BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Говорилня (2)

[NT] Говорилня (2) (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: uBAH

This Post:
00
262872.342 in reply to 262872.341
Date: 10/15/2015 5:42:51 AM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
След края на сезона за националите, бих искал да поздравя селекционера за доброто представяне! Наистина резултати, за които до скоро само можехме да си мечтаем. Стигнахме до топ32, където логично отпаднахме от Италия на елиминациите, но въпреки това едно великолепно представяне смея да твърдя. Постигнахме страхотни победи над отбори като Германия и Англия, така че още веднъж едно голямо браво! Искам да пожелая още повече успехи на селекционера, начело на националния отбор, така че той да продължава възходящото си развитие!

From: minkacha

To: uBAH
This Post:
00
262872.343 in reply to 262872.342
Date: 10/15/2015 11:56:32 AM
Overall Posts Rated:
119119
Благодаря много! Винаги е хубаво да чуеш позитивни думи. Наистина отделям доста време на националния отбор и правя каквото мога с наличните играчи. Работя и за по-добро бъдеще, доколкото зависи от мен.

Аз не съм доволен единствено от мача с Италия. Ако бяхме с по-добри форми и уцелено тото щеше да има интрига може би... Паднахме тежко обаче, но нямаше как да не рискувам с прогнозата.

При по-добри форми на основните играчи през целия цикъл и ако мога да използвам Каменов бихме могли да се представим и значително по-добре. Освен това за края на следващия цикъл мисля, че ще може да се разчита на още 1-2 добри тежки играчи, а се надявам издръжливостта и фаловете на сегашните национали също да се подобри. Много са важни и минутите на Иван Велинов (26592514), а той от много отдавна не е бил във форма...

Имам желание да продължа да водя НО и се надявам да ми гласувате доверие отново!

This Post:
00
262872.344 in reply to 262872.343
Date: 10/16/2015 5:20:20 AM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Аз винаги съм бил позитивен, но и винаги казвам нещата такива, каквито са. Факт е, че представянето на отбора се подобрява и това не може да се отрече. Мисля, че предвид потенциала, с който разполагаме към момента това е общо взето оптималното като резултати. Въпроса е, че трябва да се работи именно по подобряване на наличния потенциал и хубавото е, че вече имаме някаква стратегия, защото досега аз поне не бях наясно с такава. Вярвавм, че ще останеш на постта, защото нещо, когато върви добре не бива да се разваля, макар че в България често правим точно обратното.

This Post:
00
262872.348 in reply to 262872.347
Date: 11/13/2015 7:23:00 AM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Тъй като не съм наясно с принципа на провеждане на Европейското, някой би ли могъл да сподели какви са етапите и колко отбора продължават напред след груповата фаза?

Относно самата група. Има общо взето 2 изявени фаворита, срещу които не мисля, че имаме особени шансове. Обратното, би трябвало пък да нямаме проблеми с отборите на Грузия и Албания, а при положение, че веднага след тях играем с Босна и Херцеговина мисля, че и тях можем да бием. Въпроса е дали сме способни да повторим успеха срещу Германия от миналия сезон и дали ще успеем да победим Беларус.

Ако вземем вече споменатите 3 мача, в които не би трябвало да имаме проблеми и успеем да бием поне един от отборите на Германия и Беларус, според мен ще е добро представяне. Ако успеем да вземем и 2та мача вече бих казал, че това е програма максимум. За жалост те са един след друг, но тук въпроса е как тренера ще си подбира тактиката за целия цикъл и конкретния мач.

Дано успеем да повторим, ако не и подобрим представянето на отбора от изминалия сезон. Пожелавам успех на националите и на треньора!

From: minkacha

To: uBAH
This Post:
00
262872.349 in reply to 262872.348
Date: 11/13/2015 12:09:06 PM
Overall Posts Rated:
119119
Аз чаках да минат изборите и ако още съм треньор ще си напиша мнението, но при всички случаи имаше и доста по-леки групи. Програмата също можеше да бъде по-благосклонна... Мисля, че 2-3 победи са реални, всичко отгоре ще е добро представяне.

Да не забравяме, че влизаме като 6-ти отбор, т.е. на теория има само 2 по-слаби от нас.
Срещу Германия миналия сезон имахме домакинско предимство, сега няма и ще е много по-трудно. Беларус също е много силен съперник и трудно да вземем нещо, освен ако не сме с перфектни форми... Срещу фаворитите на TIE, няма какво да се напъваме излишно.

This Post:
00
262872.350 in reply to 262872.349
Date: 11/13/2015 1:05:45 PM
Overall Posts Rated:
3737
открихте топлата вода като измислихте ,че едни тренер може да тренира и малките и големите национали,надали го има в друга страна ,но щом така сте решили пробваите се..вече няма младежки отбор..а вие,по точно нвкои от вас ме отвратихте от тази игра...

This Post:
00
262872.351 in reply to 262872.350
Date: 11/13/2015 1:37:12 PM
Overall Posts Rated:
119119
Не съм сигурен, че разбирам точно кое те е "отвратило" в този случай. Последният път, доколкото помня беше нечестността на симулатора, а преди това контузиите. Не е хубаво така. Аз лично бих опитал с по-конструктивен и дружелюбен тон. ;)

Ако става въпрос за 4-5 играча, които следим с надежда за мъжкия национален отбор и с чиито мениджъри комуникирам - на всеки съм казал сам да избере по кой начин и с каква цел да си тренира играча. Не карам никой насила да се съобразява с мен, а не мога и да искам. Подчертавам, че мениджърите тренират играчите си, а не националните треньори. Ние само можем да помагаме със съвети.

Мисля, че дори и да не си съгласен с начина на трениране на точно тези няколко играчи, това едва ли ще ти е фатално на фона на поне 50-60 (може да са и доста повече) играчи с потенциал 6+, които биха били в полезрението на U21. Още повече, че 3 от тези 5 са 19-годишни и трудно биха били титуляри в U21, където се изискват по-скоро основни отколкото TSP. Играчите с 9+ потенциал и достатъчно добри стартови умения, от друга страна, са достатъчно редки, поне в България, за да се налага да правим всичко по силите си да не бъдат похабени.

Аз лично много се надявах да си помагаме и да си бъдем полезни взаимно, но явно трудно ще се получи... А ако играта или ангажимента с U21 наистина те отвръщават - напълно свободен си да се откажеш от едното или и от двете заедно. Няма смисъл да се нервираш за глупости.

Поздрави и успех!

This Post:
00
262872.352 in reply to 262872.351
Date: 11/13/2015 1:58:47 PM
Overall Posts Rated:
3737
..отвращава ме поведението на някои играчи,не играта ,аз грешно се изразих....но няма как да не се нервя когато имаме само 4 ИГРАЧА ПРИ 18-ТЕ,с пот над 8 ,а 1-я ти си го избрал да тренира за теб,тоест аз да не мога да го ползвам,другия уж щеше да тренира а собственика сега го продава..и какво остава нищо,и къде са тези 50-60 играча,къде ги намери,има малко над 20 играч с пот 6-7,и 4-5 играча с пот 8,а никои не иска да тренира играчи само за 2-3 сезона и те да капнат после...и не ме укоряваи ,че не съм искал да ти помагам,даи ми само 1 случаи в които да си ме попитал нещо и аз да не съм ти отговорил..и нямам нищо против теб и нищо не казвам против теб така си решил деистваи,нямя играч които при дилемата да тренира за мъжете или за малките,да избере 2-то....успех в тренерството ти и ЧЕСТИТ НОВ МАНДАТ КАТО ТРЕНЕР НА ГОЛЕМИТЕ..

Advertisement