BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Μπάσκετ

Μπάσκετ

Set priority
Show messages by
From: fd97

This Post:
00
259001.34 in reply to 259001.33
Date: 5/23/2014 9:42:23 AM
Overall Posts Rated:
6262
Τι αναλυση να κανουμε για το χθεσινο, πολυ κακο θεαμα.Αναμενομενο φυσικα αλλα ειχαμε την ελπιδα οτι θα βλεπαμε διαφορετικο ματς.Την ευκαιρια του την εχασε ο Ολυμπιακος και πλεον ειναι παρα πολυ δυσκολο να παρει το πρωταθλημα κατα την γνωμη μου.

This Post:
00
259001.40 in reply to 259001.39
Date: 5/15/2015 11:27:37 AM
Overall Posts Rated:
11
αψογος! :)

This Post:
33
259001.41 in reply to 259001.38
Date: 5/15/2015 7:25:40 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Όλο το φίλαθλο μπάζερ περιμένει με αγωνία την αυριανή σου ανάλυση για τους δύο ημιτελικούς

Ψευτοείδα μόνο το ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ λόγω δουλειάς ενώ τον άλλο ημιτελικό δεν μπόρεσω να τον δω καθόλου. Δεν μπορώ να πω και πολλά λοιπόν χωρίς εικόνα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποιες εντυπώσεις.

ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ

Σπανούλης: δεν είναι από τις συμπάθειές μου (είμαι και βαζελάκος ντε), όμως πως να μην του βγάλει κανείς το καπέλο! 0/11 είχε, του είχαν περάσει χειροπέδες με τις βοήθειες, του είχαν στερήσει και την δημιουργία (κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει ούτε στις κακές βραδιές του). Πως στο καλό βρήκε τη δύναμη να κάνει τέτοιο φινάλε? Κράτησα λοιπόν μια από τις κουβέντες του μετά το ματς. Ο V-span είπε : Είμαι τυχερός που έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες και προπονητές. Συνεχίζουν να πιστεύουν σε εμένα ακόμα κι όταν έχω 0/11 και μου δίνουν την μπάλα δείχνοντας ότι με εμπιστεύονται. Αυτό είναι πολύ μεγάλο για εμένα, μεγαλύτερο από πολλές νίκες. Αυτό λέγεται ανοχή στην ήττα. Και το έχει κερδίσει αυτό με το σπαθί του. Δεν είναι μόνο το ταλέντο και οι ικανότητα. Είναι το πως νιώθεις, το πως σε κάνουν να νιώθεις. Όταν αστοχείς και σου λένε μπράβο, απελευθερώνεσαι και εκεί που οι άλλοι τρέμουν, εσύ πετάς.

Αυτή η ανοχή στην ήττα που συνοδεύει γενικότερα την ομάδα του Ολυμπιακού είναι και το μεγάλο του πλεονέκτημα την Κυριακή. Είσαι καλύτερα ψυχολογικά προετοιμασμένος την δύσκολη στιγμή μέσα στο ματς να αντέξεις.

Τεόντοσιτς: Δεν θα πάρεις κύπελο ποτε...Αν τον ξεφορτωθεί η ΤΣΣΚΑ ίσως ξαναπάρει την ευρωλίγκα. Πέρα από την ειρωνεία, αντικειμενικά μιλάμε για έναν παίκτη που δημιούργησε τεράστιες προσδοκίες από τα πρώτα του βήματα, το ταλέντο του έμοιαε υπεραρκετό να μπει στις πρώτες σελίδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καλά συμβόλαια πέτυχε, αλλά χωρίς τίτλους θα μείνει στην ιστορία σαν δεύτερης διαλογής παίκτης και όχι σαν αστέρας.

Ρεάλ - Φενέρ

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η Ρεάλ κάνει υγειινό περίπατο στον ημιτελικό. Πολύ επικίνδυνο αυτό ψυχολογικά. Είναι άσχημο να μπαίνεις σαν φαβορί σε έναν τελικό όταν δεν έχεις άλλο περόμοι τίτλο σαν στο παλμαρέ σου. Κατά τάλλα, ξανά μπαίνει πανέτοιμη στον ημιτελικό και επικρατεί πανεύκολα. Οπότε πλέον θα τεθεί και το ερώτημα κατά πόσον ο Λάσο είναι προπονητής που μπορεί να ετοιμάσει από νωρίτερα το σκάουτιν για όλες τις ομάδες του final four.

Κι όπως προείπα, περιμένουμε την ανάλυσή σου αύριο.

ΥΓ: συγχαρητήρια στους Ολυμπιακούς για το νέο θρίαμβο! Μεγάλη μαγκιά να γυρνάς ματς στο φινάλε!

This Post:
11
259001.42 in reply to 259001.40
Date: 5/15/2015 9:09:50 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Αυτο που εχει κανει ο Ολυπιακος την τελευταια 4ετια ειναι απιστευτο...Θυμιζει εποχες Γιουγκοπλαστικα που τα σαρωνε ολα...
Ξεχαστε τον Παναθηναικο και το ελληνικο πρωταθλημα οπου οι συνθηκες ειναι ειδικες και η φανελα του Παο τεραστια.
Μιλαμε μονο για Ευρωπη...

Τρεις τελικους σε τεσσερα χρονια,δυο κουπες και αλλη μια να παιζεται την Κυριακη.Τους εχει κερδισει με ολους τους τροπους...Με 20 ποντους πισω,με 20 μπροστα,με το σκορ στα ισα,σαν αουτσαιντερ,με χαμηλοτερο μπατζετ,με κατι ξενους της πλακας σαν τον τουριστα τον Παουελ,με τον Σπανουλη κακο,με τον Σπανουλη καλο,με 3 διαφορετικους προπονητες κτλ...
Το μονο που δεν εχει κανει ακομα ειναι να παρει την κουπα μες την εδρα του αντιπαλου του...Λες;;;

Πολυ σπουδαια η τριαδα Σπανουλης-Πριντεζης-Σλουκας που ειναι παρων σε ολη αυτην την τεραετια με τον Μαντζαρη να ειναι στα 2 απο τα τρια F4 και με βοηθεια απο τον Παπανικολαου παλια,του Περπερογλου μετα και απο την παικταρα τον Παπαπετρου σημερα...Κοινος παρανομαστης τωρα που το σκεφτομαι ειναι ολοι Ελληνες...

Μεγαλο ταλεντο ειναι ο Σφαιροπουλος,δε φοβαται,δεν κοιμαται,ξερει μπασκετ και κανει καλη διαχειρηση με τον Σπανουλη και τους αλλους παικτες,τα ταιμ ουτ κτλ.Πηρε μια επιθετικη ομαδα και την μετετρεψε σε αμυντικη δυναμη...Μπλοκαρε χτες για πλακα το παιχνιδι των Ρωσων και απο τη στιγμη που πηρε τα επιθετικα ριμπαουντ το εβλεπες οτι θα το παρει το παιχνιδι.Εβλεπες μνημες του παρελθοντος και το φοβο στους Ρωσους παικτες,στον Ιτουδη ακομα και στον Βαπουτιν...
Εκτος απο την Κυριακη και τους τελικους του ελληνικου πρωταθληματος,θελω να δω τον Σφαιροπουλο του χρονου που θα διαλεξει τους δικους του ξενους παικτες.

Για την Κυριακη με την προυποθεση οτι δε θα χωνουν οι Ισπανοι απο την αρχη,πιστευω οτι το παιχνιδι θα κριθει απο το πως θα μοιρασουν τα σπορια οι διαιτητες.Παντως ο Ολυμπιακος θα χρειαστει και παλι τα επιθετικα ριμπ αλλα και τη βοηθεια των ξενων παικτων αυτη τη φορα καθως και να κανει λιγα λαθη...

Δυο λογια για Σπανουλη.Μεγαλη κινηση εκανε που εφυγε απο τον Παο και απο την σιγουρια του...Θα τελειωνε την καριερα του και θα του ελεγαν οτι αν δεν ειχε τον Διαμαντιδη δε θα ειχε κανει τιποτα...
Κατ αρχας θεωρω οτι ο Διαμαντιδης και κανα δυο αλλοι ειναι οι καλυτεροι Ευρωπαιοι πλει μεικερ ολων των εποχων.Απιστευτα καθαρο μυαλο οταν καιει η μπαλα,κομπιουτερ που υπολογιζει τις πιθανοτητες,πολυνικης και μεγαλος αλτρουιστης που μπορει να μπλοκαρει μονο απο τους κακους συμπαικτες του και απο κανεναν αντιπαλο...Και οσο ηταν ο Σπανουλης διπλα στον 3D ηταν καλα...Και κουπες πηρε και μεταλλια μαζι με Διαμαντιδη και Παπαλουκα.Μονος του ομως θα μπορουσε να οδηγησει τις ομαδες του στις επιτυχιες;

Ο παικτης μονος του χωρις Διαμαντιδη-Παπαλουκα εχει παρει χαλκινο το 09 με εθνικη και δυο ευρωλιγκες συν τον τελικο της Κυριακης που αν τον κατακτησει θα γραψει ακομα πιο χρυση ιστορια,ισως και την πιο χρυση γιατι δε νομιζω να εχει παρει αλλος 4 ευρωλιγκες...Ηξερε πως θα ακουσει πολλα αν φυγει αλλα αυτος ηθελε να αποδειξει οτι ειναι ο καλυτερος ασχετα με το ποσα φραγκα πηρε τελικα για να φυγει...

Επισης ειναι τυχερος γιατι θα του δοθει και μια μεγαλη ευκαιρια να διεκδικησει ενα ακομα χρυσο με την εθνικη το καλοκαιρι και να ηγηθει αυτης της μεγαλης φουρνιας...Ελπιζω μονο να μην μας τα ζαλισουν και φετος με τις ασφαλισεις των παικτων και τις απουσιες και να κατεβουμε οσο πιο πληρεις γινεται...

Last edited by RONNIE12 at 5/15/2015 9:13:46 PM

Advertisement