...ja sam motivator...
E to je ono kaj nam treba...od cijelog posta izdvojio sam ovo...i to je možda najbitnije...uvjek ima trenera koji znaju trenirati igrače i uvjek ima igrača dobrih za treniranje, motivacija je ono kaj nam fali...
Stavite se u kožu novog igrača XY u npr. ligi 4.69...dođe na njegov forum...ništa...vidi neki tamo pišu po nacionalnom forumu i pomoć Hrvatski...malo gleda, ništ mu previše nije jasno...bezveze mu je nešto pisat, ubacivat se u tuđe razgovore ili rasprave...malo šara po momčadi, dobije ili izgubi nekoliko utakmica...i digne ruke od svega...a u momčadi 18-19-20 godišnji suprestar, MVP ili HoF a dečko ni nije znal koga ima u momčadi...
Rijetka pojava mislite? Ne bih se složio...pogledajte broj korisnika...fali preko 400 u odnosu na prošlu sezonu...svaka od tih momčadi je u startu dobila jednog mladog igrača s dobrim potencijalom...samo treba nekog ko će ga uputiti u pravom smjeru...
I ja sam, kao i Marijo, spreman pomoći svakom ko nešto pita...ne smatram se nekim znalcem, ali to malo što znam sam spreman podjeliti sa svakim, jer iskustvo ipak najviše znaći...
A od druge sezone sam dosta prošao...
Zato nije loša ideja da repke dobiju svaka bar po jednog ili dva PR-a...osobe kojima će jedina obaveza biti napisati nešto o repci, utakmici koja je bila i koja slijedi, izdvojiti pokoju dobru partiju našeg reprezentativca u repci ili matičnom klubu...tu i tamo prošarati po forumima, pozvati ljude na nacionalni forum, uputiti upite na pravo mjesto i sve drugo što im padne na pamet...jer svaka aktivnost je dobra aktivnost...a jedan ili dva posta na tjedan još nisu nikoga ubili...
I još jedan zadatak bi pojerio PR-u...praćenje TL i obavještavanje sveopće Hrvatske zajednice o potencijalnom reprezentativnom materijalu na istoj...da ne spominjem prodaju reprezentativaca...nešto kao što sam ja radio na forumu 2.2 lige...samo možda ne tako opširno...
Jer tko god bude izbornik, bitan je napredak repke...i stare i mlade...možda i ne toliko rezultatski koliko kvalitativno...jer će se dobar i kvalitetan rad i pristup jednog dana sigurno isplatiti...
Last edited by Mod-Ray Sadomazođubrilović at 4/23/2011 11:26:43 AM