Έστω και λίγο καθυστερημένα, θα σχολιάσω τα λεγόμενα του Κοσμά περί υποβιβασμού...
Καταρχήν πολύ καλή αναδρομή στο παρελθόν, μια μπαλίτα από μένα, από την ως τώρα εμπειρία μου έχω να προσθέσω:
Την πρώτη φορά που ανέβηκα στην ΙΙ έμεινα 2 σεζόν και έπεσα στην ΙΙΙ.8, όπου και τις τρεις σεζόν που έμεινα όλοι οι αντίπαλοι, εκτός από 2-3, με αντιμετώπιζαν σαν τον...Ασιγκράτητο της κατηγορίας, κατεβαίνοντας χαλαρά θεωρώντας ότι είχα υπερομάδα, με αποτέλεσμα η μη ουσιαστική ύπαρξη ανταγωνισμού να με οδηγήσει σε υφησυχασμό...Όταν ανέβηκα στην ΙΙ ξανά με πολύ καλύτερη ομάδα, το επίπεδο του ανταγωνισμού είχε ανέβει και δεν τα καταφερα όπως ήλπιζα...
Συμπέρασμα: Κατ'εμέ, ο ανταγωνισμός μόνο να σε βελτιώσει μπορεί και να σε προετοιμάσει για τις δυσκολίες της παραπάνω κατηγορίας, απλά σε έναν δύσκολο όμιλο θέλει υπομονή για να φτιάξεις καλή ομάδα...Παρόλο που υπάρχουν επιχειρήματα για τον υποβίβασμό, διαφωνω απόλυτα, σίγουρα οικονομικά δεν θα ωφελήσει, προτιμώ να μείνω εδώ να παλέβω, να βελτιώνομαι και να μην έχω ομάδα ασανσέρ...
Αυτά, χωρίς παρεξηγήσεις, ο καθένας επιλέγει αυτό που θεωρεί καλύτερο για την ομάδα του...
@Θάνος: Το all-star ήταν ότι να΄ναι, από την επιλογή ρόστερ, όπου πχ υπήρχαν καλύτεροι ψηλοί από τον δικό μου PF, μέχρι τα φάουλ κτλ, αλήθεια αφού ανήκω στους Υπέροχους 8 και νίκησαν στο all-star game, γιατί μου δείχνει το σκορ στην σελίδα του προγράμματος με κόκκινο, σαν να χάσαμε???
PS:
ΣΤΗΝ Α1 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ,
ΜΕ ΤΟ ΡΕ-
ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΑΡΕΑ!