BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237211.32 in reply to 237211.31
Date: 3/7/2013 7:45:54 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Θα αρχίσω να απαντάω σε κάθε σχόλιο επί παντός επιστητού, ώστε να πάρω και εγώ τουλάχιστον έναν τίτλο, του πιο κοινωνικού :). Άλλοι παίρνουν πρωτάθλημα, άλλοι κύπελλο, άλλοι B3, εγώ θα είμαι the more social :).

From: fd97
This Post:
00
237211.33 in reply to 237211.32
Date: 3/7/2013 8:23:45 AM
Overall Posts Rated:
6262
Η επιτυχια δεν ηταν σιγουρη και με εμπειρους μανατζερ...Αρα γιατι οχι μια δοκιμη; Οποιος και να βγει παντως χωρις παρεξηγηση δεν πιστευω να πετυχει παρα πολλα.Λογω κυριως του υλικου που υπαρχει αλλα πιο πολυ της νεκρας που επικρατει εδω και αρκετο καιρο στα φορουμ της Ελλαδας.

Αν σκεφτουμε ενα τιμ με τους πιο εμπειρους μεσα πιστευετε οτι θα αλλαξει αυτη η κατασταση; Εγω παντως οχι...Νομιζω παντως οτι για πρωτη φορα δεν θα ειναι θεση ευθυνης η καρεκλα του coach κυριως γιατι στο παιχνιδι δεν υπαρχει τεραστιο ενδιαφερον.Δεν ξερω τι γινεται στις αλλες χωρες..οποιος παρακολουθει τα ξενα φορουμ ας μας πει..

Προσωπικα δεν εχω τις γνωσεις που απαιτει η Εθνικη, κυριως στο παιχνιδι γιατι στην real life γνωριζω κατι για συστηματα παιχτες κλπ. Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ προτιμω την εκλογη ενος νεου χρηστη που βεβαια εχει γνωσεις αλλα θα ειναι για πρωτη φορα coach με βοηθους κυριως παλιους προπονητες Εθνικης αλλα και εμπειρους που ειναι πολλες σεζον στο ΒΒ.Σκεφτειτε οι ιδιοι ειμαστε στα φορουμ εδω και τοσες σεζον (οσο τουλαχιστον ειμαι εγω τους ιδιους βλεπω) αρα δεν ελπιζω σε καποιον αλλο αφου ουτε λιγο ουτε πολυ αφου ειμαστε λιγοι γνωριζομαστε απο τις συζητησεις που συμμετεχουμε.

Τελος παντων επειδη ξεφευγω απο το θεμα (την Εθνικη) περιμενω επισης ενα ποστ απο τον τωρινο προπονητη της Εθνικης μας για τις σεζον που βρισκοταν στην Εθνικη.Τελος θα ηθελα να πω οτι το μελλον της Εθνικης ειναι η προπονηση παιχτων αρα οσο λιγοτεροι ασχολουνται με την προπονηση παιχτων τοσο πιο πολυ θα "σβηνει" η Εθνικη μας!

This Post:
00
237211.34 in reply to 237211.32
Date: 3/7/2013 8:30:03 AM
Overall Posts Rated:
1313
Για αρχη,εχω ασχοληθει μονο λιγο με το τμημα του scouting της εθνικης νεων και η πρωτη μου επαφη με την εθνικη ηταν η υποψηφιοτητα μου με αποτελεσμα την 2η θεση.Απο εκει και περα υπαρχει ενα κενο στην οργανωση και την διαχειρηση με την εθνικη οπου θα χρειαστω μια μικρη ''ξεναγηση''.

Πρακτικα,μια ομαδα εθνικης θεωρω οτι αποτελειται απο τις

1)επιλογες παικτων και συστηματων
2)το team του,δηλαδη τμημα: scouting παικτων και αντιπαλων,επικοινωνιας και τακτικων
3)και η επαφη των ανθρωπων μεσα απο την ομαδα με τον κοσμο για την αμεση ενημερωση του.

Μεσα στις 2-3 επομενες μερες θα κανω καποιες επαφες ακομα για την δημιουργια των τμηματων αν και θεωρω οτι ειναι νωρις ακομα για τον οποιοδηποτε να εχει κατασταλλαξει σ αυτο.οσο για τις επιλογες παικτων και συστηματων,βλεπωντας το υλικο και πραττωντας καταλληλα.Το 3ημερο αυτο το θεωρω καθοριστικο για ολους ωστε να βαλουν τα πραγματα σε μια σειρα και να παρουν καποιες αποφασεις.

Message deleted
This Post:
11
237211.36 in reply to 237211.35
Date: 3/7/2013 8:43:12 AM
Overall Posts Rated:
1313
εχει μιλησει μονο 1 ατομο και αυτο δεν
παρουσιασε καποιο προγραμμα η ακομα πιο θα ειναι το τεαμ που θα
τον βοηθησει εαν εκλεγει

ειχες απολυτο δικιο φιλε μου,απλα ηθελα να το κανω αργοτερα ωστε να μην ειμαι γινω κουραστικος και μιλησω για πολλα θεματα απο την αρχη.

Οσο για το 8εμα της ''κοινωνικοτητας'' που εθιξαν καποια παιδια,εν μερει εχουν δικιο.Παρ ολα αυτα δεν συνδεονται απολυτα το ενα με το αλλο. εχω παρακολουθησει πολλες συζητησεις, σε εντονο υφος,κατατοπιστικες,αναλυτικες η και σατιρικες χωρις να παρω θεση σχηματιζοντας ομως την αποψη μου.αυτο δεν με κανει ομως περιθωριοπημενο απο την κοινοτητα.Ο asingrathtos αν και πρωταθλητης επι σειρα ετων η συμμετοχη του ηταν ελαχιστη εως μηδενικη, το γεγονος αυτο δν τον κανει ακοινωτητο σαν ατομο.

Αλλά κάθε εθνικός προπονητής οφείλει να δημιουργεί ντόρο για να κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον

μαλλον τρελενεσαι για τον mourinho :) .δεν διαφωνω μ'αυτο,σιγουρα ο προπονητης ειναι ο 1ος που πρεπει να βοηθησει και να ενθαρυνει ολους να προωθουν τους γηγενεις και νεους παικτες τους,οχι για ελεημοσυνη! αλλα για την αγαπη για την εθνικη και κυριως το δικο τους ωφελος!

Last edited by The Number One at 3/7/2013 8:55:29 AM

This Post:
22
237211.37 in reply to 237211.33
Date: 3/7/2013 9:30:09 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
Η επιτυχια δεν ηταν σιγουρη και με εμπειρους μανατζερ...Αρα γιατι οχι μια δοκιμη; Οποιος και να βγει παντως χωρις παρεξηγηση δεν πιστευω να πετυχει παρα πολλα.Λογω κυριως του υλικου που υπαρχει αλλα πιο πολυ της νεκρας που επικρατει εδω και αρκετο καιρο στα φορουμ της Ελλαδας.

Αν σκεφτουμε ενα τιμ με τους πιο εμπειρους μεσα πιστευετε οτι θα αλλαξει αυτη η κατασταση; Εγω παντως οχι...

νομιζω οτι εχεις ενα κομματι δικιο ...και μαλιστα για να το ενισχυσω ,απο την στιγμη που δεν θα ζητησουμε ευθυνες απο το ατομο που θα αναλαβει την εθνικη γιατι οχι ,να την αναλαβει ενας σχετικα καινουργιος μανατζερ ωστε να δωσουμε και ενδιαφερον στα νεα ατομα που ασχολουνται τωρα με το παιχνιδι παραλληλα να τονωσουμε το φορουμ και να αξιοποιησουμε νεους μανατζερ προς μελλοντικο οφελος της εθνικης !!!

λοιπον εγω προσωπικα στηριξω νεο μανατζερ και εαν βγει θα εχει την υποστηριξει μου !!!!!

From: Kon
This Post:
11
237211.38 in reply to 237211.36
Date: 3/7/2013 9:36:13 AM
L e g e n d
III.7
Overall Posts Rated:
192192
Φίλοι μου δυστυχώς το πρόβλημα της εθνικής δεν είναι αν υπάρχει κάποιος έμπειρος μάνατζερ για να την αναλάβει. Το μεγάλο αγκάθι είναι ότι δεν υπάρχει το σύνολο εκείνο των μάνατζερ που απαιτούνται για την προπόνηση των παικτών. Λογικό είναι να μην υπάρχει ενδιαφέρον για την ανάληψη της θέσης όταν ο κάθε εκλεγμένος κόουτς ξέρει ότι θα είναι έρμαιο στην διάθεση του καθενός χρήστη που τυχαίνει να έχει παίκτη εθνικής και να κάνει του κεφαλιού του.
Θα μου πείτε "αυτό ισχύει για όλους ρε φίλε", ναι ισχύει για όλους αλλά αυτοί που θέλουν έχουν βρει τις λύσεις. Προσπαθήσαμε παλιότερα κι εμείς, αλλά κάπου χάλασε το γλυκό...
Αν επίσης λάβει κανείς υπόψη του ότι στο σύγχρονο ΒΒ για να γίνει πλέον κάποιος παίκτης εθνικής χρειάζεται 5 σεζόν χωρίς να χαθεί ούτε εβδομάδα, αυτό προϋποθέτει ότι ο αποφασιμένος μάνατζερ που θα θέσει υποψηφιότητα, εφόσον έχει καταλήξει στους 18άρηδες που του κάνουν και έχει βγάλει σχετικό πρόγραμμα το οποίο θα πρέπει να ακολουθηθεί ευλαβικά, θα πρέπει να αντέξει και να εκλεγεί για τουλάχιστον 3 σεζόν πριν δει να πραγματοποιείται μια ομάδα η οποία θα μπορεί να επιτύχει κάτι καλό...
Με αυτό το κλίμα και τον Θεό τον ίδιο να βγάλουμε κόουτς δεν βλέπω φως (εξαιρείται ο πανμέγιστος I.C.I)

This Post:
11
237211.40 in reply to 237211.39
Date: 3/7/2013 10:02:28 AM
Overall Posts Rated:
1313
Κουραστικος οταν προκειτε για θεματα τις εθνικης οπως το προγραμμα σου για αυτην
και πιο θα ειναι το επιτελειο που θα εχεις μαζι σου δν νομιζω να γινεσαι φιλε μου ουτε
εσυ ουτε κανενας αλλος υποψηφιος....Η Ελληνικη κοινοτητα πιστευω οτι θα ηθελα να
ξερει οσο πιο πολλα μπορει για τους υποψηφιους πριν αποφασισει να δωσει την ψηφο του...

δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι στο οποιο διαφωνουμε.φυσικα και ειναι το πιο σημαντικο κομματι της υποθεσης.απλα θεωρησα,ισως και λαθος μου, να μην αναφερθω σ αυτα στην γενικη ομιλια μου αλλα ξεχωριστα μιας και ειναι το πιο σημαντικο.

Φυσικα,και σωστα κανει αν θες την γνωμη.εννοειται πως οποιαδηποτε ερωτηση για οποιοδηποτε θεμα της εθνικης ειμαι ετοιμος και προθυμος να το απαντησω.

From: Getho

To: manu
This Post:
00
237211.42 in reply to 237211.41
Date: 3/7/2013 10:12:32 AM
Overall Posts Rated:
162162
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μανού..

Ειναι ψηφος ευθύνης για το τι Εθνική θέλεται..

Advertisement