:
192192
:-)

This Post:
00
206172.375 in reply to 206172.374
Date: 3/20/2012 10:08:32 AM
L e g e n d
III.7
Overall Posts Rated:
192192
Ένας χρήστης με 2 φάρμες, με 2 διαφορετικούς λογαριασμούς, από 2 διαφορετικά pc. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, μία τέτοια ομάδα δεν αντέχει εύκολα παραπάνω από 2 σεζόν.

To: Kon
This Post:
00
206172.376 in reply to 206172.375
Date: 3/20/2012 10:11:30 AM
L e g e n d
III.7
Overall Posts Rated:
192192
Το ιδανικό είναι ένας χρήστης για μία ομάδα, αλλά δεν είναι εύκολο.

This Post:
00
206172.377 in reply to 206172.376
Date: 3/20/2012 10:16:16 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Δεν είναι λογική αυτή, αλλά τέλος πάντων. Ο άλλος που έχει ιντερνετ καφέ θα έχει 20 ομάδες από διαφορετικά Pc. Έλεος δηλαδή.

Advertisement