BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 16

Season 16

Set priority
Show messages by
From: pasquale

This Post:
44
181328.328 in reply to 181328.327
Date: 6/21/2011 12:15:54 AM
Overall Posts Rated:
77
καλημερα σε ολους!
εκανα τον κοπο και εβγαλα τον μοσον ορο ηλικιας των ομαδων απ την μερια των μπλε...

Condores Ag.Paraskeuhs ---> 24.400 μ.ο.
basilissa ---> 24.428 μ.ο.
Great Alexander ---> 25.071 μ.ο.
nikolas2007 ---> 25.666 μ.ο.
Πολυκαστρο ---> 26.166 μ.ο.
Rhino Warriors ---> 27.153 μ.ο.
Cholargos Legends ---> 27.300 μ.ο.
Aetos Anogeion ---> 28.642 μ.ο.

οταν βρω χρονο θα υπολογισω και τις ομαδες απο την αλλη μερια... :)

This Post:
00
181328.329 in reply to 181328.328
Date: 6/21/2011 5:29:35 AM
Overall Posts Rated:
4141
A να δώσω για πρώτη φορά προγνωστικά, ελπίζω να μην έχουμε...ύποπτα αποτελέσματα όπως το Σάββατο!

ΑΓΟΡ@ΙΩΝΙΚΟΣ: Το πρώτο ντέρμπι της εβδομάδας για μένα, ο Ιωνικός έχει καλύτερες φόρμες και ακόμη και αν χάσω έχω την διαφορά πόντων για την πρώτη θέση, (μάλλον) πιο σημαντικό είναι το ματς του Σαββάτου, (μάλλον) άσσος...!

ΧΟΛΑΡΓΟΣ@ΡΙΝΟ: Άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι, με τον Φροσινάκη να μην έχει αντικατασταθεί ακόμα από τον παιχταρά από το Μακάου, θα πάω με Ρίνο, άσσος!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ@ΚΟΝΔΟΡΕΣ:Οι Κόνδορες μάλλον το έχουν πάρει απόφαση για την κάθοδο στην IV, καλή ομάδα ο Αλέξανδρος, καλή ευκαιρία να επωφεληθεί από την σφαγή των άλλων δύο συνδιεκδικητών, διπλό!

ΠΑΟ@ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ: Η πεντάδα του ΠΑΟ-αν κατέβει-μπορεί να δασκαλέψει τον Θάνο, αλλά πιστεύω πως όπως και να έχει θα τα καταφέρει, άσσος!

ΝΙΚΟΛΑΣ@ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: Ο Κοσμάς παίρνει γέροντες των 750 χιλιάδων (έκανε καλή μπάζα το Σάββατο!), επεκτείνει το γήπεδο, επιμένω ότι ετοιμάζεται για τα...play-off και ας λέει τα δικά του (προφανώς θολώνει τα νερά όλη τη σεζόν για στοιχηματικούς λόγους,είναι πολλά τα λεφτά!), οπότε πιστεύω θα νικήσει σήμερα, διπλό!

ΑΕΤΟΣ@ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ: Η Βασίλισσα βρίσκει και τα κάνει και ομοίως θα πράξει πιστεύω και αυτή την αγωνιστική, άσσος!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ@ΑΡΗΣ: Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα μπεί στα play-off και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να νικήσει σήμερα έναν άμεσο ανταγωνιστή, το διπλό έχει καλή απόδοση πιστεύω!

ΦΑΜΠΡΙΚΑ@ΓΚΡΕΙΤΑΛΕΞ: Αν οι lucky fun που θα συμπληρώσουν την πεντάδα των γηπεδούχων είναι ο Ντίρκ, ο Γκασόλ και αλλαγή τους ο Κόμπε, τότε το έχουν το μάτς...Αλλά επειδή οι παραπάνω κάτοχοι διαρκείας του γκρέιτάλεξ εθεάθησαν με αιθέριες υπάρξεις σε ύποπτα μπαράκια, μαλλον θα συνεχίσουν τις ρακοποσίες και το ματσάκι είναι διπλό...

PS: Αυτό ήταν το post no329, ρεκόρ όλων των εποχών στο φόρουμ της ΙΙΙ.14???

Last edited by fireblaze at 6/21/2011 5:33:43 AM

This Post:
00
181328.330 in reply to 181328.328
Date: 6/21/2011 8:54:09 AM
Overall Posts Rated:
180180
Πωπωπω, τέταρτος είμαι;;; Μπράβο, εξελίξεις :P

This Post:
00
181328.331 in reply to 181328.329
Date: 6/21/2011 9:08:29 AM
Overall Posts Rated:
180180
Επειδή βαριέμαι να γράφω, απλά θα σχολιάζω τα όσα έγραψες Γιώργο...

ΑΓΟΡ@ΙΩΝΙΚΟΣ: Το πρώτο ντέρμπι της εβδομάδας για μένα, ο Ιωνικός έχει καλύτερες φόρμες και ακόμη και αν χάσω έχω την διαφορά πόντων για την πρώτη θέση, (μάλλον) πιο σημαντικό είναι το ματς του Σαββάτου, (μάλλον) άσσος...!

ΣΧΟΛΙΟ: Θα έλεγα διπλό, αλλά το σχόλιο σου με πάει στον άσο. Εμαθα ότι απαγορεύθηκε και η μετακίνηση φιλάθλων στο κλειστό της Λαμίας που τις 5 τελευταίες σεζόν είναι συνεχώς υπό ανακατασκευή.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ@ΡΙΝΟ: Άλλο ένα μεγάλο ντέρμπι, με τον Φροσινάκη να μην έχει αντικατασταθεί ακόμα από τον παιχταρά από το Μακάου, θα πάω με Ρίνο, άσσος!

ΣΧΟΛΙΟ: Καρφωτό άσος όσο δεν βλέπω στα νέα του buzzer τη φράση "Cholardos Legends μόλις απέκτησε..."

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ@ΚΟΝΔΟΡΕΣ:Οι Κόνδορες μάλλον το έχουν πάρει απόφαση για την κάθοδο στην IV, καλή ομάδα ο Αλέξανδρος, καλή ευκαιρία να επωφεληθεί από την σφαγή των άλλων δύο συνδιεκδικητών, διπλό!

ΣΧΟΛΙΟ: Εφυγε και ο Oberman, άνετο το διπλό.

ΠΑΟ@ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ: Η πεντάδα του ΠΑΟ-αν κατέβει-μπορεί να δασκαλέψει τον Θάνο, αλλά πιστεύω πως όπως και να έχει θα τα καταφέρει, άσσος!

ΣΧΟΛΙΟ: Δεν υπάρχει άλλο σημείο απο τον άσο, ακόμα και την καλή του πεντάδα να κατεβάσει ο Παναθηναϊκός.

ΝΙΚΟΛΑΣ@ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: Ο Κοσμάς παίρνει γέροντες των 750 χιλιάδων (έκανε καλή μπάζα το Σάββατο!), επεκτείνει το γήπεδο, επιμένω ότι ετοιμάζεται για τα...play-off και ας λέει τα δικά του (προφανώς θολώνει τα νερά όλη τη σεζόν για στοιχηματικούς λόγους,είναι πολλά τα λεφτά!), οπότε πιστεύω θα νικήσει σήμερα, διπλό!

ΣΧΟΛΙΟ: Τόσο καιρό έκανα ότι περνούσε απο το χέρι μου για να βρίσκομαι στις δύο τελευταίες θέσεις, αλλά τελικά κανείς δεν το εκμεταλλεύεται. Τι χαλαρά βάζω, τι μπάζα κατεβάζω... βλέπω ότι η ανανέωση στο έμψυχο υλικό μπορεί να γίνει και ας μην πέσω, αλλά πλέον δεν είναι στο χέρι μου αν θα μπορέσω να κάνω την υπέρβαση για τετράδα. No bet το σημερινό παιχνίδι, γιατί δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού το νέο μου απόκτημα.

ΑΕΤΟΣ@ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ: Η Βασίλισσα βρίσκει και τα κάνει και ομοίως θα πράξει πιστεύω και αυτή την αγωνιστική, άσσος!

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτό το βρίσκει και τα κάνει με αντιπροσωπεύει 100%. Ασος, εκτός αν ο Αετός την "παίξει" έξυπνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ@ΑΡΗΣ: Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα μπεί στα play-off και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να νικήσει σήμερα έναν άμεσο ανταγωνιστή, το διπλό έχει καλή απόδοση πιστεύω!

ΣΧΟΛΙΟ: Εδώ διαφωνώ 100%. Βλέπω καρφί άσο και καρφί για τετράδα τον Αρη γενικότερα...

ΦΑΜΠΡΙΚΑ@ΓΚΡΕΙΤΑΛΕΞ: Αν οι lucky fun που θα συμπληρώσουν την πεντάδα των γηπεδούχων είναι ο Ντίρκ, ο Γκασόλ και αλλαγή τους ο Κόμπε, τότε το έχουν το μάτς...Αλλά επειδή οι παραπάνω κάτοχοι διαρκείας του γκρέιτάλεξ εθεάθησαν με αιθέριες υπάρξεις σε ύποπτα μπαράκια, μαλλον θα συνεχίσουν τις ρακοποσίες και το ματσάκι είναι διπλό...

ΣΧΟΛΙΟ: Οι Χάντερς έχουν δυναμώσει, θα κερδίσουν σήμερα, αλλά γενικότερα δεν βλέπω φως στον ορίζοντα.

This Post:
00
181328.332 in reply to 181328.329
Date: 6/21/2011 1:24:00 PM
Overall Posts Rated:
138138
Γιώργο την πάτησες γιατί αυτό είναι το post No 332 και σου έσπασα το ρεκόρ.

From: Evzonas
This Post:
00
181328.333 in reply to 181328.332
Date: 6/21/2011 3:21:12 PM
Overall Posts Rated:
100100
Δεν τον ξερετε καλα τον προεδρο...περσι ειχε μ.ο. ηλικιας 38,452...

This Post:
00
181328.334 in reply to 181328.333
Date: 6/21/2011 3:27:52 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Κ αν προσεξες καταξοδευτηκε για την κατασκευη του γηπεδου του χαχαχα.καλα την μια θεση στα πλαινα καθισματα τη την ηθελε χαχαχα

This Post:
33
181328.335 in reply to 181328.334
Date: 6/21/2011 4:05:46 PM
Overall Posts Rated:
180180
@Ανδρεας: Και βάλε...

@Θανάσης: Αυτή η θέση είναι ειδική παραγγελία απο μία γριούλα φανατική οπαδό της ομάδας που δεν έβλεπε καλά απο το πάνω διάζωμα.

This Post:
22
181328.336 in reply to 181328.335
Date: 6/22/2011 5:32:42 PM
Overall Posts Rated:
4141
Στα 2/3 του πρωταθλήματος και κάτι και αφού όλοι έχουν παίξει με όλους, έχω έμπνευση και διάθεση να σχολιάσω τα 10 καλύτερα παικτάκια βάση συνολικής αξιολόγησης! http://www.buzzerbeater.com/league/314/stats.aspx?sortBy=....

Θα αναλωθώ στους πρώτους 10 με βάση τη λογική για την καλύτερα 10αδα σε πόντους-ριμπάουντ-ασσίστ στην κεντρική σελίδα του ομίλου, γιατί πιστεύω ότι οι κατηγορίες αυτές δεν δείχνουν απαραίτητα τους καλύτερους συνολικά παίκτες, απλά παίκτες που μονοπωλούν -στις περισσότερες περιπτώσεις- τις κατηγορίες αυτές στις ομάδες τους...

Από αυτούς τους 10 λοιπόν:

-Οι 7 είναι στις θέσεις των PF/C και οι 3 θέσεις των PG/SG, παρόλο που κατά πλειοψηφία στον όμιλο μας προτιμούνται οι εξωτερικές τακτικές...
-Οι 6 μόνο ανήκουν στο..κοκομπλόκο των 2 τριάδων που ξεχωρίζουν στις 2 πλευρές του ομίλου (παικτάκια από Ιωνικό και εμένα είναι λίγο πιο κάτω βάση απόδοσης), με τον Ρίνο να έχει 3 γίγαντες-φόβητρα στην 10αδα!
-Οι μισθοί παρόλο που δεν αποτελούν απόλυτο κριτήριο για την αγωνιστική αξία των παικτών, είναι σχεδόν όλοι πάνω από τα 40 χιλιάρικα...
-Μόνο 2 δεν διακρίνονται για το σκοράρισμα τους, καθώς έχουν μονοψήφιο αριθμό πόντων, αλλά αυτό μάλλον δείχνει πόσο πολυδιάστατοι και πολύτιμοι είναι...
-Οι 2 μας έχουν αφήσει για άλλους πολιτείες και αν πρέπει να "αντικατασταθούν" στο top-10, θα έπαιρναν την θέση τους άλλοι 2 ψηλοί, οι PF και C του Ιωνικού!
-Μόνο οι 3 είναι έλληνες, παρόλο που υπάρχουν 2 καθόλα ελληνικές ομάδες στον όμιλο (αλήθεια, και το προσωπικό τους είναι επιλεγμένο αλά ελληνικά???)

Ένα τελικό συμπέρασμα δεν μπορεί να βγεί, καθώς υπάρχουν πολλοί παράμετροι στα πλαίσια των 22 αγώνων μιας σεζόν, στο τέλος θα δούμε ποιον θα βγάλει MVP η μηχανή...
Πιστεύω ότι γενικά είναι πιο εύκολο να βρεις καλούς ψηλούς στην αγορά, καθώς απαιτούν πιο λίγα skills από τους κοντούς, ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που υπάρχουν τόσοι πολλοί καλοί ψηλοί (και στην ΙΙΙ.8 και ΙΙ.1 όταν ήμουν έτσι ήταν, δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλους ομίλους)
Εμένα 2 ερώτηματα (μάλλον ρητορικά!) μου δημιουργούνται: γιατί με τόσους καλούς ψηλούς δεν υιοθετούνται πιο πολλές εσωτερικές τακτικές?Και αν όλοι έχουν καλούς ψηλούς, γιατί κάποιος δεν...καινοτομεί να αποκτήσει (και) καλούς κοντούς???

This Post:
22
181328.337 in reply to 181328.336
Date: 6/23/2011 7:07:20 AM
Overall Posts Rated:
138138
Μεγάλο σπυρί σκάλισες τώρα (ή κάπως έτσι είναι η παροιμία).
Για να εκμεταλευτείς τους καλούς ψηλούς σε ένα εσωτερικό επιθετικό σύστημα πρέπει να έχεις και ποιοτικούς κοντούς. Αν δεν τους έχεις, πας για βρούβες ενώ αν τους έχεις, παίζεις σε υψηλότερη κατηγορία.

This Post:
00
181328.338 in reply to 181328.337
Date: 6/23/2011 7:11:12 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Χαχαχα, δεν θα μπορουσες να γραψεις κατι περισσοτερο απογοητευτικο γι' αυτο το θεμα!
Ισχυει για ολους μας...:P

Advertisement