BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Kon
This Post:
00
206172.341 in reply to 206172.339
Date: 3/19/2012 4:57:57 AM
L e g e n d
III.7
Overall Posts Rated:
192192
ομαδες Α1 και 2η κατηγορια ,θελω να σε ενημερωσω οτι δεν ενδιαφερονται τοσο για την πορεια των εθνικων!εκτος αυτου δεν μπορουν πολλες απο αυτες μν νομιζεις οτι το χρημα πλεοναζει στην 2η κατηγορια!

Δεν ενδιαφέρονται με την ένοια που το έθεσα στο προηγούμενο μήνυμα: ότι δεν θέλουν να βάλουν την πρόοδο του παίκτη παραπάνω από την πρόοδο της ομάδας τους. Ωστόσο το έργο τους, όποιοι αποφασίσουν κάτι τέτοιο, θα είναι πολύ πιο εύκολο. Κι αυτό γιατί δεν θα δουλεύουν έναν παίκτη 5 σεζόν!!! Ο Αμπελάκης μισή σεζόν δουλειά ήθελε ακόμη. Τον τελειώνεις και συνεχίζεις το πλάνο σου, στην τελική τον πουλάς κιόλας.
Όσο για τον πλεονασμό του χρήματος είναι σαφές ότι δεν υπάρχει, αυτή άλλωστε είναι και η μεγαλύτερη δυσκολία του ΒΒ. Γεγονός είναι ότι project σαν τον Αμπελάκη μόνο στην Α1 θα μπορούσε να πάει...

δεν είμαστε χώρα που σηκώνει πολύ τανκάρισμα και 1,5 μύριο μισθά.

Δεν χρειάζεται τανκάρισμα για να αγοράσει κάποιος που διαθέτει ομάδα στην Α1, έναν παίκτη σαν τον Αμπελάκη. Το τανκάρισμα χρειάζεται για να αγοράσει κάποιος πολλούς "Αμπελάκηδες". Αν υπήρχαν π.χ. 5 τέτοια project, δεν θα χάλαγε κανέναν αν μοιραζότανε σε 5 διαφορετικές ομάδες της Α1 :-)

Αυτό που μπορώ να αντιληφτώ εγώ είναι ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε από τους ξένους (και πιθανούς ανταγωνιστές μας) να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά για μας. Αυτοί το πολύ πολύ να μας σαμποτάρουν ενίοτε. Αν δεν συμμετέχουν και οι μεγάλες κατηγορίες ελλήνων μάνατζερ στο επίπεδο της προπόνησης θα είμαστε ένα βήμα πιο πίσω. Είδατε την διαφορά της εθνικής μόλις ανέλαβαν τα ηνία μάνατζερ της Α1! Αν αυτό συνεχιστεί και με την προπόνηση, τότε θα μπορούμε να ονειρευόμαστε και τίτλους :-)

From: Kon

This Post:
00
206172.343 in reply to 206172.342
Date: 3/19/2012 11:05:46 AM
L e g e n d
III.7
Overall Posts Rated:
192192
στην Α1 προπονούν σοβαρά 2 χρήστες. μάτσας και Δον. ο ένας έχει φτιάξει Κουβά [και υπάρχει και το πρότζεκτ Γαλαρίδη ο οποίος είναι στα πρόθυρα της εθνικής]. ο άλλος έφτιαξε Μπανάσα [κρίμα το ποτένσιαλ] και τώρα Κρομμύδα.
δεν μπορείς να έχεις πάνω από 1-2 σοβαρά πρότζεκτ.

Ακριβώς αυτό λέω και εγώ! Αυτοί οι δύο που προπονούν πολύ καλά κάνουν! Θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους κι άλλοι. Ένας παίκτης ανά ομάδα είναι σούπερ, εγώ δεν μίλησα για παραπάνω! Εσύ αυτη την στιγμή έχεις μόνον αυτούς τους δύο και νιώθεις μία ασφάλεια όσον αφορά τα δικά τους project. Φαντάσου μία μαγική εικόνα με τους πενταδάτους της εθνικής σε δικές μας ομάδες όπως του Don & του Μάτσα! Δεν θα ένιωθες πολύ καλύτερα;

κανείς άλλος στην Α1 δεν προπονεί σοβαρά. ο Μυκονιάτης το έκανε για ένα μικρό σχετικά διάστημα , ώστε να βελτιώσει τους παίκτες του όπως ήθελε. για μένα δε μιλάω καν. η προπόνηση που κάνω εγώ είναι γιατί μ'αρέσει η ιδέα. και δεν έχω στήσει ομάδα για να κάνω αυστηρή προπόνηση.

Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου. Ξέρω ότι οι περισσότεροι στην Α1 προπονούν κυρίως ομαδικές & ένας με έναν. Μήπως, όμως, αυτό τελικά είναι καλύτερο; Τι έχει να χάσει κάποιος που θα περάσει από ομαδική, σε συγκεκριμένη προπόνηση; Π.χ. εσύ που ήξερες το project του Αμπελάκη, μήπως θα ήταν καλύτερο να παρότρυνες τον Μυκονιάτη να μην ρίξει στην αρχή το χρήμα στον Αγγελίκο και να το κρατήσει για τον συγκεκριμένο; Το θέμα είναι τι βούληση υπάρχει και πόσο "παρέα" είστε εκεί πάνω. Γιατί εάν δεν υπάρχει η "παρέα" δεν μπορείς να προχωρήσεις σε τέτοιες κινήσεις.

Αν το σκεφτούμε λίγο θα δούμε ότι είναι καθαρά θέμα οργάνωσης. Δεν θέλουμε παραπάνω από 20 μάνατζερ που να ασχολούνται με την εθνική! Το θέμα είναι ότι οι 10 θα πρέπει να είναι σε μεγάλες κατηγορίες και το πιο βασικό απ' όλα: να το ζουν το παιχνίδι. Εάν δεν τους αρέσει το παιχνίδι δεν γίνεται τίποτα...

This Post:
00
206172.344 in reply to 206172.343
Date: 3/19/2012 11:33:55 AM
Overall Posts Rated:
3131
Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μ αυτά που λες και τα έχω πει και εγώ σε προηγούμενο ποστ ,αλλά ξεχνάς μια σημαντική παράμετρο.Ειλικρινά δεν βγάζω άκρη μ αυτά που ζητάνε πολλοί έλληνες χρήστες οι απαιτήσεις τους είναι τεράστιες και τα παραδείγματα είναι πολλά.Ο προπονητής της Εθνικής ξέρει γιατί την είχαμε κάνει και άλλη φορά την συγκεκριμένη συζήτηση όμως σκέψου ότι αν μπορώ να πάρω έναν ξένο με 2,5 και ο έλληνας ζητάει 3,5 εσύ ποιον θα προτιμούσες?

This Post:
00
206172.345 in reply to 206172.344
Date: 3/19/2012 12:54:04 PM
L e g e n d
III.7
Overall Posts Rated:
192192
Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μ αυτά που λες και τα έχω πει και εγώ σε προηγούμενο ποστ ,αλλά ξεχνάς μια σημαντική παράμετρο.Ειλικρινά δεν βγάζω άκρη μ αυτά που ζητάνε πολλοί έλληνες χρήστες οι απαιτήσεις τους είναι τεράστιες και τα παραδείγματα είναι πολλά.Ο προπονητής της Εθνικής ξέρει γιατί την είχαμε κάνει και άλλη φορά την συγκεκριμένη συζήτηση όμως σκέψου ότι αν μπορώ να πάρω έναν ξένο με 2,5 και ο έλληνας ζητάει 3,5 εσύ ποιον θα προτιμούσες?

Δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω ακριβώς τι ρωτάς. Αν μιλάς για τον Αμπελάκη, δεν ζητήθηκαν 3,5Μ. Εκεί έφτασε ο παίκτης και με την αξία του. Αν μιλάς για τον Πετροχιλόπουλο, όντως κανένας δεν θα δώσει τα λεφτά που ζητήθηκαν κατά περιόδους, τουλάχιστον όχι ακόμα.
Το θέμα είναι να υπάρχουν ομάδες έτοιμες για τέτοια δουλειά στις μεγάλες κατηγορίες και όταν θα βρεθεί ένας αντίστοιχος παίκτης να μπορούν να τον αποκτήσουν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ολοκλήρωσή του. Τώρα αν μας χαλάει το ότι πρέπει να "χτυπήσουμε" έναν τέτοιο παίκτη για να τον πάρουμε, ε δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά. Τέτοιοι παίκτες δεν φεύγουν τζάμπα.

This Post:
00
206172.349 in reply to 206172.348
Date: 3/19/2012 3:31:13 PM
Overall Posts Rated:
335335
παλι αλλαγη ο Κουβας?

This Post:
00
206172.351 in reply to 206172.345
Date: 3/19/2012 5:56:10 PM
Overall Posts Rated:
3131
Φίλε μου είναι άλλο να μπει από το 0 ένας παίκτης και άλλο να σου ζητάει ο ιδιοκτήτης 1m πάνω από την αξία του.Προς τιμή του ο μάνατζερ του Αμπελάκη έκανε τέλεια δουλειά και έδωσε έναν παίκτη που αν προπονηθεί μπορεί να πάει για εθνική.Τώρα αν στην πορεία βρίσκεται ένας τρελός από ένα κράτος με λίγους χρήστες και το τραβάει προφανώς και θα τον πάρει αυτός τον παίκτη γτ μην τρελαθούμε 3,5μ δν κοστίζει ο Αμπελάκης.
Όσο για το προκείμενο η πρόταση μου παραμένει όπως την είχα αναφέρει πριν λίγο καιρό όταν είχαν βγει τα free agent και είμαι ανοιχτός να την συζητήσω ακόμα και αν χαραμίσω την φετινή χρονιά για την ομάδα μου.Να οργανωθούμε τουλάχιστον 4-5 νομίζω μπορούμε να μαζευτούμε και να πάρουμε ο καθένας έναν παίκτη.Αν εξαιρέσουμε τον 2007 που έχει νέο προπονήσιμο έλληνα με καλή προοπτική και ίσως τον Κρέπα κανένας άλλος δεν προπονεί Έλληνα.Δεν βάζω μέσα κουβαράκη γιατί είναι 27 και Αγγελικό γιατί είναι ήδη τέρας.

Advertisement