Πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να πάρει τέτοιους παίκτες ομάδα 3ης κατηγορίας. Εγώ προπονώ παίκτη που ίσως παίξει U-21 του χρόνου. Θεωρώ όμως άδικο το να προπονείς έναν παίκτη, να έχεις πληρώσει τα μυαλοκέφαλα σου σε μισθούς και στο τέλος να τον πουλάς κιόλας. Θα έπρεπε οι της Α1 να δουνε με περισσότερη ευαισθησία το θέμα και αντί να έχουν διαποτιστεί από το εθνικό μας σπόρ, την ξενομανία, να παίρνουν έλληνες παίκτες. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ομάδες που είναι στις 100-200 καλύτερες του κόσμου δεν έχουν έσοδα για να κρατούν τέτοιους παίκτες.
Μου φαίνεται απλά ότι κατηγορούμε γενικά, χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα οι μεγάλες ομάδες και δεν εννοώ της 2ης, αλλά της Α1. Δεν μπορώ σαν χρήστης που παίζω καιρό το παιχνίδι να ακούω συνέχεια το ίδιο τροπάρι:
"Είναι στη λίστα ο τάδε, όποιος μπορεί να τον πάρει" βγάζοντας την ουρά μας απ'έξω και όταν φυσικά καταλήξει στο εξωτερικό να ακούμε πάλι "κρίμα και πήγε εξωτερικό και θα τον καταστρέψουν κτλ". Αν δεν μπορείς εσύ φίλε της Α1, άντε και της 2ης (δύσκολα φυσικά) να τον συντηρήσεις θα το κάνω εγώ που είμαι 3ης κατηγορίας, για παράδειγμα, προπονώ ήδη έναν μικρό και γιαυτόν έχω εκπληκτικό προπονητή που μου τρώει 50000 τη βδομάδα;
Ορισμένες φορές καλύτερο είναι να σκεφτόμαστε ορισμένα πράγματα. Και αυτό δεν πάει μόνο σε σένα MAMU, αλλά σε όλους τους χρήστες της Α1.
Last edited by epanastatis79 at 3/20/2012 7:43:17 AM