στην Α1 προπονούν σοβαρά 2 χρήστες. μάτσας και Δον. ο ένας έχει φτιάξει Κουβά [και υπάρχει και το πρότζεκτ Γαλαρίδη ο οποίος είναι στα πρόθυρα της εθνικής]. ο άλλος έφτιαξε Μπανάσα [κρίμα το ποτένσιαλ] και τώρα Κρομμύδα.δεν μπορείς να έχεις πάνω από 1-2 σοβαρά πρότζεκτ.
κανείς άλλος στην Α1 δεν προπονεί σοβαρά. ο Μυκονιάτης το έκανε για ένα μικρό σχετικά διάστημα , ώστε να βελτιώσει τους παίκτες του όπως ήθελε. για μένα δε μιλάω καν. η προπόνηση που κάνω εγώ είναι γιατί μ'αρέσει η ιδέα. και δεν έχω στήσει ομάδα για να κάνω αυστηρή προπόνηση.
Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μ αυτά που λες και τα έχω πει και εγώ σε προηγούμενο ποστ ,αλλά ξεχνάς μια σημαντική παράμετρο.Ειλικρινά δεν βγάζω άκρη μ αυτά που ζητάνε πολλοί έλληνες χρήστες οι απαιτήσεις τους είναι τεράστιες και τα παραδείγματα είναι πολλά.Ο προπονητής της Εθνικής ξέρει γιατί την είχαμε κάνει και άλλη φορά την συγκεκριμένη συζήτηση όμως σκέψου ότι αν μπορώ να πάρω έναν ξένο με 2,5 και ο έλληνας ζητάει 3,5 εσύ ποιον θα προτιμούσες?
δεν θέλουν να βάλουν την πρόοδο του παίκτη παραπάνω από την πρόοδο της ομάδας τους
Δεν χρειάζεται τανκάρισμα για να αγοράσει κάποιος που διαθέτει ομάδα στην Α1, έναν παίκτη σαν τον Αμπελάκη
Αν δεν συμμετέχουν και οι μεγάλες κατηγορίες ελλήνων μάνατζερ στο επίπεδο της προπόνησης θα είμαστε ένα βήμα πιο πίσω
κρίμα ... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία βέβαια , αλλά ....