BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208500.363 in reply to 208500.362
Date: 3/21/2012 12:47:35 PM
Overall Posts Rated:
11
se efxaristw maraki,tha se kanw add,tha me katalabeis ap to name :P..,tha dw,an kai den einai efkolo meta tis pwlhseis,na dimiourghsw ksana antagwnistikh omada etsi efkola.

From: XxSMIL3xX

This Post:
00
208500.364 in reply to 208500.360
Date: 3/21/2012 3:00:49 PM
Overall Posts Rated:
6666
borba...

μην στρουθοκαμιλιζεις...
αλλο ειναι να εισαι γραναζι του συστηματος και να το συντηρεις με ολες σου τις δυναμεις και αλλο ειναι να σε χρησιμοποιει το συστημα οπου απλα ειναι αναποφεκτο...

αλλο ειναι τις κυριακες σου να πηγαινεις να μαγειρευεις για απορους και αλλο να πηγαινεις να βλεπεις ποδοσφιρο στο οακα...

αλλο ειναι τα σαββατοβραδα να τρεχεις σε καταληψεις και αλλο ειναι να χορευεις τσιφτετελια...

αλλο ειναι να τρως χημικα απο τους μπατσους για να υπερασπιστεις το 8ωρο και την εργασια και αλλο να εισαι αραχτος στον καναπε σου...

αλλο ειναι να κυνηγας μαυρους επειδη δεν τους γουσταρεις και αλλο ειναι να προστατευεις φτωχους ανθρωπους που δεν εχουν να φανε και τυχαινει να ειναι και μαυροι...

οσο για το χρησιμοποιω εγω απο το συστημα και τι χρησιμοποιει το συστημα απο μενα ασε με να ξερω καλυτερα...για αρχη μπορεις την κυριακη που ερχετε να ερθεις στο συνταγμα να μαγειρεψουμε παρεα για απορους και να δεις και το ανταλλακτικο παζαρι...εκει δεν δεχομαστε χρημα...μονο ανταλλαζουμε και χαριζουμε!!!!

οσο για το χαλαρα που σου εχει γινει εμμονη...δε νομιζω με το χαλαρα που παιζω με καποιες ομαδες να επεσε καποιος περυσι....αντιθετως τελικα το φιλαρακι σου ο τζιμης τον εριξε τον πιρελι οταν κατεβασε τα 2α...εκει δεν σε επιασε ο πονος ομως...αλλα βεβαια...τζιμης ειναι αυτος...

τωρα που θα πεινασετε ολοι με βασικο μισθο 300$ θα δεις τι ευκολα ολοι θα αρχησετε να κλεβετε γαλατα απο τα σουπερμαρκετ...
και μιας και ειπα σουπερμαρκετ...αυτοι που πετανε πετρες πανε και αδειαζουν και σουπερμαρκετ και τα μοιραζουν στους φτωχους....αυτο σ αρεσει αραγε????ρητορικη ειναι ερωτηση...
σ αρεσει δεν σ αρεσει τωρα οταν θα μεινεις ανεργος και αστεγος θα πας μαζι τους...

From: tsaou

This Post:
11
208500.366 in reply to 208500.364
Date: 3/21/2012 6:00:12 PM
Overall Posts Rated:
5959
Για να είμαι ειλικρινής τοσες ασυναρτησίες μόνο εδω δε θα περίμενα να τις διαβάσω.

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Γιατί υπάρχει καναπές ή χημικό, μαγείρεμα ή μπάλα, κατάληψη ή τσιφτετέλι. Γιατί θα πρέπει να μείνουμε όλοι άστεγοι ή άνεργοι, γιατί θα πεινάσουμε όλοι με 300 ευρώ. Γιατί θα πρέπει να κλέβουμε όλοι που ο βασικός μισθός θα είναι 300 ευρώ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν τι σημαίνει κουμάντο, τι σημαίνει μέτρο. Ανθρωποι οι οποίοι πέρα από το τσιφτετέλι ή την κατάληψη εκμεταλλεύονται τον χρόνο τους εποικοδομητικά και έχουν δημιουργήσει τις προυποθέσεις, όταν έπρεπε να το κάνουν, για να αντέξουν όσο το δυνατόν περισσότερο το χάλι που ζούμε. Χάλι που δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της πολιτικής και των εκπροσώπων της (μηδενός εξαιρουμένου), αλλά και απόψεων και ιδεολογιών των άκρων σαν τις παραπάνω

Δεν μπορώ να κατανοήσω την ισοπέδωση του μηνύματος.

Αναφέρεσαι σε όλους μας, σα να γνωρίζεις τι κάνει ο καθένας και πως επενδύει τον προσωπικό του χρόνο. Δε λέω ότι δε θα μας συμβεί κάτι από αυτά που αναφέρεις, αλλά δεν ειναι σωστό η κρίση σου να είναι τόσο απλοϊκή και απόλυτη..

From: BORBA

This Post:
00
208500.367 in reply to 208500.364
Date: 3/21/2012 6:34:23 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
XxSMIL3xX...

Μην προσπαθείς τόσο απεγνωσμένα να "διαφημίσεις" τον τρόπο ζωής σου σε ανθρώπους που δεν σε ξέρουν... πιθανότατα δεν θα σε μάθουν ποτέ... και σίγουρα δεν τους απασχολεί και δεν έχουν κατακρίνει τι κάνεις και τι όχι στην καθημερινότητά σου!Περισσότερο ενοχικό μου μοιάζει για να αποδείξεις εσύ στον εαυτό σου ότι δεν είσαι μέρος του συστήματος ή της εξουσίας γιατί σε εμάς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αποδείξεις τίποτα!

'Οσο για εμάς που στρουθοκαμηλίζουμε... το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε Τρίτη και Σάββατο κατά τις 6.30 το απόγευμα βλέπουμε τα ματσάκια του ΒΒ στον υπολογιστή του γραφείου μας όπως κι εσύ... εκτός αν στις καταλήψεις πέρνεις μαζί και το laptop σου για να δεις αν όντως ο αντίπαλος τήρησε την υπόσχεσή του και έπαιξε χαλαρά... μεγάλο άγχος βρε παιδί μου!!!

Η κουβέντα αυτή καταντάει πλέον γραφική... και εγώ κάπου εδώ λέω να μην τη συνεχίσω... και την άρχισα μόνο λέγοντας ότι με πείραξε που είπες ότι σ' άρεσαν οι σκηνές βίας στο ΟΑΚΑ... χωρίς βέβαια να έχεις απαντήσει ακόμα στο ερώτημά μου... αν και δεν περιμένω απάντηση!!!

Υ.Γ.: Σε όλους τους υπόλοιπους ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα ή αν σας την "έσπασα" λίγο με αυτές τις συζητήσεις... πλέον οι κουβέντες μας θα είναι αποκλειστικά μπασκετικές και αθλητικές!!!

This Post:
00
208500.368 in reply to 208500.367
Date: 3/21/2012 6:39:57 PM
Overall Posts Rated:
11
file BORBA molis proselaba ton denis(rodman) ton trellara sthn omada mou,giname oloi ena mpaxalo,eseis metaksi sas,egw me th mhxanh..an kai sas to eixa pei,tha arxisoun oi trampoukismoi,dennis einai aftos :P(sorry pou parembainw sth syzhthsh alla to kanw gia na gelasoume ligo kai na ksefugoume apo afth th syzhthsh...),sto telos blepw na menw,egw oi axrhstoi kai o dennis sthn omada mou... :P.facebook kapoios allos pera ap th maria exei kai na thelei na ginoume filoi??

This Post:
00
208500.369 in reply to 208500.361
Date: 3/21/2012 6:41:16 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
opoios exei fb,an thelei na tou dwsw to name na me kanei add
Δυστυχώς φιλαράκι εγώ απέχω από το fb οπότε λοιπόν φρόντισε μη χαθούμε από εδώ!)

This Post:
00
208500.370 in reply to 208500.369
Date: 3/21/2012 6:44:16 PM
Overall Posts Rated:
11
se liges meres exw ektakto doihkitiko symboulio,kai tha apofasisoume...oti pei o dennis,hehehe :),an meinw na kserete pws eseis tha me krathsete...,an kai an meinw to pithanotero einai kai na pesw,alla isws einai kai kalytera gia na etoimasw to ghpedo mou.

This Post:
00
208500.371 in reply to 208500.365
Date: 3/22/2012 5:09:00 AM
Overall Posts Rated:
6666
@νικλεονν δεν με απασχολει τι εκανες η τι κανεις.
δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θελεις με την ομαδα σου...
η διπροσωπια με ενοχλει...
απο την μια να σκιζει τα ηματια του ο μπορμπας επειδη εγω παιζω χαλαρα με καποιους και απο την αλλη για σενα που στην ουσια εριξες τον πιρελι να μην λεει κουβεντα...

οπως και τοτε ετσι και τωρα θα πω πως ειναι δικαιωμα σου να καταβαζεις οποια ομαδα θελεις με οποιον αντιπαλο θελεις.ετσι και μενα ειναι δικαιωμα μου να παιζω χαλαρα με οποιον θελω.

2 μετρα και 2 σταθμα λοιπον απο καποιους...

@μπορμπα προφανως δεν καταλαβεςς το νοημα...αυτο που ειπα ειναι οτι αληθινη βια ειναι αυτα που ανεφερα πιο πανω.αυτα εχουν σημασια και οχι 10 πετρες...
αλλα γι αυτα δεν ειδα κανεναν να βγαζει πυρινες δηλωσεις...οι πετρες μας ενοχλησαν...
εδω ο κοσμος χανετε και εμεις ασχολουμαστε γιατι καποιοι βαρανε τους μπατσους.

This Post:
00
208500.372 in reply to 208500.371
Date: 3/22/2012 5:10:16 AM
Overall Posts Rated:
6666
και αμα δεν θελεις μπορμπα να χαλας το κλιμα το φορουμ να μην πετας σποντες.

εγω απλα αναλυσα το σκεπτικο της κοινωνιας που ασχολειται με οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να κανει την κοινωνια καλυτερη.

From: XxSMIL3xX

This Post:
00
208500.373 in reply to 208500.369
Date: 3/23/2012 4:35:04 AM
Overall Posts Rated:
6666
ας το σταματησουμε μπορμπα γιατι πεφτει νεκρα στο φορουμ!!!

Advertisement