Μπορει στα θεματα τακτικης να ειμαι απτους χειροτερους μανατζερ και να μην ταχω καταλαβει πιθανοτατα αλλα στα θεματα οικονομιας ειμαι απτους καλυτερους. Φαβορι για το κυπελλο περα απτην πλακα παντως ειναι αυτη η ομαδαρα ο Thrylos BC που δεν εχει αντιπαλο προφανως στην Ελλαδα.Τελος να πω πως στο πρωταθλημα θα συνεχισουν να κατεβαινουν 3-4 αμπαλοι παιχτες για να μη χαλασω τις ισορροπιες.θα αγοραζω του χιλιαρικου και θα τους απολυω πριν παρουν μισθο.
Αυτα που εγραψες κατι.....μου θυμιζουν
χαχαχα
Της ιδιας λογικης ειμαι.
Αλλα δυστηχως καποιοι σου κοβουν παντα την ορεξη ψστε να μην φχαριστηθεις το παιχνιδι, οπως τυχαιοι επανωτοι τραυματισμοι μεγαλης διαρκειας, διορθσεις τιμων σε μεταγραφες κ.τ.λ.
Αφηστε μας επιτελους να παιξουμε το παιχνιδι βαση των κανονων και να το εφχαριστηθουμε.
Αλλος απο την θεση του προπονητη αλλος απο την θεση του προεδρου αλλος απο την θεση του μανατζερ...κ.τ.λ
Το παιχνιδι ειναι παιχνιδι μανατζερ, οποτε ειναι παραλογο να σου απαγορευτει να εισαι ο καλυτερος μανατζερ(αυτος που βγαζει δηλαδη οσο γινεται μεγαλυτερο κερδος με αγοραπωλησιες και σωστης διαχειρησης).
Αυτα τα ολιγα.
Ας ξεκολησουν λοιπον ορισμενοι μπλοκαρισμενοι εγκεφαλοι.