vidim Treante ,vidim ali evo tak nek svako baci koji komentar i evo nekakve aktivnosti...
kad se sjetim kak smo se nalazili u Zlatnom Medi na čošku Vukovarske i Savske na gledanju tekmi repke
ponedeljkom i po 10 -15 nas se nekad znalo skupiti sad nas nema tolko tjedno na forumu....( Kasie,Styx,Nomad,Ray bi
došel iz Čakoivca, Treant, Reo iz Karlovca, Ibra iz Šibenik, Snickers jesi i ti jednom bil, e da Velečasni iz Rijeke, Spiridon
naravno i moja malenkost marijoh i još neki ak se sjeća ko nek napiše .to su stvarno za mene lijepa sječanja i super
druženja sa super ljudima i zajebantima. Mogu iskreno reći da mi fali to druženje.
Jukiću nesrećo nebi se ti javio vidim da si stalno izbornik od kad ti ja ne kvarim poslove....
kad se sjetim tih teledirigiranih izbora za izbornika i mlade i stare repke moj frend Jukić redovito bi gubio od kandidata
koje jemarijoh predložio...
najviše mi je žao kaj nismo ono druženje na niviou Hrvatske uspjeli izorganizirati...ajde sjećam se da su išli neki iz Zagreba
u Rijeku i obratno....mislim da su to bili kasie,styx, treant iz Zgb i choda,kivan, marin iz Rijeke
ljudi ajmo se malo izaktivirati pa možda se ćak i podružiti uz pivkana na nekom mjestu u znak dobrih starih vremena....
Last edited by marijoh at 12/19/2019 10:14:43 AM
Dugave are visible from space. These are the words of Yuri Gagarin.📡🇭🇷🚀