Όλο το φίλαθλο μπάζερ περιμένει με αγωνία την αυριανή σου ανάλυση για τους δύο ημιτελικούς

Ψευτοείδα μόνο το ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ λόγω δουλειάς ενώ τον άλλο ημιτελικό δεν μπόρεσω να τον δω καθόλου. Δεν μπορώ να πω και πολλά λοιπόν χωρίς εικόνα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποιες εντυπώσεις.
ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑΣπανούλης: δεν είναι από τις συμπάθειές μου (είμαι και βαζελάκος ντε), όμως πως να μην του βγάλει κανείς το καπέλο! 0/11 είχε, του είχαν περάσει χειροπέδες με τις βοήθειες, του είχαν στερήσει και την δημιουργία (κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει ούτε στις κακές βραδιές του). Πως στο καλό βρήκε τη δύναμη να κάνει τέτοιο φινάλε? Κράτησα λοιπόν μια από τις κουβέντες του μετά το ματς. Ο V-span είπε :
Είμαι τυχερός που έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες και προπονητές. Συνεχίζουν να πιστεύουν σε εμένα ακόμα κι όταν έχω 0/11 και μου δίνουν την μπάλα δείχνοντας ότι με εμπιστεύονται. Αυτό είναι πολύ μεγάλο για εμένα, μεγαλύτερο από πολλές νίκες. Αυτό λέγεται ανοχή στην ήττα. Και το έχει κερδίσει αυτό με το σπαθί του. Δεν είναι μόνο το ταλέντο και οι ικανότητα. Είναι το πως νιώθεις, το πως σε κάνουν να νιώθεις. Όταν αστοχείς και σου λένε μπράβο, απελευθερώνεσαι και εκεί που οι άλλοι τρέμουν, εσύ πετάς.
Αυτή η ανοχή στην ήττα που συνοδεύει γενικότερα την ομάδα του Ολυμπιακού είναι και το μεγάλο του πλεονέκτημα την Κυριακή. Είσαι καλύτερα ψυχολογικά προετοιμασμένος την δύσκολη στιγμή μέσα στο ματς να αντέξεις.
Τεόντοσιτς: Δεν θα πάρεις κύπελο ποτε...Αν τον ξεφορτωθεί η ΤΣΣΚΑ ίσως ξαναπάρει την ευρωλίγκα. Πέρα από την ειρωνεία, αντικειμενικά μιλάμε για έναν παίκτη που δημιούργησε τεράστιες προσδοκίες από τα πρώτα του βήματα, το ταλέντο του έμοιαε υπεραρκετό να μπει στις πρώτες σελίδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καλά συμβόλαια πέτυχε, αλλά χωρίς τίτλους θα μείνει στην ιστορία σαν δεύτερης διαλογής παίκτης και όχι σαν αστέρας.
Ρεάλ - ΦενέρΌπως και πέρσι έτσι και φέτος η Ρεάλ κάνει υγειινό περίπατο στον ημιτελικό. Πολύ επικίνδυνο αυτό ψυχολογικά. Είναι άσχημο να μπαίνεις σαν φαβορί σε έναν τελικό όταν δεν έχεις άλλο περόμοι τίτλο σαν στο παλμαρέ σου. Κατά τάλλα, ξανά μπαίνει πανέτοιμη στον ημιτελικό και επικρατεί πανεύκολα. Οπότε πλέον θα τεθεί και το ερώτημα κατά πόσον ο Λάσο είναι προπονητής που μπορεί να ετοιμάσει από νωρίτερα το σκάουτιν για όλες τις ομάδες του final four.
Κι όπως προείπα, περιμένουμε την ανάλυσή σου αύριο.
ΥΓ: συγχαρητήρια στους Ολυμπιακούς για το νέο θρίαμβο! Μεγάλη μαγκιά να γυρνάς ματς στο φινάλε!