Evo, samo ukratko, nije mi se navika javljati na globalnom forumu...ja sam uglavnom nijemi promatrač zbivanja.Pošto sam u BB od samog početka (2. sezone) mogu s punom odgovornošću reći da je na početku bilo puno lakše ostvariti neki uspjeh, tako da se ove današnje pobjede i uspjesi moraju gledati s barem dvostrukom težinom u odnosu na one od pred samo par sezona...I ako netko misli da je omjer 10-2 u sezoni neuspjeh onda poručujem da razmisli ponovo...Ja osobno mislim da će repka izgubiti s tvojim odlaskom, i nadam se da ćeš razmisliti o ponovnoj kandidaturi...ako ništa drugo da zgaziš te Slovake, pa makar izgubili sve ostale utakmice (što je naravno nemoguće).Kao što si spomenuo glavni problem naše repke je mali fond vrhunskih igrača...ali opet s druge strane i ogromni rast plaća igrača koji su nositelji igre reprezentacija globalno...Ja kao drugoligaš nemam mogućnosti prehranjivati reprezentativca s plaćom iznad 100000 (da ne pričam o skupljima) da ne dovedem svoju egzistenciju i ostanak u ligi u pitanje (gledajući duže razdoblje naravno), a kamoli da napredujem do te mjere da probam ostvariti plasman u 1. ligu...Dakle, vremena su teška, konkurencija moćna i mislim da definitivno radite dobar posao s repkom...
Ne može tebe nadmašiti niti da hoće....