Hvala na čestitkama svima, posebno protivnicima u kandidaturi. Korektno od vas.
Da ne ostane sve na priči, u zadnja dva dana sam zaista počeo žestoko. Napravio sam bazu igrača od 18 do 21 godina s potencijalom allstar ili veći. Imam u bazi blizu 2 000 igrača !!! I to sve bez obzira tko bi bio pobjednik. Da sam izgubio, svoj rad bih predao Jukicu na korištenje. Napravio sam bazu i seniorskih igrača, a neke prijedloge možda pošaljem izborniku seniora na razmatranje. U ovih nekoliko dana moram vidjeti skillove dosad nepozvanih igrača, a planiram ih bar 50 pregledat i provuć malo kroz coach parrot, salary calc i slično. Kolliko sam dosada vidio, ne bi trebalo biti većih zahvata na rosteru jer je Ray ostavio iza sebe sređeno stanje. Hvala, Ray.
Zatečeno stanje je dobro, igrači su dobri i imaju fine sekundarce. Kod nekih se vidi da neće zbog potencijala moći trenirati primarne. Plan za trening okvirno imam za svakog reprezentativca, a moram se malo čuti i sa bivšim izbornikom i sadašnjim seniorske ekipe. Što se tiče utakmica, nemamo imperativ prolaska, ali nije i nemoguće. O tome više mogu reći kad malo bolje proučim protivnike. Zasad mi se čini da je najbolje igrati laganice skroz do zadnja dva kola.
Hvala ljudima koji su glasali za mene, probat ću ne iznevjeriti njihovo povjerenje. Ostale također pozivam na suradnju.
Olrenimo novi list i izdominirajmo svijet.