A nama na europskom garge pita protivnickog izbornika za laganicu jer se izborniku neda
)
garge je to napravio samoinicijativno, ja o tome nisam imao pojma dok mi on nije poslao mail. a ja ne pregovaram sa nikim o tome jer nikome i ne vjerujem. to mogu jedino sa treantom ili Kejsijem jer im poslije mogu razbiti nos na pivi ak se ne drže dogovora.
osim toga, na izborničkom forumu sam se načitao o tome kako se dogovore laganice pa onda neko mimo dogovora igra normal ili trga. ja sam takav po prirodi, držim se onoga što obećam, a ne želim da me neki kreten prevesla i da ispadnem na kraju majmun.
i čeh je gargeu rekao da im je ent u banani, u što sam sumnjao s obzirom protiv koga su sve igrali, a poslije je na češkom forumu napisao da im je bio 12. dakle, i on je muljao gargeu, sumnjam da bi bio pošteniji samnom. zato se ne želim u to upuštati.
a za poraz od čeha sam samo ja kriv. prvo, trebao sam biti prije hrabriji i igrati sve laganice, pa bi i mi imali ent 12, ovako je bio 9. a drugo, što se tiče forme, jbg, ja nisam choda da tlačim vlasnike reprezentativaca sa treningom, pa da sam ih tražio da gube trening na formu, jer bi ih u biti tako morao tlačit teoretski zadnja 3-4 treninga u sezoni, ako bi prolazili dalje. a ja nisam takav. većini sam vlasnika, pogotovo ovih novih u repki savjetovao šta bi bilo dobro trenirati, neki su poslušali, neki nisu. jedino sam kukiju zaprijetio da mora Težaku dignuti ID ali ni to mi nije uspjelo
Last edited by LA-Styx at 7/12/2011 1:09:03 PM