BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT 2.0

NT 2.0 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
142146.34 in reply to 142146.33
Date: 6/2/2010 12:45:20 PM
Overall Posts Rated:
22452245
ja bi ti napisao ali bu me kivan banal sto posto, jel tak kivane najdraži i najcjenjeniji Veliki, Največi o moj GM-e................he,he

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
From: Jukic

This Post:
00
142146.35 in reply to 142146.29
Date: 6/2/2010 1:59:02 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
498498
nego choda do kad ti mislis da stoji ona izjava za javnost

Stota pobjeda !!!
Objavljeno na 6.5.2010

planiras ti u kakvoj skoroj buducnosti skupit 101. :)))

From: choda

This Post:
00
142146.36 in reply to 142146.35
Date: 6/7/2010 5:15:36 AM
Overall Posts Rated:
155155
evo covik moj samo za tebe danas... idemo na 101 pobjedu, protiv meni dragih nam susjeda i prijatelja iz BiH.
ocekujem pobjedu, iako kao sta mozete i sami vidjeti nisu oni uoce toliko losi, dapace... slozili su jednu zanimljivu repku, fali im mozda jos jedan vrhunski centar pa da budu dovoljno opasni da se nose s nama pa cak i u gostima.
mi cemo malo ipak eksperimentirati u ovoj tekmi tako da mozda necemo biti uvjerljivi kao sta bi mozda mogli biti...

pozdrav ekipi u BiH ;)

inace mi smo se strmopizili na 35 mjesto... ne bjezim od toga da smo dozivjeli dva neuspijeha... i prosle godine na kvalifikacijama za europsko i ove na utjesnom i da zbog toga smo sad ovako nisko :(
ali nisam nezadovoljan kako smo igrali na ta dva turnira... malo nam je falilo, prosle godine da ne odemo na europsko, a malo nam je falilo i ove da ne napravim nesto znacajnije na utjesnom... opet nam je zadnji sut odluciva u oba slucaja i nazalost smo u obje tekme izvukli deblji kraj (govorim o utakmicama, od prosle s Bugarima i Fincima od ove sezone).

ali moje glediste na ovaj mandat je ipak iznimno pozitivno i moram reci da sam zadovoljniji nego prosle sezone.
dobro se radi s repkom, menadjeri me slusaju sta treba trenirati... ima dosta entuzijasta. nedostaj ih mozda malo vise, pogotovo onih koji mogu trenirati igrace na jednoj poziciji.
jedino sta me slabo slusaju oko prodaje... nekima sam nudija stvarno nebulozne pare za njihove pulene, ali su me odjebali svi samo tako... i moram reci da mi je i to u neku ruku iznimno drago :)
fali nam samo jos par ovih sa jebenim potencijalom... da bi se opet vratili u vrh, nazalost mi dalje ovisimo o nekakvim allstarevima... ali ovo bi trebala biti zadnja takva sezona.

cak i ovo 35 mjesto nije toliki bauk... i dalje smo u trecoj europskoj jakosnoj skupini, sta nam omogucava i dalje dobar zdrijeb za sljedece kvalifikacije, samo da ostanemo tu di jesmo ja zadovoljan... ali kako oni, po mom misljenju, glupo dodjeljuju te bodove prijeti nam i ispadanje iz trece jer smo na dnu te jakosne skupine.

svejedno za sutra se nebojim... ali isto tako malo vise entuzijazma sa vase strane nebi skodilo, jer sta god vi meni govorili vidim ja sta rade ovi pravi entuzijasti kod nas ili u stranim zemljama... kod nas nema ih toliko, ali opet u drugu ruku meni je i jasno... mi izbacimo sa drafta godisnje 30-ak igraca koji ce jednog dana biti vrijedni repke... to je i sad premal broj i za ove entuzijaste sta su aktivni kod nas.

isto tako malo sam razmislja o prebacivanjem par temi iz federacije na globalni forum, jerbo ionako je tamo slab odaziv u zadnje vrime... time bi trebali rijesiti i ovo pitanje izolacije nas sa federacije od vas koji niste clanovi.

This Post:
00
142146.37 in reply to 142146.36
Date: 6/7/2010 12:40:36 PM
Overall Posts Rated:
10361036
dobri su ovi bosanci

Juan Pablo Salcedo
Esmeraldo Castiglione
Edmundo Téllez
Carlos Antonio Heredia
Alfredo Baroffio

hehehe

This Post:
00
142146.38 in reply to 142146.37
Date: 6/7/2010 12:43:40 PM
Overall Posts Rated:
113113
i više od polovica njih ima narančastu kosu (cijele reprezenatcije)

From: kuki29

This Post:
00
142146.39 in reply to 142146.36
Date: 6/7/2010 3:09:16 PM
Overall Posts Rated:
141141
konačno si stigao do 101. pobjede, trebalo je da te ekipa napadne pa da konačno naši nekoga dobiju:)

hoćeš li sad ići s izbacivanjem all star igrača i uvođenjem novih likova ili ćeš to prepustiti idućem izborniku?
i daj napiši jednu viziju naše repke u bližoj budućnosti, da se ekipa malo upozna s igračima koji će ostati unutra. naravno bez skilova;)

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?

This Post:
00
142146.40 in reply to 142146.39
Date: 6/8/2010 6:30:46 AM
Overall Posts Rated:
155155
hoćeš li sad ići s izbacivanjem all star igrača i uvođenjem novih likova ili ćeš to prepustiti idućem izborniku?

ocu izbaciti dvojicu, ali samo kako bi napravija mista za dvojicu ciji menadjeri su zasluzili vise da dobivaju do kraja sezone dodatne pare od merchandisea...
i daj napiši jednu viziju naše repke u bližoj budućnosti, da se ekipa malo upozna s igračima koji će ostati unutra. naravno bez skilova;)

pazi da nebi... napisi ti ;)
ma ocu, kad uvatim vrimena, ali samo zato jer si me ti tako lipo zamolija... pu na te ;)

This Post:
00
142146.41 in reply to 142146.40
Date: 6/8/2010 10:31:39 AM
Overall Posts Rated:
1818
... ajde druze izbornice ... da vidimo kako je stanje .... na koga se vise ne racuna .... ko je pozitivno, a ko negativno iznenađenje ... koga treba pohvalit za najbolji entry, koji je mennager najvise napravio na tom planu ...

From: kuki29

This Post:
00
142146.42 in reply to 142146.40
Date: 6/8/2010 1:03:18 PM
Overall Posts Rated:
141141
hehe, sad smo te natjerali da pišeš nešto po ovoj vručini:)))

vječna dilema, da li je bolje zabiti koš više ili primiti koš manje?
This Post:
00
142146.43 in reply to 142146.41
Date: 6/9/2010 7:43:40 AM
Overall Posts Rated:
155155
kao prvo moram reci da je iznimno tesko sad jos govoriti tko ce ispadati, a tko ce ulaziti u repku sljedece sezone... prije nego sta se izbornik odluci za te poteze mora obaviti oko 50 obavjestajnih razgovora... sljedece sezone ocekujem i vise.

ali kako iman iskustva vec u tim stvarima... mogu vec sad predpostaviti kako ce sve to nakraju zavrsiti.
ispasti ce svi allstarevi i perennial allstarevi, iako ne odbacujem da bi neki novi perennail moga upasti, Korac ili tako netko... inace osim toga ove sezone cak vise nece biti mjesta niti za nove superstareve... do kraja sljedece sezone vise nijedan superstar nece biti ni blizu prve postave.
ulaze sigurno Curka i Krajina... vjerovano Puac ili tako nesto, te jos jedan unutarnji... ima tu medju u-21 jos par zanimljivih, ali nevirujem da imaju sanse ulaziti dok god je okosnica nase repke pod treningom.
okosnica repke su Topic, Grbes, Super, Fatur, Repusic, Galov i Petrosa, plus sad jos Krajina i Curka.
dosta toga ce opet ovisiti o njima sljedece sezone...
sa Krajinom i Curkom cemo dobiti sve ono sta nam je falilo ove sezone i biti cemo sigurno dosta jaci sa ta dva nova igraca.
aj opet cu podiliti one nagrade uz dodatno objasnjenje, ki prosle godine, tako mi najlakse reci tko je tu pozitivno utjeca na repku, a tko negativno ove sezone... za sad cu izbaciti nagrade, a sljedeci put cu dodatno objasniti zasto je to tako.

Sigurno da se neki nece bas ni slagati sa mojom odlukom tko je pobjednik u pojedinoj kategoriji, ali sta ces zivot je kurva :)
u zagradama je iz prosle sezone tj. predplosle, malo sam se zajeba :/ kad kazem sezona mislim na mandat od dvi sezone... ma uglavnom...

Najbolji vanjski igrac u repci u protekloj sezoni : (Andrija Štrajn) Mijo Topic
Najbolji nutarnji igrac u protekloj sezoni : (Damir Finka) Grgur Fatur
Igrac koji je najvise napredovao u protekloj sezoni : (MiljoTopic) Tomislav Šuper
Najvece razocaranje : (Milan Medun) Bartol Petrosa
Najveca nada za buducnost : (Hrvoje Repusic) Petar Grbes
Najbolji skaut repke : (mile_cef) ovu rubriku ukidam, nisam zadovoljan sa radom skauta ove sezone.
Klub koji je najvise doprinio razvoju repke u protekloj sezoni : (Albona) Plastika
Menadjer koji je najvise doprinio razvoju repke u protekloj sezoni : (Riko) choda
Menadjer koji je najvise odmogao razvoju repke u protekloj sezoni: kuki29 (bez konkurencije)
Najbolja partija u prosloj sezoni : u zadnje dvi sezone nismo odigrali niti jednu tekmu koju bi proglasija najboljom, bilo je tek par dobrih.
Najgora partija u prosloj sezoni : (8653) zbog ovog poraza smo propustili europsko

Jos mi ostaje samo dati nagradu za zivotno djelo... tu nije bilo puno razmisljanja:
Nagrada za zivotno djelo : (GM Kasie-K) LA-Styx i LA-Zobli

jos cu do kraja mandata vas malo bolje upoznati s ovim igracima sta cine okosnicu, do onda sretno svima sa krajem sezone... pa se cujemo uskoro.

Last edited by choda at 6/9/2010 7:58:38 AM

This Post:
00
142146.44 in reply to 142146.43
Date: 6/9/2010 8:57:19 AM
Overall Posts Rated:
1818
... ja san zadovoljan s areportom ... sad ostaje da cujemo mennagere doticnih igraca, sta kazu na ove kritike .... skauti su dakle zakazali ... di je bio problem .... cemu je to tako .... idemo .... analaiza ... dajte nam svoje viđenje ... jer nije choda = reprezentacija .... svi smo mi reprezentacija, u manjem ili vecem postotku ..

Advertisement