Аз само едно не мога да се сетя.... ти от миналия сезон започна да взимаш някви трофей а голямата ти уста не спира да говори.... Някак си не е нормално, но това е между другото. Гледам даваш разни съвети от както пое национала, ама гледам да не се обаждам, защото все пак нали ти си селекционера, макар че незнам как човек който играе от поне 10 сезона тази игра и не е извадил нито един национал (да го вземе на 18) и да го натренира и да го вкара при големите може да дава идеи как хората да си тренират тяхните национали. Същата работа е и с мачовете в групата, ти винаги имаш обеснение на мачовете и винаги по някакъв начин си ги нагласяш нещата, защото преди известно време шак се беше случил някаж странен мач и ти шак беше дал своето "компетентно" мнение, в което няма нищо лошо, ама да ми разправяш че схемата ми е построена около това ти какво ще играеш и че ще ме биеш с 100 точки някак си не ми харесва, не си чак толкова голям дразнител защото те има едва от миналия сезон, за да си грдя играта около теб. И нека сега да ти обесня защо се почуствах ограбен... защото има няколко неща, едното е разбира се че ти си Нормал, а аз ПИК, но това до някаде трябва да се компенсира с това че аз съм домакин, другото нещо което ми прави впечетление е че аз имам с 15 борби в нападение повече от теб и с 30 борби общо. Друго нещо което ми се набива на очи е че ти при Бягай и Стреляй имаш стрелба от 3-ката 4 от 23, което е мойе би кам 18%, което според мен е доста нисък процент, следващото нещо е линийте които виждам и така като ги гледам забелязвам че моето нападение е по-високо от твоята защита, също така моята защита е по-висока от твоето нападение, като погледнем и под линийте виждаме и друго интересно нещо, че от 5-те позиций които са там аз взимам 4 от тях, което пак е някакво предимство за мен. И с оглед не всичките тези неща които изброих реших че може би не заслужавах за загубя този мач и затова написах че съм се почуствал ограбен. Не съм очаквал и този път да започнеш да се правиш на някъв професор и отново да ми обесняваш нащата как стоят, а можеше един път евентуално да се чуе че може би в този мач си бил леко наведен, но все пак и ти имаш късмет и той евентуално е проработил, ама НЪЦКИ.