BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Говорилня (2)

[NT] Говорилня (2) (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: uBAH

This Post:
00
262872.344 in reply to 262872.343
Date: 10/16/2015 5:20:20 AM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Аз винаги съм бил позитивен, но и винаги казвам нещата такива, каквито са. Факт е, че представянето на отбора се подобрява и това не може да се отрече. Мисля, че предвид потенциала, с който разполагаме към момента това е общо взето оптималното като резултати. Въпроса е, че трябва да се работи именно по подобряване на наличния потенциал и хубавото е, че вече имаме някаква стратегия, защото досега аз поне не бях наясно с такава. Вярвавм, че ще останеш на постта, защото нещо, когато върви добре не бива да се разваля, макар че в България често правим точно обратното.

This Post:
00
262872.348 in reply to 262872.347
Date: 11/13/2015 7:23:00 AM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Тъй като не съм наясно с принципа на провеждане на Европейското, някой би ли могъл да сподели какви са етапите и колко отбора продължават напред след груповата фаза?

Относно самата група. Има общо взето 2 изявени фаворита, срещу които не мисля, че имаме особени шансове. Обратното, би трябвало пък да нямаме проблеми с отборите на Грузия и Албания, а при положение, че веднага след тях играем с Босна и Херцеговина мисля, че и тях можем да бием. Въпроса е дали сме способни да повторим успеха срещу Германия от миналия сезон и дали ще успеем да победим Беларус.

Ако вземем вече споменатите 3 мача, в които не би трябвало да имаме проблеми и успеем да бием поне един от отборите на Германия и Беларус, според мен ще е добро представяне. Ако успеем да вземем и 2та мача вече бих казал, че това е програма максимум. За жалост те са един след друг, но тук въпроса е как тренера ще си подбира тактиката за целия цикъл и конкретния мач.

Дано успеем да повторим, ако не и подобрим представянето на отбора от изминалия сезон. Пожелавам успех на националите и на треньора!

From: minkacha

To: uBAH
This Post:
00
262872.349 in reply to 262872.348
Date: 11/13/2015 12:09:06 PM
Overall Posts Rated:
119119
Аз чаках да минат изборите и ако още съм треньор ще си напиша мнението, но при всички случаи имаше и доста по-леки групи. Програмата също можеше да бъде по-благосклонна... Мисля, че 2-3 победи са реални, всичко отгоре ще е добро представяне.

Да не забравяме, че влизаме като 6-ти отбор, т.е. на теория има само 2 по-слаби от нас.
Срещу Германия миналия сезон имахме домакинско предимство, сега няма и ще е много по-трудно. Беларус също е много силен съперник и трудно да вземем нещо, освен ако не сме с перфектни форми... Срещу фаворитите на TIE, няма какво да се напъваме излишно.

This Post:
00
262872.350 in reply to 262872.349
Date: 11/13/2015 1:05:45 PM
Overall Posts Rated:
3737
открихте топлата вода като измислихте ,че едни тренер може да тренира и малките и големите национали,надали го има в друга страна ,но щом така сте решили пробваите се..вече няма младежки отбор..а вие,по точно нвкои от вас ме отвратихте от тази игра...

This Post:
00
262872.351 in reply to 262872.350
Date: 11/13/2015 1:37:12 PM
Overall Posts Rated:
119119
Не съм сигурен, че разбирам точно кое те е "отвратило" в този случай. Последният път, доколкото помня беше нечестността на симулатора, а преди това контузиите. Не е хубаво така. Аз лично бих опитал с по-конструктивен и дружелюбен тон. ;)

Ако става въпрос за 4-5 играча, които следим с надежда за мъжкия национален отбор и с чиито мениджъри комуникирам - на всеки съм казал сам да избере по кой начин и с каква цел да си тренира играча. Не карам никой насила да се съобразява с мен, а не мога и да искам. Подчертавам, че мениджърите тренират играчите си, а не националните треньори. Ние само можем да помагаме със съвети.

Мисля, че дори и да не си съгласен с начина на трениране на точно тези няколко играчи, това едва ли ще ти е фатално на фона на поне 50-60 (може да са и доста повече) играчи с потенциал 6+, които биха били в полезрението на U21. Още повече, че 3 от тези 5 са 19-годишни и трудно биха били титуляри в U21, където се изискват по-скоро основни отколкото TSP. Играчите с 9+ потенциал и достатъчно добри стартови умения, от друга страна, са достатъчно редки, поне в България, за да се налага да правим всичко по силите си да не бъдат похабени.

Аз лично много се надявах да си помагаме и да си бъдем полезни взаимно, но явно трудно ще се получи... А ако играта или ангажимента с U21 наистина те отвръщават - напълно свободен си да се откажеш от едното или и от двете заедно. Няма смисъл да се нервираш за глупости.

Поздрави и успех!

This Post:
00
262872.352 in reply to 262872.351
Date: 11/13/2015 1:58:47 PM
Overall Posts Rated:
3737
..отвращава ме поведението на някои играчи,не играта ,аз грешно се изразих....но няма как да не се нервя когато имаме само 4 ИГРАЧА ПРИ 18-ТЕ,с пот над 8 ,а 1-я ти си го избрал да тренира за теб,тоест аз да не мога да го ползвам,другия уж щеше да тренира а собственика сега го продава..и какво остава нищо,и къде са тези 50-60 играча,къде ги намери,има малко над 20 играч с пот 6-7,и 4-5 играча с пот 8,а никои не иска да тренира играчи само за 2-3 сезона и те да капнат после...и не ме укоряваи ,че не съм искал да ти помагам,даи ми само 1 случаи в които да си ме попитал нещо и аз да не съм ти отговорил..и нямам нищо против теб и нищо не казвам против теб така си решил деистваи,нямя играч които при дилемата да тренира за мъжете или за малките,да избере 2-то....успех в тренерството ти и ЧЕСТИТ НОВ МАНДАТ КАТО ТРЕНЕР НА ГОЛЕМИТЕ..

This Post:
00
262872.353 in reply to 262872.352
Date: 11/13/2015 3:58:36 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
На мен ли си ядосан? Малко не е готино така, защото ако има някой, който винаги открито е заставал до теб и те е подкрепял съм аз. Сега с кое по-точно те засегнах? Това, че съм казал, че играч с потенциал 10 трябва да се тренира по по-различен начин, за да стане мъжки национал ли? А не е ли така?

Малко са играчите с потенциал 6-7-8, а колко са тези с 9-10? Именно, защото те са още по-малко е грехота да ги губим за мъжете. На теб и такива с по-малък потенциал ти вършат работа, ама те за мъжете не стават. Това и ти го знаеш, а и другото нещо е, че в крайна сметка собственика си решава как ще го тренира. Много по-добре за него ще е да си натренира един играч (на каквато и позиция да е), който да играе в U21 и да го капне на 21-22 години, а после да си го остави в клубния отбор, отколкото да го прави с 200К+ заплата и да се чуди как да му я плаща... Затова си направих 2ри отбор, защото за да имаш национал в отбора си значи 7-8 сезона да лишаваш отбора си, за да го тренираш и после да го лишаваш от играчи на други позиции, за да може да му плащаш заплатата.

Логичния избор е да избере да прави играч за U21, нали? И мен има играчи, които ме дразнят и те си знаят кои са, но поне за това има причини. За мен това, за което говориш не е причина да си ми ядосан на мен или на @minkacha. И пак ти казвам, при положение, че няма друг, който толкова да те е подкрепял, колкото мен, не е готино така да се държиш. Като не ти се занимава с нас, не комуникирай повече с нас и точка. Като не ти се занимава с националния, не се занимавай, това си е за теб. Аз играч там нямам и не ме бърка, а и да имах това, че си преебал отбора не би ме спряло да си го тренирам.

From: SuperKras

To: uBAH
This Post:
00
262872.354 in reply to 262872.353
Date: 11/13/2015 4:18:31 PM
Overall Posts Rated:
3737
ХА,това па откъде го измисли ,че съм ти сърдит ,не се сърдя на никои...ПРОСТО НИКОГА ДОСЕГА ТРЕНЕРА НА МЪЖЕТЕ ,НЕ СЕ Е БЪРКАЛ В РАБОТАТА НА ТРЕНЕРА НА МАЛКИТЕ,НАПРОТИВ ВИНАГИ Е ИМАЛО КОМУНИКАЦИИ И РАЗБИРАНЕ,ЗА ТОЛКОВА МНОГО СЕЗОНИ ОТ КАКТО СЪМ В ИГРАТА ТОВА СЕ СЛУЧВА ЗА 1 ПЪТ...

Advertisement