7 στα 8 στο σημερινό κουπόνι, με τον ΠΑΟ και τον Χολαργό να μην κατεβαίνουν στον αγώνα, εγώ με μεγαλύτερη προσπάθεια να τα καταφέρνω απέναντι στον "μισητό" αντίπαλο, ο Ρίνο και ο Νικόλας χαλαρά συνεχίζουν να...προελαύνουν, τον Θάνο για λίγο να μην κάνει ρεκόρ διαφοράς πόντων (το ελληνικό ρεκόρ μάλλον είναι αυτό:
(33652307)) και ο Θανάσης να ακολουθεί τα βηματά μου και να χάνει και αυτός από Άρη πριν το ντέρμπυ...
Άφησα τελευταίο ένα μάτς-μάλλον ρεκόρ...Το βλέπαμε μαζί με Κοσμά ως το τέλος και τραβούσαμε τα μαλλιά μας, αυτά δεν γίνονται (ή μήπως γίνονται αν υπάρχει το κατάλληλο ρευστό???),Το Πολυκαστρο έχασε τελικά από Βασίλισσα στην 4η παράταση με σκορ 188-192!!!
(32936033). Το κοίτα μέσα νίκησε το τρέξε και σούταρε,στα αξιοσημείωτα ο ένας είχε 32 στα 61 τρίποντα και ο άλλος 52 στις 62 βολές, ενώ και οι δύο έκαναν από 67 σούτ!!!
Σύμφωνα με την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει κάποια παιδιά, στο Hellas Buzzerbeater Records
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr..., αυτό το μάτς πρέπει να είναι ρεκόρ, το πόσταρα εκεί να μας πουν γνώμη οι ειδικοί! Το παγκόσμιο ρεκόρ πρέπει να είναι αυτό:
(15387332)Στο νήμα αυτό ξεχωρίζουν κάποιοι...δικοί μας απ'οτι πρόσεξα, με τους Κόνδορες να έχουν το ρεκόρ της μεγαλύτερης πώλησης παίκτη ελληνικής ομάδας, εμένα να είμαι στην πεντάδα με τα περισσότερα τρόπαια (πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι που με έχετε αναμεσα σας :-p) και τον Θάνο να είναι στην 10αδα με τα περισσότερα...μπαλάκια (και επίσημα ball-boy της ΙΙΙ.14!) :-)
Last edited by fireblaze at 7/2/2011 5:06:50 PM