οταν θα δω στους κανονες να απαγορευεται τοτε θα σταματησω να το κανω.μεχρι τοτε οποιος ενδιαφερεται να τα πηγαινουμε χαλαρα ας μου το λεει αν δεν τον προλαβαινω εγω.
Κάποιες αδυναμίες στον τρόπο λειτουργίας και στους κανόνες του παιχνιδιού δεν θα με κάνουν να αλλάξω τη γνώμη που διατηρώ σταθερά από την αρχή στο παιχνίδι! Η συνενόηση δύο ομάδων για τον τρόπο παιχνιδιού τους για μένα αποτελεί ΣΤΗΣΙΜΟ για τους υπολοίπους! Κι εμένα μου έχουν στείλει αρκετοί για να παίξουμε χαλαρά όταν ήμουν στην κορυφή... απάντησα, όμως, μόνο σε αυτούς που είχα ήδη επιλέξει να παίξω χαλαρά!
Πείτε με ρομαντικό... πείτε με χαζό... έχω κατά καιρούς επιλέξει να παίξω κανονικά γιατί έτσι το είχα σχεδιάσει, παρόλο που γνώριζα ότι ο αντίπαλος θα με παίξει χαλαρά!
Όποιος γουστάρει να πέρνει ανόδους και νίκες με αυτόν τον τρόπο... χάρισμά του... εγώ δεν θα ακολουθήσω!!! Για μένα το ΒΒ ήταν και θα είναι για πάντα ένα παιχνίδι... και θα το παίζω όπως θεωρώ ότι με ευχαριστεί... είτε αυτο έχει ως αποτέλεσμα να είμαι στην κορυφή είτε στον πάτο!
τα περι γελοιοτητας και θρασους δεν χρειαζεται να στα ανταποδωσω.
Και να θες... δεν μπορείς... γιατί ΠΟΤΕ δεν έχω δώσει την παραμικρή αφορμή στους αντιπάλους μου με τη συμπεριφορά μου! Απλά να ξέρεις ότι χρησιμοποίησα και ελαφρείς χακτηρισμούς... γιατί θεωρώ τέτοιες πρακτικές τις κάνουν μόνο οι κότες!!!... αυτοί που δεν έχουν τα άντερα και τα κότσια να πάρουν ρίσκα στη ζωή τους!!! Αλλά να μου πεις... τι μου φταίνε στα τα συμπαθέστατα πτηνά που μας δίνουν και τα αυγουλάκια τους!!!