Bασίλη το ότι συνέπεσε η προσαγωγή του Αχιλλέα στις φυλακές Ναυπλίου την ίδια περίοδο που βρίσκομαι εδώ για διακοπές, μόνο τυχαίο δεν είναι. Με έχει επηρεάσει τόσο πολύ το γεγονός που όποιος με παίρνει τηλέφωνο τον αποκαλώ "αγορίνα μου".
Απο εκεί και πέρα, όπως τα λένε Θάνος & Γιώργος είναι τα πράγματα...
Στους μπλε πλέον οι Rhino Warriors έχουν τον πρώτο λόγο για την πρωτιά λόγω καλύτερου προγράμματος. Για τη δεύτερη θέση που δίνει πλεονέκτημα στον πρώτο γύρο θα παλέψουν Great και Legends που παίζουν μεταξύ τους το Σάββατο και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές επισκέπτονται την Κούνια η οποία όπως καταλαβαίνετε θα είναι γεμάτη απο τους πρώην εργαζόμενους του Μπέου και του Ψωμιάδη που έμειναν χωρίς δουλειά τα παλικάρια και κάπως πρέπει να βγάλουν το χαρτζηλίκι τους (είμαι φιλευσπλαχνος άνθρωπος αγορίνες μου).
Στη μάχη για τις θέσεις 4-7 τα πάντα είναι ανοιχτά... εγώ απο 4ος δεν αποκλείεται να καταλήξω 6ος (7ος το ψαξα, λίγο χλωμό να πάω, εκτός αν κάνει διπλό το Πολύκαστρο στη Βασίλισσα).
Στους κόκκινους προσωπικά δεν θα ήθελα να βγω πρώτος! Ο Αρης με τη σημερινή του εμφάνιση έδειξε ότι αν δεν είχε το κύπελλο στη μέση, δεν θα έκανε πάνω απο 5 ήττες. Ενα σενάριο για την πρώτη τριάδα έχω στο μυαλό μου και αν συμβεί (του δίνω καλές πιθανότητες) θα κάνει μπαρούτι τον όμιλο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Αυτό το σενάριο λέει ήττα του Ιωνικού, ήττα του ΑΓΟΡ, νίκη του Αυτοκράτορα το Σάββατο. Σε μια τέτοια εξέλιξη, ο Αυτοκράτορας μένει ζωντανός ακόμα και για την πρωτιά, αλλά μόνο με διπλό στη Λαμία όπως καταλαβαίνετε.
Στη μάχη της πέμπτης θέσης δίνω προβάδισμα στον Πανιώνιο, αφού ακόμα και αν χάσει απο τον Παναθηναϊκό στην προτελευταία αγωνιστική, δεν βλέπω το κοράκι να μπορεί να κάνει μία νίκη παραπάνω απο ότι ο Πανιώνιος.