Prognoza utakmica za sutrašnje 2. kolo
Big 8
1/18/2011 6:00:00 PM 2 Critters -- 8 KK MAJSTOR Bednja TV
Uhhhh, teška tekma za prognozu, majstor je prvo kolo izveo rezervni sastav i sutra će doma sigurno jurišati na prvu pobjedu i gledajući rostere čini mi se da ima prednost na bekovskim pozicijama, ali mišljenja sam da ray ima kompletniji sastav, pogotovo unutarnja linija izgleda dosta dobro i zato mu dajem prednost u ovom ogledu, a i majstor ima 3 igrača na TL.Moguće je da ovdje presudi uloženi trud i domaći teren...ali ipak vjerujem pobjeda Crittersa
1/18/2011 6:00:00 PM 1 KK Lokarda -- 3 dugave
Derbi kola...život se nastavlja u Dugavama ali bez menagerova miljenika Vukoje koji je putem tradea završio u III. Ligi! Dugave i dalje imaju impresivan roster pokriven na svim pozicijama i bit će u samom vrhu big 8. U goste im dolazi KK Lokarda, strašan roster, izuzetno jak i bez ozljeda i za mene prvi favorit big 8, vjerujem da će svoju snagu pokazati i u Dugave forever areni, a poznato je i da Marijola gaji veliku ljubav prema laganicama tako da...pobjeda KK Lokarda
1/18/2011 6:00:00 PM 6 KK Plutoni -- 5 udruga za mesopusne običaje bribir
Zicer kola...ovdje bi sve trebalo biti jasno, domaćin je momčad sa uvjerljivo najmanjim plaćama u ligi, jučer je prodan i centar, tako da najskuplji igrač ima plaću tek 19k što je nedovoljno za II. ligu igra protiv KK Plutoni, ekipe koja je na svakoj poziciji u velikoj prednosti u odnosu na domaćina i sve osim pobjede Plutona bili bi senzacija...pobjeda Plutoni
1/18/2011 6:00:00 PM 4 ZG-Nomads -- 7 Gripe Team
Solidna momčad Gripe team koja i dalje ima problema sa ozljedom prvog centra, ali teško da bi i snjim u sastavu mogla nauditi Nomadu i njegovim pulenima koji se čine dosta kvalitetniji i vjerujem da će Nomad opravdati ulogu favorita i ostvariti prvu pobjedu u novoj sezoni...pobjeda ZG-Nomads