BuzzerBeater Forums

BB Hellas > "Αsk a BB day" στα Ελληνικά

"Αsk a BB day" στα Ελληνικά

Set priority
Show messages by
This Post:
00
270455.3 in reply to 270455.1
Date: 5/13/2015 6:59:11 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Χαχαχα σε τι ακριβως μπορει να απαντησει;

This Post:
22
270455.4 in reply to 270455.3
Date: 5/13/2015 7:02:02 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ρε!!Μην σκάτε τζάμπα!!Ότι απορία έχετε,ρωτήστε τον ΒΒ-Κοτίδη!!Λέει ότι τα ξέρει όλα,αρκεί να τον πετύχετε νηφάλιο!!! :D

This Post:
00
270455.5 in reply to 270455.4
Date: 5/13/2015 7:04:39 AM
Overall Posts Rated:
419419
Από τον Κοτίδη παίζει να πάρουμε και καμιά απάντηση που ισχύει...

This Post:
22
270455.6 in reply to 270455.5
Date: 5/13/2015 7:37:36 AM
Blue Parrot
IV.17
Overall Posts Rated:
301301
Σε περίπτωση που δεν μπορεί να σας καλύψει ο γερό-Κοτίδης μπορείτε να ρωτήσετε τον γερο-Tsig αλλά οι απαντήσεις θα είναι μόνο στα αρχαία αραμαϊκα ...και πάντα με οικονομική επιβάρυνση

Over and Out !!!
From: Kon
This Post:
00
270455.7 in reply to 270455.6
Date: 5/13/2015 8:27:56 AM
L e g e n d
IV.9
Overall Posts Rated:
192192
Κρίμα πάντως αν έχει μείνει ο Marin μόνος του...
Το παιχνίδι δεν μπορεί να συντηρηθεί με έναν μόνο άνθρωπο...

This Post:
00
270455.9 in reply to 270455.8
Date: 5/13/2015 2:11:24 PM
Overall Posts Rated:
419419
Αν έχεις κάτι να αντιπαραθέσεις, μπορείς να το κάνεις. Γιατί αυτά που λες είναι γενικολογίες. Εκτός και αν εννοείς απαντήσεις τύπου ότι η ικανότητα του γιατρού στο μασάζ είναι ανεξάρτητη του επιπέδου του, που το γράφει και το manual. Αν θες, μπορείς να παραθέσεις αυτά που αλίευσες, όπως έκανα κι εγώ, γι'αυτό έβαλα και τα ποστ με λινκ για να τις δουν όλοι και ότι δεν είναι δικά μου συμπεράσματα. Μέχρι να μου δώσεις συγκεκριμένα παραδείγματα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ απαντήσεων, θεωρώ το ποστ σου λειψό.

Τώρα για το αν οι χρήστες θέτουν τα κατάλληλα ερωτήματα, δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνω. Μερικά ερωτήματα ήταν σαφέστατα π.χ. ποια είναι τα κριτήρια για να βγει ένας παίχτης free agent.

This Post:
00
270455.12 in reply to 270455.10
Date: 5/14/2015 4:25:30 AM
Overall Posts Rated:
419419
Το θέμα είναι ότι αυτά είναι κοινός τόπος για όλους μας, το πώς λειτουργεί η αντοχή για παράδειγμα έχει αναλυθεί εδώ και πολλές σεζόν. Εντάξει, αν τα βρήκες χρήσιμα αυτά, δεν μπορώ να σου πω κάτι. Δεν δικαιολογεί όμως ολόκληρο ταρατατζούμ θέμα "Ρωτήστε τους ΒΒ", κατά τη γνώμη μου, ακόμα και έναν χρήστη μέτριας εμπειρίας να ρωτούσες θα σου τα απαντούσε.

Για το θέμα της μετάφρασης, δες παρακάτω :)

This Post:
11
270455.13 in reply to 270455.11
Date: 5/14/2015 4:55:08 AM
Overall Posts Rated:
419419
Θα το εκτιμούσα εγώ προσωπικά πολύ περισσότερο αν αφιέρωνες τον ίδιο χρόνο στο να μεταφράσεις και εκείνα στα οποία απάντησε

Εσύ να με εγκαλέσεις για τη μετάφραση είναι άτοπο. Δεν είναι δουλειά μου να μεταφράζω και να ενημερώνω την κοινότητα. Δύο GMs είστε, πέρασε μια βδομάδα, θα μπορούσατε ακόμα και να το μοιράσετε και να μεταφράσετε έγκαιρα και να ενημερώσετε την κοινότητα για τα σημαντικά (που υποθέτω ότι θα βρίσκατε), δεν είναι παραπάνω από 10 τα ποστ του Μαρίν. Μέχρι να το κάνετε αυτό, αδιαφορώ για το τι θα εκτιμούσες, γιατί αν δεν είχα ανοίξει αυτό το θέμα, δεν θα είχε γίνει καμία απολύτως συζήτηση σε αυτά. Εκτός και αν πιστεύεις ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε αυτό (και θα το δεχόμουν σαν απάντηση), αλλά τότε δεν μπορείς να μου λες για το τι θα εκτιμούσες.

Υπάρχουν αλλαγές που έχουν μεγάλη βαρύτητα και άλλες που ίσως επηρεάσουν ίσως όχι. Δεν ανακοινώνονται όλες (μπορεί αυτό να είναι λάθος και είναι κάτι που θα τεθεί υπόψιν τους.)

Εγώ δεν μίλησα για τις όποιες αλλαγές, αλλά για το ότι δεν υπάρχει ενημέρωση. Δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου.

Άρα η άποψη σου είναι ότι ακόμα και λάθος να είναι σε κάποιο θέμα πρέπει να επιμένουν στο λάθος τους?Να μην αλλάξουν κάτι ακόμα και αν κάποιοι τους πείσουν ότι εκεί έχουν κάνει πιθανόν λάθος?Γιατί εγώ είδα ότι στο ποστ σου το φετινό γράφεις

Κοίτα, αυτό είναι ένα λογικό επιχείρημα. Αλλά εμένα αυτό μου δείχνει ότι δεν υπάρχει γνώση επί του θέματος, όταν σε 3 μήνες το "ο μισθός είναι το κατάλληλο μέσο" γίνεται σε "ο μισθός δεν χρησιμοποιείται καν" (we don't use salary as a FA parameter at all now). Εμένα μου φαίνεται άρπα κόλλα σχεδιασμός. Αλλά εγώ είμαι παράξενος και κακεντρεχής.

Η ουσία όμως δεν είναι αλλαγή, που καλά την έκανε, ακόμα και έτσι (φυσικά αν ξέραμε τις λεπτομέρειες θα μπορούσαμε να την κρίνουμε καλύτερα. Μπορεί να έχει αλλάξει πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που σκεφτόμασταν, αλλά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ). Η ουσία είναι η μη ενημέρωση, πάλι. Γιατί δεν μας λέει τα κριτήρια, κρατικά μυστικά είναι; Γιατί μέχρι τώρα ξέραμε ότι για να είναι κάποιος Free Agent έπρεπε να γίνει αυτό και αυτό και τώρα όχι; Κανόνες του παιχνιδιού είναι! Αν εγώ φάω χρόνο και τα ανακαλύψω, για παράδειγμα, τι κερδίζω; Να τα πω στον επόμενο προπονητή της U21 ή να τον αφήσω να ψάχνει για να μην χάσει κάποιο χρήσιμο παιχτάκι;

Αν δεν κάνω λάθος απάντησε σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις...για το θέμα που του έθεσες έχει ήδη απαντήσει εδώ (270207.16)

Μα δεν απάντησε, αυτό λέω. :)

Νίκο, το παιχνίδι είναι αφημένο στη μοίρα του. Δεν υπάρχει ένα πλάνο για το τι θα γίνει, όπως ξημερώσει κάθε φορά. Το ετήσιο 45άρι είναι το τελευταίο που με νοιάζει, πραγματικά και ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει σαν επιχείρημα τύπου "εμείς πληρώνουμε". Η έλλειψη σεβασμού όμως μου γυρνάει τα μάτια. Δαπανάμε σαν αρρωστάκια κάποιο χρόνο εδώ πέρα και αυτός είναι γραμμένος!

Να σου δώσω ένα παράδειγμα: Το GDP. Το μάντεμα. Εγώ διαφώνησα, οι περισσότεροι συμφώνησαν, καλώς. Αναμφίβολα είναι μια μεγάλη αλλαγή. Είχα φάει έναν χρόνο ημερολογιακό να προπονώ παίχτες αποκλειστικά για LI και έρχεται ένα πρωί ο Μαρίν και μου λέει "μεγάλε, άκυρο ό,τι έκανες, τώρα πέφτει πρόβλεψη". Γιατί; Πες μου 2-3 σεζόν πριν ότι σχεδιάζεται μια αλλαγή με τέτοια χαρακτηριστικά κλπ κλπ. Να ξέρω κι εγώ τι να κάνω. Γιατί δεν σέβεσαι τον χρόνο που σπαταλάω στο site σου; Στους day-traders αποφάσισε να επιβάλλει έξτρα φόρο ΑΦΟΥ ξεκίνησε η σεζόν και είχαν αγοράσει ήδη παίχτες draft. Χωρίς καμία ενημέρωση από πριν.

Δεν κολλάνε με τα υπόλοιπα τα παραπάνω παραδείγματα, παρά μόνο στο ότι πιστεύω ότι δεν υπάρχει σεβασμός. Φωνάζει η κοινότητα για κάτι; Πάω να το αλλάξω, χωρίς να σκέφτομαι ότι η κοινότητα μπορεί και να κάνει και λάθος (π.χ. να αγοράζει σκόρερ περιφερειακούς για να παίζει LI). Μου ήρθε να αλλάξω το καθεστώς των Free Agents; Το έκανα και βρείτε μόνοι σας τι έκανα. Κάτσε ρε φίλε, δεν πάει έτσι.

Last edited by Villagkouras at 5/14/2015 5:06:33 AM

Advertisement