На мен ли си ядосан? Малко не е готино така, защото ако има някой, който винаги открито е заставал до теб и те е подкрепял съм аз. Сега с кое по-точно те засегнах? Това, че съм казал, че играч с потенциал 10 трябва да се тренира по по-различен начин, за да стане мъжки национал ли? А не е ли така?
Малко са играчите с потенциал 6-7-8, а колко са тези с 9-10? Именно, защото те са още по-малко е грехота да ги губим за мъжете. На теб и такива с по-малък потенциал ти вършат работа, ама те за мъжете не стават. Това и ти го знаеш, а и другото нещо е, че в крайна сметка собственика си решава как ще го тренира. Много по-добре за него ще е да си натренира един играч (на каквато и позиция да е), който да играе в U21 и да го капне на 21-22 години, а после да си го остави в клубния отбор, отколкото да го прави с 200К+ заплата и да се чуди как да му я плаща... Затова си направих 2ри отбор, защото за да имаш национал в отбора си значи 7-8 сезона да лишаваш отбора си, за да го тренираш и после да го лишаваш от играчи на други позиции, за да може да му плащаш заплатата.
Логичния избор е да избере да прави играч за U21, нали? И мен има играчи, които ме дразнят и те си знаят кои са, но поне за това има причини. За мен това, за което говориш не е причина да си ми ядосан на мен или на @minkacha. И пак ти казвам, при положение, че няма друг, който толкова да те е подкрепял, колкото мен, не е готино така да се държиш. Като не ти се занимава с нас, не комуникирай повече с нас и точка. Като не ти се занимава с националния, не се занимавай, това си е за теб. Аз играч там нямам и не ме бърка, а и да имах това, че си преебал отбора не би ме спряло да си го тренирам.