εχει μιλησει μονο 1 ατομο και αυτο δεν
παρουσιασε καποιο προγραμμα η ακομα πιο θα ειναι το τεαμ που θα
τον βοηθησει εαν εκλεγει
ειχες απολυτο δικιο φιλε μου,απλα ηθελα να το κανω αργοτερα ωστε να μην ειμαι γινω κουραστικος και μιλησω για πολλα θεματα απο την αρχη.
Οσο για το 8εμα της ''κοινωνικοτητας'' που εθιξαν καποια παιδια,εν μερει εχουν δικιο.Παρ ολα αυτα δεν συνδεονται απολυτα το ενα με το αλλο. εχω παρακολουθησει πολλες συζητησεις, σε εντονο υφος,κατατοπιστικες,αναλυτικες η και σατιρικες χωρις να παρω θεση σχηματιζοντας ομως την αποψη μου.αυτο δεν με κανει ομως περιθωριοπημενο απο την κοινοτητα.Ο asingrathtos αν και πρωταθλητης επι σειρα ετων η συμμετοχη του ηταν ελαχιστη εως μηδενικη, το γεγονος αυτο δν τον κανει ακοινωτητο σαν ατομο.
Αλλά κάθε εθνικός προπονητής οφείλει να δημιουργεί ντόρο για να κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον
μαλλον τρελενεσαι για τον mourinho :) .δεν διαφωνω μ'αυτο,σιγουρα ο προπονητης ειναι ο 1ος που πρεπει να βοηθησει και να ενθαρυνει ολους να προωθουν τους γηγενεις και νεους παικτες τους,οχι για ελεημοσυνη!
αλλα για την αγαπη για την εθνικη και κυριως το δικο τους ωφελος!
Last edited by The Number One at 3/7/2013 8:55:29 AM