Ωραία η ιδέα... σε δύο-τρεις αγωνιστικές θα δίνω και εγώ εκτιμώμενα χάντικαπ βάσει στατιστικής (απο αυτή βγάζω και τα προς το ζην άλλωστε)...
Προς το παρόν θα ποντάρω με βάση τα χάντικαπ του birdman (τα έχεις δώσει ανάποδα τα ματς αλά ΝΒΑ ε;) :
Στον απο δω όμιλο βλέπω νίκη για τον Great Alexander με το χάντικαπ των 18 πόντων και νίκη για Lioumi που έχει και την παράδοση υπέρ του την τελευταία τριετία.
Στον απο κει όμιλο, αν μου έδινες χάντικαπ για το Tool B.C.-revence θα έπαιζα διπλό, μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι το θηρίο κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσει! Τα άλλα ματς έχουν φαβορί, αλλά με βάση αυτούς τους πόντους που έδωσες είναι δύσκολη κάθε πρόβλεψη.
Όσο για το δικό μας ματς, απο πληροφορίες έμαθα ότι θα συναντήσω συνθήκες Ριζούπολης... πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί απο τους 6000 θεατές θα έχουν στην κατοχή τους λέιζερ για να τυφλώνουν τους παίκτες μου όταν θα σουτάρουν και επίσης ότι ζήτησες απο τον Κόκκαλη να σου δανείσει τον ελεύθερο σκοπευτή που χρησιμοποιήσε για τον Τζόρβα!!! :D