BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 16

Season 16

Set priority
Show messages by
From: wud1976
This Post:
11
181328.286 in reply to 181328.284
Date: 6/8/2011 4:57:36 PM
Overall Posts Rated:
180180
ΣΕΖΟΝ 15 - ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ

PELASGOI B.C : Μπορεί να μου κάνατε πλάκα πέρσι όταν με κέρδισαν, αλλά εγώ βλέπω οτι οι συμπαθέστατοι Πελασγοί βρίσκονται πρώτοι στον κόκκινο όμιλο IV.16 με ρεκόρ 10-3 και παρά τη ριζική ανανέωση που έκαναν, έχουν τις πιθανότητες να επανέρθουν στην III.

revence: Ο Leonardo ήταν απο τους πιο άτυχους της περσινής σεζόν, καθώς είχε τα προβλήματα τραυματισμών στο φινάλε και τα πλήρωσε, μαζί βέβαια με κάποιες αδικαιολόγητες τακτικές (κατά τη γνώμη μου) στο θέμα του ενθουσιασμού. Οι μισθοί του πλέον δεν φτάνουν τις 300000, αλλά και οι 200000 περίπου έχει αυτή τη στιγμή είναι τεράστιο ποσό για ομάδα της IV (μάλλον ο Leonardo είναι της σχολής των Tsitax). Το θέμα είναι ότι με ρεκόρ 13-0 κάνει περίπατο στον IV.63 και θα τον έχετε παρέα στην ΙΙΙ απο τη νέα σεζόν εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου.

phoenix kalamarias: Τα παράτησε με το που έπεσε...

JK69ER: Δεν είχε κ τόσο κακή ομάδα... το δελτίο τύπου που υπάρχει στην πρώτη σελίδα της ομάδας αυτή τη στιγμή τα λέει όλα... "OUFFFF EFYGA"... με ρεκόρ 10-3 είναι πρώτος στον μπλε όμιλο της IV.1 με σοβαρές πιθανότητες να επανέρθει.

Αν μου μείνει όρεξη θα πάω στο επόμενο μεγάλο θέμα, το ποιες ομάδες ήρθαν όλα αυτά τα χρόνια στον ΙΙΙ.14... πιστεύω ότι είμαστε οι γκαντέμηδες του buzzerbeater με τα όσα θα διαβάσετε.

This Post:
22
181328.287 in reply to 181328.286
Date: 6/8/2011 5:33:37 PM
Overall Posts Rated:
180180
Εχω όρεξη κ συνεχίζω... για πάμε...

ΣΕΖΟΝ 12 - ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στον μπλε όμιλο ήρθαν ο Aetos Anogeion και τα Tsitax... ο Αετός στην πρώτη του σεζόν βγαίνει τρίτος με ρεκόρ 15-7, έχοντας μια αρκετά δυνατή ομάδα για τα τότε δεδομένα. Η ιστορία των Tsitax γνωστή, την αμέσως επόμενη σεζόν ανεβαίνουν στην ΙΙ απο την οποία θα πέσουν φέτος για την ΙΙΙ (τα θαύματα έχουν και όρια).

Στον κόκκινο όμιλο ανεβαίνουν OLYMPOS και Minoan... η ιστορία τους γνωστή (βλέπε παραπάνω).

ΣΕΖΟΝ 13 - ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι τρεις απο τις τέσσερις ομάδες όπως ήρθαν απο την ΙV, έτσι κ έφυγαν. Η τέταρτη ήταν ο Autokratoras του Θανου που σήμερα μπορεί να είναι χάλια λόγω Αρη, αλλά το καλό πράγμα το εκτιμάει όπως φάνηκε και παραπάνω. Η πορεία του Θάνου γνωστή, φέτος είναι απο τα φαβορί για ψηλά.

Απο την ΙΙ μας ήρθαν οι Λούγκρες, αλλά τα βρήκαν σκούρα απέναντι στα Τσιτάξ (όχι Τσιτάχ, μην μπερδεύεστε).

ΣΕΖΟΝ 14 - ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η μούτζα που έχει φάει ο ΙΙΙ.14 συνεχίζεται... απο που να πρωτοξεκινήσω;;; Απο τους Rhino Warriors που έρχονται απο την ΙΙ και λόγω τραυματισμών (φταίω και εγώ σε αυτό) δεν παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής, παρότι τελειώνουν με 20-2 την κανονική περίοδο; Απο τους Condores που έχουν έτοιμη ομάδα για ΙΙ και με την πρώτη παίζουν τελικό; Απο τη Sym Team που μία σεζόν μετά κερδίζει την άνοδο της στην ΙΙ; Ή μήπως απο τον Aris Salonica3 που θεωρώ απο τις ομάδες με μέλλον; Μόνο ο Aptoitos δεν παρουσιάστηκε στοιχειωδώς ανταγωνιστικός.

ΣΕΖΟΝ 15 - ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στον μπλε όμιλο έρχονται (και φεύγουν) οι PELASGOI, έρχεται και μένει ο Κλαούντιο με τους Cholargos Legends. Με πρώην παίκτη της u21 (παρότι σπάνια αυτός ο παίκτης ξεπερνάει το 50% σε ευστοχία :P ) οι Legends ήδη καταφέρνουν φέτος να προηγούνται απο εδώ. Στον κόκκινο όμιλο ο φοίνικας και ο JK69ER δεν μπορούν, ενώ ο Panionios του gm-billion βρίσκεται ακόμα και τώρα σε μεταβατική περίοδο.

ΣΕΖΟΝ 16 - ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Και πάμε στα φετινά... BA Polikastroy πρώτα... το παιδί με τα όσα συμβαίνουν φέτος στον όμιλο μας θα μείνει στην κατηγορία. Απέναντι Fabrika και Greatalex είναι αδύναμοι, αλλά τους Hunters δεν το αποκλείω να τους δω να παραμένουν αν πέσουν απέναντι σε καμιά ομάδα του μπλε ομίλου που έχει αποφασίσει να πέσει οικιοθελώς. Η ατυχία του κόκκινου ομίλου έγκειται στο ότι τους ήρθε ο Γιώργος με τον AGOR1978 που θέλει να γίνει η δεύτερη ομάδα του Ρεθύμνου που θα κερδίσει άνοδο μέσα στην ίδια σεζόν (ο κανονικός ΑΓΟΡ για τους μη γνωρίζοντες ανέβηκε στην Α1). Γνώστης του παιχνιδιού, θα πρέπει να ξεπεράσει την κατάρα που θέλει την ομάδα που πέφτει τις τελευταίες σεζόν, να μην επανέρχεται. Η δεύτερη ατυχία του κόκκινου ομίλου είναι ο Ionikos Lamias... ο Θανάσης έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο, αλλά έχει και το γήπεδο που αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς την επέκταση του, προβλέπω σε 5-6 σεζόν απο τώρα να μαζεύει τόσους θεατές, όσους και η ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου Κυπελλούχων το 1968!!!

Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι μας έχουν βάλει στο μάτι :p .... μας ψεκάζουν με δυνατές ομάδες συνεχώς... μας στέλνουν τα νεφελίμ και τους Πελασγούς. Οτι και να κάνετε συνάδελφοι εδώ θα μείνετε για μια ζωή... πάντα θα έρχεται κάποιος απο τη IV και θα ανεβαίνει κ εσείς θα κάθεστε εδώ και θα αναρωτιέστε τι έκανα λάθος;;;

From: thanos
This Post:
00
181328.288 in reply to 181328.287
Date: 6/8/2011 7:17:03 PM
Overall Posts Rated:
272272
Ασχετο αλλα τωρα εβλεπα το φυλλο αγωνα του All Star Game.....Ποσο αντιρεαλιστικο μπορει να το εχουν κανει....Τετοια ποσοστα δεν υπαρχουν και το αλλο παραξενο ειναι οτι δεν εγινε ουτε ενα φαουλ σε ολο το παιχνιδι!!!! Τεσπα. Να 'χαμε να λεγαμε!!!

This Post:
00
181328.289 in reply to 181328.287
Date: 6/8/2011 7:50:59 PM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Τωρα καταλαβα γιατι θες να φυγεις! Οι Πελασγοι ξαναρχονται και την κανεις πριν τους δεις ξανα στον ΙΙΙ.14 !!! :P

Βασιλη, ευχαριστω για τα καλα λογια. Η ανοδος φετος δεν ειναι αυτοσκοπος...
Φετος η ομαδα μετρα τις δυναμεις της. Την επομενη σεζον ελπιζουμε σε πορεια πρωταθλητη.
Βασικη προϋποθεση τα εσοδα των playoff για να αυξησουμε τις θεσεις στο γηπεδο, ωστε να
κινηθουμε πιο ανετα.

Χαιρετισματα σε ολους.

This Post:
00
181328.290 in reply to 181328.287
Date: 6/9/2011 5:15:32 AM
Overall Posts Rated:
138138
Κοσμά έγραψες με την ανάλυση σου για άλλη μια φορά.

Δηλαδή όντως έφτασε ο καιρός, να μονομαχεί ο μπλε όχι για το ποιός θα σηκώσει την κούπα, αλλά για το ποιός θα πέσει πρώτος? Να κάνουμε και κανένα αίτημα στους μπίμπηδες τότε, οι 4 ομάδες που θα πέσουν να είναι όλες από τους μπλε για να μην μείνει κανείς παραπονούμενος!!
Πάντως αν θυμάμαι καλά παρόμοια σκέψη είχες εκφράσει και την πρώτη μου σεζόν στον όμιλο, την οποία και αναθεώρησες μετά από πίεση και έφτασα στο τέλος της ίδιας σεζόν να ιδρώνω για να σε περάσω στον α΄γύρο. Μήπως το κάνεις για γούρι? Από την άλλη αν έπεφτες την σεζόν 14 που θα ήσουν τώρα??
Ο Hypersonic dragons που είναι αήττητος στην ΙΙ είχε κάνει αυτό ακριβώς. Είχε υποβιβαστεί οικιοθελώς σαν 8ος παρακαλώ και μετά ανέβηκε 2 σεζόν σερί.
Έχει και το γούστο του πάντως να μην υπάρχουν μεγαθήρια ή για την ακρίβεια να είναι σχεδόν όλοι μεγαθήρια και να μην είσαι σίγουρος ποιόν θα κερδίσεις και από ποιόν θα χάσεις.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο υποβιβασμός είναι ένα ρίσκο. Αν σου βγει πας για ψηλότερα ενώ διαφορετικά μπορείς να κολλήσεις.

Last edited by ALARIHOS at 6/9/2011 5:16:36 AM

This Post:
00
181328.291 in reply to 181328.289
Date: 6/9/2011 5:43:54 AM
Overall Posts Rated:
5757
Και εκει που πηγα να δω σε επαναληψη τις χθεσινες playmate βλεπω ξαφνικα την μεγαλη δηλωση πορειας πρωταθλητισμου απο τον κρητικο....δλδ αντε να σου κανει κουκου μετα...:P

This Post:
00
181328.292 in reply to 181328.291
Date: 6/9/2011 6:04:57 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Την επομενη σεζον, ο στοχος ειναι αυτος. Οτι και να λες, δεν μπορεις να σταματησεις την πορεια αυτης της ομαδας! :P
Ουτε εσυ, ουτε οι...εγκαθετοι σου!

This Post:
11
181328.293 in reply to 181328.289
Date: 6/9/2011 6:21:17 AM
Overall Posts Rated:
180180
@Mήτσος: Ασε τα μετρήματα δυνάμεων και ετοιμάσου για φιέστα ανόδου μέσα στην έδρα των Rockets.

@Θάνος: Μην ακούω για all-star, βγάζω σπυράκια. Πέρσι αν θυμάμαι καλά η πρώτη πεντάδα των μπλε, ήταν απο ομάδες που βρίσκονταν απο την 4η θέση και κάτω. Μόνο οι Πελασγοί δεν είχαν εκπρόσωπο.

@Βασίλης: Είδες λοιπόν που υπάρχει παράδειγμα οικιοθελούς υποβιβασμού;;; Και οι Dragons όπως γράφεις πάνε φουλ για Α1 φέτος. Κοίτα, είναι αλήθεια ότι δεν είχα οικονομικό υπόβαθρο για να αντέξω σε πορεία πρωταθλητισμού τις επόμενες σεζόν, εκτός αν συνέχιζα να έχω 8-9 παίκτες κοντά στα 30. Τα έσοδα μου ήταν απο κάποιες πωλήσεις παικτών που τους είχα πάρει 2000 και τους πούλησα 150000, καθώς και απο τις καλές πορείες που είχα πάντα στο κύπελλο. Εμπορικά και γήπεδο μηδέν. Αυτά έχω σκοπό να τελειοποιήσω του χρόνου στην IV... αν δεν ανέβω, τι να πω;;; Αλλά πιστεύω ότι έχω τις γνώσεις να επιστρέψω άμεσα.

@Κωστάκης: Ρε άτιμε, ούτε ένα σχόλιο για τα όσα σου λέω;;; Περίμενα αντίδραση.

From: thanos

This Post:
00
181328.294 in reply to 181328.293
Date: 6/9/2011 7:23:21 AM
Overall Posts Rated:
272272
@Θάνος: Μην ακούω για all-star, βγάζω σπυράκια. Πέρσι αν θυμάμαι καλά η πρώτη πεντάδα των μπλε, ήταν απο ομάδες που βρίσκονταν απο την 4η θέση και κάτω. Μόνο οι Πελασγοί δεν είχαν εκπρόσωπο.

Ρε εδω ειχε παιχτη του bot του greatalex. Τι λεμε τωρα....

This Post:
00
181328.295 in reply to 181328.294
Date: 6/9/2011 8:42:56 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
http://www.buzzerbeater.com/match/1013006683/boxscore.asp...

7 παικτες των μπλε απο την ομαδα μου. Εφιστω την προσοχη στη "φυσιολογικη" αποδοση του Ποχ και του Λεσοντρα απο την ομαδα μου.
Μιλαμε για ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ στεροειδων και αναβολικων γενικοτερα. Κρα εκαναν για μεταγραφη μπροστα στα ματια ολων των κατασκοπων, ο Λεσοντρα τελικα εμεινε και ο Ποχ βρηκε κοροϊδο να τον πληρωνει στην Ανδορρα!(πως λεμε...Εμιρατα...)

Αγανακτω οταν βλεπω αρνητικα σχολια για το allstar! Θα ανεβω Συνταγμα!
Δεν σας ικανοποιει τιποτα, μονιμως τον αρνητισμο σας βγαζετε.
Υπαρχει πιο φυσιολογικο ματς απο το allstar?
:P:P:P

This Post:
00
181328.296 in reply to 181328.295
Date: 6/9/2011 9:11:08 AM
Overall Posts Rated:
5757
Eιδες τι κανουν τα πρασινα σκιλλς και ιδιαιτερα στο σουτ...να λοιπον και οι 55 ποντοι του...να τον ακουτε τον tsitax!

Advertisement