BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208905.33 in reply to 208905.30
Date: 2/7/2012 1:21:08 PM
Overall Posts Rated:
309309
Treba da govorim da cu osvojiti nesto kada znam da tako nece biti? Necu nikog da lazem, samo kazem kako jeste. Ne poklapaju nam se razmisljanja i shvatanja selektorovanja. Sadasnji tim je los, tvrdim to sada pre izbora, tvrdio sam pre, tvrdicu i tokom cele sezone. Centri su nam drva skoro svi. Oni koji nesto valjaju su u inostranstvu i ne treniraju se. Svi sada furaju LI a mi sa takvim centricima nema sta da trazimo. Svako malo ozbiljnija reprezentacija ce nas pregaziti. Zato i zelim da oformim neki novi tim koji ce za koju sezonu moci nesto da uradi. Ja samo pricam realno decko, a ne ono sto masa zeli da cuje da bi me izabrala. Moji "prijatelji" kako ih ti nazivas, ce glasati za mene jer veruju u to sto radim, i u moj plan, a ne zato da bi me pustili da se sprdam 2 sezone. I jos nesto! Nikad se nisam hvalio, niti cu. Davnih dana sam prestao da isticem svoje uspehe. Golub je prvi poceo sa prozivkama i svojim uspehom u kupu, a ja sam mu samo pokazao da ima i vecih uspeha od toga. Slazes li se?

This Post:
00
208905.34 in reply to 208905.31
Date: 2/7/2012 1:23:19 PM
Overall Posts Rated:
199199
Brate u repci treba da bude sve uravnotezeno,kad bi forsirao samo unutrasnje,proso bi mozda i gore nego u mom timu,zato sto imas reprezentacije koje imaju sjajne trojkase,a kad bi ti se nudilo da igras na centra i pogadjas ili sutiras trojke i pogadjas sta bi izabro?

This Post:
00
208905.35 in reply to 208905.32
Date: 2/7/2012 1:25:58 PM
Overall Posts Rated:
427427
Ја се не хулиганишем, почео сам причу са асирком зато што да ја то нисам рекао нико не би рекао. А онда се Трба јавља и оће он да истера своје.А то је тако ниско и себично. Ако једном ниси ништа урадио повуци се.

То да ли би смео да писнем нема везе са овим овде. Шта сад ти си велики јак и треба да ћутим ма иди. Као да ћемо се тући због онлајн игре. Ја само хоћу да оладите више са испуњавањем својих хирова на месту селектора. Ево нека први у Србији буде селектор. Ако он неће нека буде други, трећи, пети.

From: Golub

This Post:
00
208905.36 in reply to 208905.33
Date: 2/7/2012 1:28:27 PM
Overall Posts Rated:
427427
Golub je prvi poceo sa prozivkama i svojim uspehom u kupu, a ja sam mu samo pokazao da ima i vecih uspeha od toga. Slazes li se?

Хммм врати се у трећу лигу тамо ти је и место? Није прозивка. Извини нисам разумео добро.

This Post:
00
208905.37 in reply to 208905.33
Date: 2/7/2012 1:35:27 PM
Overall Posts Rated:
164164
Ja ne znam sto toliko pametujes, samo slusaj Djoleta i Dirka, i osvajamo sve moguce, ahahahahaha. :D

This Post:
00
208905.38 in reply to 208905.37
Date: 2/7/2012 1:37:32 PM
Overall Posts Rated:
199199
Samo ostro. :)

This Post:
00
208905.39 in reply to 208905.37
Date: 2/7/2012 1:38:36 PM
Overall Posts Rated:
173173
Ja ne znam sto toliko pametujes, samo slusaj Djoleta i Dirka, i osvajamo sve moguce, ahahahahaha. :D

Smesno tebi, ali najgore od svega sto jedino njih dvojica raspravljaju sta bi oni sa repkom, dok se oni koji i imaju neke sanse da budu selektori svadjaju..Oko cega?

Last edited by KostaSM at 2/7/2012 1:43:46 PM

From: Sire
This Post:
11
208905.40 in reply to 208905.37
Date: 2/7/2012 1:39:51 PM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
Ne bih da komentarisem jakog forumasa koji nam je ovde samo ko maskota (za sve nove koji ga jos nisu skontali), jer nije dorastao pricati samnom, vec zelim da posaljem poruku svima koji ce ovo procitati, a nisu do sad bili upuceni u rad nase reprezentacije.

Za konstantnost reprezentacije je potrebna konstantnost odricanja vlasnika kvalitetnih igraca, sto je jako tesko zahtevati od bilo koga. Jer ipak skoro svi ovu igru igraju zbog licne satisfakcije i pobeda svog kluba. Tako smo do sad samo jednom napravili zapazeniji rezultat i to nam niko ne moze osporiti, sta ko rekao. Protekle 2 sezone smo imali realan ucinak (blizu ulaska na Ep), ali smo zato dobili 2 svemoguca beka, pleja, krilnog centra i centra (Nadj, Sparke, Dulan, Muhic, Jaje), koji su tek sada stasali za velika dela. Mozda da su ovakvi bili pre 2 sezone, mozda bismo opet igrali polufinale EP-a i zavrsnu grupu na SP!

Bilo kako bilo, crta je podvucena i vreme je da nesto mladji sa stazom, ali jednaki sa znanjem dodju i preuzmu A tim. Vec sam se uverio u rad U21 i iz mogu ugla, skidam kapu. tako da jedino sto je preostalo za, verujem konacni uspeh nase Srbije, je bolje spajanje U21 sa A timom. Za to zaista verujem da je Trbazzi pravi covek. u tandemu sa Milancetom, njih dvojica, puni volje i entuzijazma, mogu kvalitetno da nase treninge pretvore u zadovoljavajuce rezultate.

Ajmo Srbende, znate vi sta je dobro...
Ziveli

Last edited by Sire at 2/7/2012 1:41:13 PM

This Post:
11
208905.41 in reply to 208905.37
Date: 2/7/2012 1:40:53 PM
Overall Posts Rated:
5858
ja ne vidim u cemu je tvoj problem..... brate imas hiljadu tema na forumu da se zezas..... ovo tema je otvorena za reprezentaciju i izbore.... ako ne pratis izbore i reprezentaciju suvisni su tvoji komentari..... na drugom mesto trazi ljude sa kojima ces da se svadjas......

This Post:
00
208905.42 in reply to 208905.33
Date: 2/7/2012 1:43:54 PM
Tunjevina
Prva Liga
Overall Posts Rated:
770770
Second Team:
Krompir
Slazes li se?

Jok.Znam da kad sam pocinjao da igram bb,pitao sam te za savet preko maila kako da treniram centre,i ti si mi rekao 1 nedelja sut iznutra,pa 1 nedelja un. odbrana i tako cele sezone,pa sledece sezone samo skok.Drugim recima da pravim palicu sa 3 skila.A sad kazes da su nam skoro svi centri drva,pa da si davao savete i da se treniraju ponekad i spoljni skilovi za centre ne bi bili tako drveni.Ti si jedan od ljudi koji daje savete drugim korisnicima za trening vec sezonama,pa ima dosta igraca koji su ispali prema tvom planu treninga,tako da nema sad sta da se zalis,takve igrace si zeleo,takve imas.

Uzgred,sve vise me tvoji postovi potsecaju na postove Asirka,Laimbera,Dumbe...drugim recima prepotentni.

This Post:
22
208905.43 in reply to 208905.35
Date: 2/7/2012 1:44:54 PM
OKK Apatin
III.6
Overall Posts Rated:
171171
Niko tebi decko nije zabranio da pises ali kad vec to radis pisi normalno, ja ne kazem da bi se mi tukli nego takvi ljudi samo pljuju preko novina, interneta, Buzzerbeatera, a kad se nadju lice u lice cute ko pi... Hteo bih samo neke od tvojih recenica u onom dugom tekstu prokomentarisem... Kazes zasto Sirko nije kupio Grubora!? Pomenuti u svom timu ima Ivanisevica, Eklemovica, Stankovica i Matijasevica dakle nije u njemu problem jer izdrzava 1 igraca sa 150+ hiljada plate i trenira jos 3 dakle decko se maksimalno zalaze za uspeh BB Srbije a to sto je doziveo krah nikako ne mozes da pripises njegovom neznanju nego nesreci i losem timu jer je pre par sezona doneo Srbiji onaj jedini trofej sto je na strani reprezentacije, i uzeo je kup a ne dosao samo do cetvrtfinala ili dokle si vec ti dosao... Drugo naveo si da Poljaci cesto menjaju selektora i uvek osvajaju, naravno kad njihova drva imaju 19-20 IS i ID za razliku od nasih 17-18, njihovi centri imaju prodornost, tehniku, dodavanje opet za razliku od nasih, dakle imaju neodbranjiv LI koji ovaj sadasnji endzin da se tako izrazim favorizuje i ne treba biti prevelik strucnjak pa samo pogledati ko je u formi i namestiti postavu a sobzirom imaju ekipe sa kojim izdrzavaju svoje zvezde ne mora cak ni to da radi jer su uvek svi u formi... Dakle ima iz cega da puca a mi mozemo samo praznom puskom i dalje da pretimo

Advertisement