znam ja tko je i sta je caleta i koliko je on napredova i koliko ce tek napredovati... za njega se netreba brinuti, ziher ce biti jedan od nasa dva najbolja krila... i to uskoro.
a i da ti budem iskren... ukoliko imaju istu formu, meni je i sad caleta bolje krilo od jednog lambica.
isto tako padovan ce bit jeben igrac samo nevjerujem da ce biti krilo.
necu ti sad nis govoriti vise od ovoga, jer nisam imao vremena pratiti toliko tvoj rad (vjerujem da ce ti biro ili ibra imati vise tu toga za reci), ali ono sta sam popratija siguran sam da mozes jos puno bolje...
nisu meni tu toliko vazne taktike, rezultati, tko ti igra i koga uopce zoves u repku... to je meni sporedno...
dvije su meni tu stvari bitne s kojima ja nisam zadovoljan...
prvo, trebas pojacati svoj kontakt sa menadjerima, sta sa igracima iz repke sta sa onima koji bi trebali ti kroz godinu dvije uci u repku... to je ono sta prije svega moras popraviti.
a onda kad se ti vise aktiviras u tom pogledu moras sastaviti krug ljudi koji ce ti pomagati u tom radu... siriti bazu sve vise.
mozda se ja tu varam, mozda ti radis jeben posao u tom pogledu, ali ja to jednostavno nevidim...
i jos jedna stvar sta bi svi trebali znati... ako je i jukic napravija neke krive poteze ako mu netko zamjera sta nije bija aktivniji i otresitiji ili sta god... ja preuziman dobar dio krivice.
ja kao iskusniji menadjer mu nista nisam pomogao, ja sam pilija po svom filmu i nisam mu dao niti trenutak paznje.
i ono malo savjeta sta sam mu dao na kraju se pokazalo da nisu bili ispravni... puno jaci odnos mora postojati izmedju dvojice izbornika negoli sta je bija izmedju mene i jukica... tako da se nadam da tko god bude novi izbornik da ce posvetiti i vise paznje suradnji s mladom repkom.
@jukic: nemoj krivo shavtiti ovo sta sam ti rekao, nisam ovo reka s namjerom da pljujem po tebi (dobro mozda malo ;) ) reka sam ti sve ovo s dobrom namjerom... ipak sljedece sezone sam ja opozicija, a ona tek necu da prastam :)