BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208500.33 in reply to 208500.31
Date: 2/9/2012 10:19:42 AM
Overall Posts Rated:
2727
Γιάννη κάνε την αρχή με τα pre-games και υπόσχομαι ότι θα τα μοιραστούμε αυτή τη σεζόν. Στον πρώτο εντός έδρας αγώνας η Πρόερδος της Νάξου θα βρίσκεται εντός γηπέδου!!!! όλεεεεεεεεεεε
το οποίο θα επεκταθεί κιόλας!!! διπλό όλεεεεεεεε (μη με παρεξηγείτε... είμαι από τσίπουρα.....)

Message deleted
From: Maraki

This Post:
00
208500.36 in reply to 208500.27
Date: 2/9/2012 10:29:36 AM
Overall Posts Rated:
2727
Οι δικές μου τιμές στο γήπεδο είναι 17, 65, 200, 1100.
Έχω πολύ μικρό γήπεδο(6000 χωρητικότητα) και με αυτές τις τιμές είμαι οκ.
Στέφανε και εγώ από Τρίκαλα έχω καταγωγή (πέρα από Νάξο και Βόλο) οπότε να ξέρεις ότι σε στηρίζω!!!!χεχε

From: Mousis

This Post:
00
208500.37 in reply to 208500.36
Date: 2/10/2012 10:15:54 AM
Overall Posts Rated:
9393
Ευχαριστώ Μαρία, ότι θα βρω και πατριωτάκι στον όμιλο δεν το περίμενα :)

Μόλις μπω λίγο στο κλίμα βοηθάω κι εγώ για pre και post game.

From: BORBA

This Post:
11
208500.38 in reply to 208500.37
Date: 2/10/2012 12:52:53 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Μόλις μπω λίγο στο κλίμα βοηθάω κι εγώ για pre και post game.

Κάθε καλή "πένα" καλοδεχούμενη φίλε... άντε Γιάννη περιμένουμε με αγωνία το πρώτο pre game της σεζόν για να αρχίζουν να ανάβουν λίγο τα αίματα και οι νέοι να μπαίνουν στο κλίμα του ομίλου μας!!!))

This Post:
22
208500.39 in reply to 208500.38
Date: 2/10/2012 6:20:06 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Φίλε Γιάννη ελπίζω να με συγχωρέσεις, αλλά δεν άντεξα τελικά! Μιας και βρήκα λίγο χρόνο είπα να γράψω το pre game της 1ης αγωνιστικής της νέας σεζόν! Ας ξεκινήσουμε…

Pre Game 1ης αγωνιστικής:

1. Ag. Dimitrios Ninja Turtles - Skulltrailers
Η ομάδα με καλύτερο σκορ της περυσινής σεζόν καλείται σε αυτή την πρώτη αγωνιστική να δείξει χαρακτήρα και να ξεπεράσει το σοκ από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά. Απέναντί της, ωστόσο, θα βρει τους Skulltrailers που πλέον έχουν μάθει τα μυστικά του ομίλου, αλλά επιπλέον έχουν ενισχυθεί σημαντικά μιας και απέκτησαν παίχτες που σίγουρα αυτή τη σεζόν θα τους κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικούς. Δύσκολος αγώνας για προβλέψεις αν και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, κυρίως λόγο έδρας.

2. EGIO B.C. - mpekrides
Ακόμα πίνουν οι φίλοι των γηπεδούχων για να ξεχάσουν τον υποβιβασμό τους από τα σαλόνια της ΙΙ κατηγορίας, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας για να τους καθησυχάσει δηλώνει σίγουρος για την άμεση επάνοδό τους! Πρώτο τους εμπόδιο το EGIO που ξεκινάει τη φετινή σεζόν με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και καλείται να δείξει χαρακτήρα, μετά την περυσινή καλή πρώτη σεζόν του στον όμιλό μας! Οι mpekrides έχουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη!

3. MEVSKI - Panathinaikos 2009
Δύο νεοφώτιστοι από την IV κατηγορία αναμετρούνται σε αυτό το παιχνίδι και αν θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή ξέρουν πολύ καλά και οι δυο τους ότι τέτοια παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται πάση θυσία. Οι προβλέψεις κι εδώ είναι ριψοκίνδυνες, αν και λόγω της «πράσινης αρρώστιας» θα δώσω προβάδισμα στους γηπεδούζους.

4. Saltrick - Faliro Bulls
Οι Ταύροι του Φαλήρου, μία από τις παλιές καραβάνες του ομίλου, αναμετριέται με τον μοναδικό νεοφώτιστο για τους Μπλε Saltrick, ο οποίος αν θα συναντήσει πολλές δυσκολίες στον αυριανό πρώτο του αγώνα στην κατηγορίας μας, μιας και οι Ταύροι ξέρουν να κερδίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια, προκειμένου να μην μπουν στο τέλος σε περιπέτειες.

Σε λίγο η συνέχεια...

This Post:
22
208500.40 in reply to 208500.39
Date: 2/10/2012 6:22:15 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Και τώρα η συνέχεια...

5. Dark Warriors ShawnKemp - arisempire
Αρχή της σεζόν με ντέρμπι για τον Γιάννη, ο οποίος αναμετριέται με την ευχάριστη έκπληξη της περυσινής σεζόν. Οι σκοτεινοί πολεμιστές καλούνται να αποδείξουν ότι η περυσινή πορεία δεν ήταν πυροτέχνημα και ότι και φέτος θα έχουν την ίδια αν όχι καλύτερη. Προβάδισμα για τη νίκη θεωρώ ότι έχουν οι φιλοξενούμενοι, μιας και ο Γιάννης πούλησε δύο βασικά στελέχη της ομάδας του και άγνωστο είναι αν θα καταφέρει να αναπληρώσει το κενό τους μέχρι την αυριανή αναμέτρηση.

6. Naxos -BORBA B.C.
Δύο ομάδες με εντελώς αντίθετες πορείες την περυσινή σεζόν αναμετρούνται τώρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το Μαράκι με κεκτημένη ταχύτητα από τους περυσινούς τελικούς θα προσπαθήσει να αλώσει μία δύσκολη για εκείνη έδρα. Από την άλλη η BORBA B.C. θα πρέπει να δείξει ότι η περυσινή κακή σεζόν ήταν απλά μία παρένθεση, κάτι ωστόσο που φαντάζει πολύ δύσκολο μιας και η ομάδα έχει σαφώς αποδυναμωθεί. Προβάδισμα σε αυτόν τον αγώνα δίνω στο Μαράκι.

7. P.Faliro bc - Annihilators BC
Μία από τις καλύτερες άμυνες του περυσινού πρωταθλήματος αναμετριέται με μια από τις καλύτερες επιθέσεις και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα επικρατήσει το θέαμα ή το ασφυκτικό πρέσινγκ. Οι γηπεδούχοι, πάντως, αν δεν θέλουν να μπουν και πάλι σε περιπέτειες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Οι φιλοξενούμενοι, πάλι, καλούνται να δείξουν ότι παραμένουν ένα από τα βαριά χαρτιά του Μπλε ομίλου. Πραγματικά δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις… δεν θα το ρισκάρω!

8. green xtc – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
Νικηφόρα θέλουν να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην ΙΙΙ κατηγορία οι γηπεδούχοι, προκειμένου να μην βρεθούν και πάλι τούμπα εκεί από όπου μας ήρθαν. Το έργο τους, ωστόσο, στην πρεμιέρα μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού έχουν να αντιμετωπίσουν μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, που πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση. Προβάδισμα για τη νίκη έχουν οι φιλοξενούμενοι, μιας και το ρόστερ τους θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να γίνει άκρως ανταγωνιστικό!

Αυτά τα ολίγα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και πάλι καλή σεζόν και ας απολαύσουμε όλοι αύριο ωραία παιχνίδια!!!

This Post:
11
208500.41 in reply to 208500.40
Date: 2/10/2012 6:29:50 PM
Overall Posts Rated:
2727
Νίκο δεν ξέρω αν χάρηκα ή αν λυπήθηκα όταν είδα pre game.
Κάθομαι εδώ και κανα δίωρο και γράφω και εγώ pre game αλλά κόλλησα σε 3 ζευγάρια και έγινε το μυαλό μου κουρκούτι!!!!!!!
Ας διαβάσω τι έγραψες τώρα....

This Post:
00
208500.42 in reply to 208500.41
Date: 2/10/2012 6:34:57 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Sorry βρε Μαράκι... που να το ξέρω... για να μην πάει πάντως χαμένη η δουλειά σου των δύο ωρών... μπορείς να το γράψεις κι εσύ... έτσι για να έχουμε μια πιο σφαιρική άποψη!

This Post:
00
208500.43 in reply to 208500.42
Date: 2/10/2012 6:39:12 PM
Overall Posts Rated:
2727
Πήρες το 100στό μπαλάκι από εμένα!!!! Θα το ποστάρω μόνο και μόνο γιατί αναφέρω κάποιες extra λεπτομέρειες... Δεν το είπα για να σε κατηγορήσω βρε. Πολύ καλή ανάλυση, μπράβο!!
Εγώ δυσκολεύομαι...

Advertisement