Andora U21 - Hrvatska U21
50-93 (+43)http://www.buzzerbeater.com/match/22219/boxscore.aspxKao što je bilo i očekivano, Andora je riješena iznimno uspješno. Skromno sam očekivao 20-30 razlike, ali naši su bili fantastični i razbili Andorske trupe ko beba zvečku tj. 43 razlike. Protokom lopte sam zadovoljan, igra s 94 šutnute lopte također može proći, a jedino nisam zadovoljan s 15 faula. Nepotrebno i previše za ovakvog protivnika. Igrači su bili briljantni - svi su skakali, svi su asistirali i nitko nije forsirao šut.
U prvoj četvrtini smo se malo tražili i na polovici četvrtine je stajalo čudnih 7-5 za nas. Pred kraj su se naši trgnuli i otišli na +13. U drugoj četvrtini ponavljaju igru iz prve i nju također dobivaju +13. U trećoj četvrtini su naši toliko stisnuli obranu da su Andorce ostavili na samo 6 koševa i taj dio dobivamo +18. Zadnju četvrtinu su odradili klupa i rezerve, a da nije bilo trice pred kraj, i ta dionica bi bila u našu korist. Zadnja četvrtina -1. Da su igrali prvotimci, Andora bi bila zgažena i većom razlikom.
Sve u svemu, zadovoljan sam startom. Slijedi Cipar o kojem ću više napisati pred utakmicu.
Last edited by ibarix at 12/10/2012 3:10:24 PM