...razlika izmedju ova dva igraca po skillovima je ogromna...
Naravno da je ogromna...Ostreš je s vanjskom obranom bar korak do 13, ako ne i više, vidjet ćemo uskoro...jbg. kad je zadnjih 6 tjedana zapeo na toj vanjskoj obrani pa je dobio extra dozu...a i hvala bogu da je tako...jer da nije bio u treningu možda bi ova debata bila opravdana, ali ovako nema previše smisla...
Inaće dogovor je bio da se s tom vanjskom obranom zaustavi na 11 pa da pređe na unutarnje skilove...obranu i šut...ali došlo je ljeto...
Da se razumijemo, Bojan Tomčuk je avion za 99% 18 godišnjaka, no ta mjesta u repci su ostavljena zbog potencijalnih ozljeda i upravo zbog toga kaj se sad napravilo s Ostrešom...to je dogovoreno davno prije i nema smisla mjenjati zacrtane smjernice svaki put kad iskoči neki zanimljivi igrač, jer ja vam izvadim odmah bar desetak slićnih koje bi možda vrijedilo spasiti, jer sam upravo ja prošao SVE ovosezonske draftirce i izdvojio interesantne, i zato smo ljestvicu postavili na MVP i više...a još k tome Ostreš se prati i redovito trenira odkad je draftiran...a i našao se novi vlasnik kojem novac ne igra ulogu da ga nastavi trenirati u miru...
Mogu se spasiti najviše 2-3 igrača na sezonu...zato se treba koncentrirat na one s najvećim potencijalom kako bi od tog spašavanja i stara repka jednog dana imala koristi...
A upravo kako si rekao imamo malu bazu igrača, pa si zbog toga ne možemo priuštiti puštati takve igrače da nestanu...a Ostreša ćemo 99% gledati u repci jednog dana...
Na kraju krajeva izbornikova je zadnja rijeć i ako ga on želi spasit ko sam ja da se protivim, ali ako razmislite razumno i skužite da je davno već dogovoreno da će se u repku zvati igrači koji će koristiti repci ili su potencijal za staru, pa će se udomit kod vlasnika koji će se brinut o njemu kako spašavanje ne bi bilo uzaludno, a Bojan Tomčuk se nažalost ne uklapa u nijednu od te dvije kategorije...