BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Говорилня (2)

[NT] Говорилня (2) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
262872.350 in reply to 262872.349
Date: 11/13/2015 1:05:45 PM
Overall Posts Rated:
3737
открихте топлата вода като измислихте ,че едни тренер може да тренира и малките и големите национали,надали го има в друга страна ,но щом така сте решили пробваите се..вече няма младежки отбор..а вие,по точно нвкои от вас ме отвратихте от тази игра...

This Post:
00
262872.351 in reply to 262872.350
Date: 11/13/2015 1:37:12 PM
Overall Posts Rated:
119119
Не съм сигурен, че разбирам точно кое те е "отвратило" в този случай. Последният път, доколкото помня беше нечестността на симулатора, а преди това контузиите. Не е хубаво така. Аз лично бих опитал с по-конструктивен и дружелюбен тон. ;)

Ако става въпрос за 4-5 играча, които следим с надежда за мъжкия национален отбор и с чиито мениджъри комуникирам - на всеки съм казал сам да избере по кой начин и с каква цел да си тренира играча. Не карам никой насила да се съобразява с мен, а не мога и да искам. Подчертавам, че мениджърите тренират играчите си, а не националните треньори. Ние само можем да помагаме със съвети.

Мисля, че дори и да не си съгласен с начина на трениране на точно тези няколко играчи, това едва ли ще ти е фатално на фона на поне 50-60 (може да са и доста повече) играчи с потенциал 6+, които биха били в полезрението на U21. Още повече, че 3 от тези 5 са 19-годишни и трудно биха били титуляри в U21, където се изискват по-скоро основни отколкото TSP. Играчите с 9+ потенциал и достатъчно добри стартови умения, от друга страна, са достатъчно редки, поне в България, за да се налага да правим всичко по силите си да не бъдат похабени.

Аз лично много се надявах да си помагаме и да си бъдем полезни взаимно, но явно трудно ще се получи... А ако играта или ангажимента с U21 наистина те отвръщават - напълно свободен си да се откажеш от едното или и от двете заедно. Няма смисъл да се нервираш за глупости.

Поздрави и успех!

This Post:
00
262872.352 in reply to 262872.351
Date: 11/13/2015 1:58:47 PM
Overall Posts Rated:
3737
..отвращава ме поведението на някои играчи,не играта ,аз грешно се изразих....но няма как да не се нервя когато имаме само 4 ИГРАЧА ПРИ 18-ТЕ,с пот над 8 ,а 1-я ти си го избрал да тренира за теб,тоест аз да не мога да го ползвам,другия уж щеше да тренира а собственика сега го продава..и какво остава нищо,и къде са тези 50-60 играча,къде ги намери,има малко над 20 играч с пот 6-7,и 4-5 играча с пот 8,а никои не иска да тренира играчи само за 2-3 сезона и те да капнат после...и не ме укоряваи ,че не съм искал да ти помагам,даи ми само 1 случаи в които да си ме попитал нещо и аз да не съм ти отговорил..и нямам нищо против теб и нищо не казвам против теб така си решил деистваи,нямя играч които при дилемата да тренира за мъжете или за малките,да избере 2-то....успех в тренерството ти и ЧЕСТИТ НОВ МАНДАТ КАТО ТРЕНЕР НА ГОЛЕМИТЕ..

From: uBAH

This Post:
00
262872.353 in reply to 262872.352
Date: 11/13/2015 3:58:36 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
На мен ли си ядосан? Малко не е готино така, защото ако има някой, който винаги открито е заставал до теб и те е подкрепял съм аз. Сега с кое по-точно те засегнах? Това, че съм казал, че играч с потенциал 10 трябва да се тренира по по-различен начин, за да стане мъжки национал ли? А не е ли така?

Малко са играчите с потенциал 6-7-8, а колко са тези с 9-10? Именно, защото те са още по-малко е грехота да ги губим за мъжете. На теб и такива с по-малък потенциал ти вършат работа, ама те за мъжете не стават. Това и ти го знаеш, а и другото нещо е, че в крайна сметка собственика си решава как ще го тренира. Много по-добре за него ще е да си натренира един играч (на каквато и позиция да е), който да играе в U21 и да го капне на 21-22 години, а после да си го остави в клубния отбор, отколкото да го прави с 200К+ заплата и да се чуди как да му я плаща... Затова си направих 2ри отбор, защото за да имаш национал в отбора си значи 7-8 сезона да лишаваш отбора си, за да го тренираш и после да го лишаваш от играчи на други позиции, за да може да му плащаш заплатата.

Логичния избор е да избере да прави играч за U21, нали? И мен има играчи, които ме дразнят и те си знаят кои са, но поне за това има причини. За мен това, за което говориш не е причина да си ми ядосан на мен или на @minkacha. И пак ти казвам, при положение, че няма друг, който толкова да те е подкрепял, колкото мен, не е готино така да се държиш. Като не ти се занимава с нас, не комуникирай повече с нас и точка. Като не ти се занимава с националния, не се занимавай, това си е за теб. Аз играч там нямам и не ме бърка, а и да имах това, че си преебал отбора не би ме спряло да си го тренирам.

From: SuperKras

To: uBAH
This Post:
00
262872.354 in reply to 262872.353
Date: 11/13/2015 4:18:31 PM
Overall Posts Rated:
3737
ХА,това па откъде го измисли ,че съм ти сърдит ,не се сърдя на никои...ПРОСТО НИКОГА ДОСЕГА ТРЕНЕРА НА МЪЖЕТЕ ,НЕ СЕ Е БЪРКАЛ В РАБОТАТА НА ТРЕНЕРА НА МАЛКИТЕ,НАПРОТИВ ВИНАГИ Е ИМАЛО КОМУНИКАЦИИ И РАЗБИРАНЕ,ЗА ТОЛКОВА МНОГО СЕЗОНИ ОТ КАКТО СЪМ В ИГРАТА ТОВА СЕ СЛУЧВА ЗА 1 ПЪТ...

From: direct

This Post:
00
262872.356 in reply to 262872.355
Date: 11/13/2015 4:50:06 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
но поне най-накрая узряхме за тезата ми от преди 10-ина сезона, че мъже и младежи трябва да се тренират различно

Това е все едно да имаш теза, че Земята е кръгла. Всички нации със силни младежи си ги тренират специално за силен младежки отбор и никой не мисли какво ще става с тях после. Затова е пълно с ниски потенциали на ниските постове. Повечето нямат място при големите.

This Post:
00
262872.357 in reply to 262872.356
Date: 11/13/2015 6:03:52 PM
Overall Posts Rated:
119119
Аз искрено се радвам, че провокира тази дискусия с поста си. Оставяме на страна характера и тона му. Важното е да извлечем полза. Не бързай да се ядосваш, въпросните играчи може и да се окажат доста полезни за U21 след 3 сезона.

А и да потвърдя, че е факт - всеки път когато съм те питал за умения на играчи си ми ги пускал. Благодаря за което. Може би трябваше и ти да ми драснеш едно лично, вместо да постваш във форума (аз все още не разбирам към кого е насочен гнева ти - мен, Иван или някой друг), но пък стана всяко зло за добро.

По другата тема, не искам да се меся, но все пак ще изразя мнение, че на Нико играчите определено биха били от полза този сезон, особено Николов. Повтарям - това си е лично мое мнение, не те ангажирам с него. Ти си този, който решава, разбира са.

Last edited by minkacha at 11/14/2015 10:55:56 AM

This Post:
00
262872.358 in reply to 262872.357
Date: 11/16/2015 6:36:09 AM
Overall Posts Rated:
119119
Благодаря за гласуваното доверие!

Това ще бъде вторият ми и последен мандат с НО.

В предстоящите квалификации целта ще бъде да вземем 3-4 победи и класиране за елиминациите на утешителния турнир след това. Ще се опитам да наблегна на развитието на играчи за следващите поколения, доколкото мога.

Няма да продължа тредицията да поствам почти всяка седмица прес рилийз, виждам че няма особен интерес.

Винаги ще съм на разположение да коментирам евентуални идеи, предложения и критика, разбира се.

Поздрави

From: direct

This Post:
00
262872.359 in reply to 262872.358
Date: 11/16/2015 12:22:25 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Мислех на майтап да гласувам за Билбо Бегинс, но не го направих за всеки случай. Ако бях гласувал, резултатът щеше да е 10 на 9! Дано другите също са се шегували, че иначе лоша работа - само щото не ти харесва някой да сложиш който и да е...

Advertisement