BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 16

Season 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181328.281 in reply to 181328.280
Date: 6/8/2011 2:15:06 PM
Overall Posts Rated:
180180
Ο Δημήτρης έδειξε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε... πρώτος θα είμαι εγώ, το λέω πλέον και επίσημα... ΠΡΟΣΟΧΗ: Οπου μπορέσω θα κάνω νίκες για να παίξω, αν τα καταφέρω φυσικά ,στα πλέι-άουτ και να πάρω το χρήμα απο τους αγώνες. Σήμερα αν μπορέσω θα φτιάξω ένα θέμα και θα σας το παρουσιάσω, σχετικά με τις ομάδες που υποβιβάστηκαν τις περασμένες σεζόν απο τον ΙΙΙ.14 και που βρίσκονται τώρα...

Εδώ έρχεται και η ερώτηση: Ποια ομάδα λες Βασίλη;;; Υποπτεύομαι τον TOOL BC...

This Post:
00
181328.282 in reply to 181328.281
Date: 6/8/2011 3:15:33 PM
Overall Posts Rated:
5454
Εκτός από την μάχη της ανόδου τώρα έχουμε και την μάχη οικειοθελούς(να με συγχωρέσει ο Κώστας για την πτώση) υποβιβασμού,
Προβλέψεις για 8η θέση,
Condores Ag.Paraskeuhs 1,60
nikolas2007 1,80
Aetos Anogeion B.C 1,95
Στον άλλον όμιλο είναι σίγουρη η 8η θέση.

This Post:
00
181328.283 in reply to 181328.282
Date: 6/8/2011 4:06:29 PM
Overall Posts Rated:
180180
Βρε Κλαούντιο τι γκανιότα είναι αυτή; Χειρότερη και απο του ΟΠΑΠ.
Βάλε με πρώτο φαβορί, γιατί μόνο εγώ έχω κάνει επίσημη ανακοίνωση έως τώρα, οι άλλοι δύο συνδιεκδικητές του πάτου δεν ξέρω αν έχουν ανάλογα σχέδια.

From: wud1976
This Post:
11
181328.284 in reply to 181328.283
Date: 6/8/2011 4:45:36 PM
Overall Posts Rated:
180180
Διάγω (μετάφραση για τον Κώστα: διανύω) την έκτη μου σεζόν στον ΙΙΙ.14... τις πέντε τελευταίες σεζόν έχω δει ομάδες που ήταν εξαιρετικά δυνατές να πέφτουν απο αυτόν τον καταραμένο όμιλο. Θα κάνω ένα φλας-μπακ για να δούμε που βρίσκονται αυτές οι ομάδες τώρα:

ΣΕΖΟΝ 12 - ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ

TRINITANT TOMPAGO: Τα παράτησε μετά τον υποβιβασμό.

Οlympiakos (ilias): Μια απο τα ίδια... είχαμε δώσει τρομερές μάχες μέχρι να πέσει τελικά.

Τοol B.C : Tη σεζόν 13 παίζει στον IV.22 και με ρεκόρ 25-0 επιστρέφει στην ΙΙΙ. Πάει στον έβδομο όμιλο και στην πρώτη σεζόν μετά την επάνοδο του, τερματίζει πρώτος στον ΙΙΙ.7 με ρεκόρ 18-4. Αποκλείεται στον ημιτελικό με πλεονέκτημα έδρας. Την περσινή σεζόν (15) έχει το τρίτο καλύτερο ρεκόρ στον όμιλο του (17-5) όμως με διπλό σπάσιμο έδρας ανεβαίνει στην ΙΙ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση του II.2 με πιθανότητες να βγει απο τρίτος έως τελευταίος.

JK Players BC : Με ρεκόρ 8-14 (!) τερματίζει τελευταίος στον κόκκινο όμιλο. Ο φίλος συνεχίζει να είναι άτυχος γιατί πάει σε δύσκολο όμιλο της IV (38) και ανεβαίνει στη δεύτερη προσπάθεια του... η ατυχία του συνεχίζεται γιατί πάει στον ΙΙΙ.2 που είναι απο τους δύσκολους όμιλους της ΙΙΙ. Πέρσι τερμάτισε έβδομος, αλλά με μειονέκτημα έδρας κέρδισε την παραμονή του, φέτος είναι τελευταίος.

ΣΕΖΟΝ 13 - ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ

TRIFILIAKOS13: Εγινε botακι λίγο πριν το τέλος της σεζόν, προτού με οδηγήσει σε μια ταπεινωτική ήττα η οποία μου στέρησε την είσοδο στα πλέι-οφ.

A.G.S.I : O Kλαούντιο την ξέρει καλά αυτή την ομάδα, καθώς την αντιμετώπισε πρόπερσι στην πορεία του προς την ΙΙΙ. Τα τερτίπια της μηχανής του παιχνιδιού τον έχουν φέρει στον IV.58, τον όμιλο απο τον οποίο είχε ξανακερδίσει την άνοδο του τη σεζόν 12!!! Κάτι τέτοια βλέπω και αγχώνομαι :P

Olympiakos Rio: Όταν ήρθε απο την ΙΙ κατηγορία όλοι χλωμιάσαμε για τους δύο ψηλούς που κουβαλούσε... πήγε η 2/3 σύννεφο τότε. Το παλικάρι αφού πρώτα αποκλείστηκε στην πρώτη του σεζόν στα προημιτελικά, απογοητεύθηκε και στα μέσα στης σεζόν 13 τα παράτησε.

Ameiliktos B.C. : Ευτυχώς το παλικάρι με το που ήρθε, έφυγε άμεσα για την IV. Μπορεί να κάθισε δύο σεζόν μέχρι να ξανανέβει, αλλά δικαιώθηκε πηγαίνοντας στον ΙΙΙ.10 όπου είναι πέμπτος και εκτός του ότι έχει κερδίσει την παραμονή του, έχει ελπίδες κ για τετράδα.

ΣΕΖΟΝ 14 - ΥΠΟΒΙΒΣΤΗΚΑΝ

Team 88710: Η ιστορία γνωστή... άλλη μια ομάδα που έπεσε απο την ΙΙ στο καταραμένο όμιλο και τα παράτησε (και για άλλους λόγους)

Aptoitos B.C : Με ρεκόρ 2-20 στην πρώτη του σεζόν (κέρδισε τον Great Alexander και την Team 88710 ανευ αγώνα) ήρθε, είδε και απήλθε. Πέρσι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα στον IV.43, αλλά φέτος έχει ρεκόρ 13-0 και λογικά θα επανέρθει στην ΙΙΙ (μακριά απο εμάς φίλε μου να αγιάσεις).

Minoan Bulls: Η μασκότ του φόρουμ μας είναι το δεύτερο τρανταχτό παράδειγμα μετά τον Tool B.C... ευτυχώς ήταν τυχερός που δεν με άκουσε σε κάποιες τεχνικές υποδείξεις μου στα πλέι-άουτ με τη basilissa και έπεσε. Μεγάλη ευλογία αυτός ο υποβιβασμός. Πήγε στην IV, προπόνησε, κράτησε τον κορμό της ομάδας, επανήρθε πανηγυρικά (άτυχος βέβαια γιατί και ο III.1 είναι δύσκολος όμιλος) και φέτος τον έχω ικανό για άνοδο ακόμα και αν χρειαστεί να σπάσει 2 ή 3 έδρες. Για να μην πω για την πορεία στο κύπελλο, όπου είναι μια ανάσα απο τους "16".

OLYMPOS BC: Το τρίτο τρανταχτό παράδειγμα... ο Γιώργος, ένα απο τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει απο τον ΙΙΙ.14, τερματίζει τελευταίος με ρεκόρ 8-14. Ισως επαναπαύθηκε κάποια στιγμή και δεν διέβλεψε την ενδυνάμωση των αντιπάλων του, αλλά και πάλι με την ομάδα που είχε τότε θα έμπαινε πλέι-οφ σε άλλους ομίλους της ΙΙΙ. Ο Γιώργος πάει στον IV.54, κάνει ένα χαλαρό 22-0 στην κανονική περίοδο και παίρνει την άνοδο. Φέτος, επιστρέφει στην ΙΙΙ, στον βατό όγδοο όμιλο, και με ρεκόρ 12-1 δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα.

Είμαι έτοιμος να μηδενίσω τους χαρακτήρες που απέμειναν, οπότε συνεχίζω με τις υπόλοιπες ομάδες στο επόμενο ποστ.

From: thanos

This Post:
00
181328.285 in reply to 181328.284
Date: 6/8/2011 4:56:55 PM
Overall Posts Rated:
272272
Α ρε Κοσμα...Αψογος για αλλη μια φορα!!!

This Post:
11
181328.286 in reply to 181328.284
Date: 6/8/2011 4:57:36 PM
Overall Posts Rated:
180180
ΣΕΖΟΝ 15 - ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ

PELASGOI B.C : Μπορεί να μου κάνατε πλάκα πέρσι όταν με κέρδισαν, αλλά εγώ βλέπω οτι οι συμπαθέστατοι Πελασγοί βρίσκονται πρώτοι στον κόκκινο όμιλο IV.16 με ρεκόρ 10-3 και παρά τη ριζική ανανέωση που έκαναν, έχουν τις πιθανότητες να επανέρθουν στην III.

revence: Ο Leonardo ήταν απο τους πιο άτυχους της περσινής σεζόν, καθώς είχε τα προβλήματα τραυματισμών στο φινάλε και τα πλήρωσε, μαζί βέβαια με κάποιες αδικαιολόγητες τακτικές (κατά τη γνώμη μου) στο θέμα του ενθουσιασμού. Οι μισθοί του πλέον δεν φτάνουν τις 300000, αλλά και οι 200000 περίπου έχει αυτή τη στιγμή είναι τεράστιο ποσό για ομάδα της IV (μάλλον ο Leonardo είναι της σχολής των Tsitax). Το θέμα είναι ότι με ρεκόρ 13-0 κάνει περίπατο στον IV.63 και θα τον έχετε παρέα στην ΙΙΙ απο τη νέα σεζόν εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου.

phoenix kalamarias: Τα παράτησε με το που έπεσε...

JK69ER: Δεν είχε κ τόσο κακή ομάδα... το δελτίο τύπου που υπάρχει στην πρώτη σελίδα της ομάδας αυτή τη στιγμή τα λέει όλα... "OUFFFF EFYGA"... με ρεκόρ 10-3 είναι πρώτος στον μπλε όμιλο της IV.1 με σοβαρές πιθανότητες να επανέρθει.

Αν μου μείνει όρεξη θα πάω στο επόμενο μεγάλο θέμα, το ποιες ομάδες ήρθαν όλα αυτά τα χρόνια στον ΙΙΙ.14... πιστεύω ότι είμαστε οι γκαντέμηδες του buzzerbeater με τα όσα θα διαβάσετε.

This Post:
22
181328.287 in reply to 181328.286
Date: 6/8/2011 5:33:37 PM
Overall Posts Rated:
180180
Εχω όρεξη κ συνεχίζω... για πάμε...

ΣΕΖΟΝ 12 - ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στον μπλε όμιλο ήρθαν ο Aetos Anogeion και τα Tsitax... ο Αετός στην πρώτη του σεζόν βγαίνει τρίτος με ρεκόρ 15-7, έχοντας μια αρκετά δυνατή ομάδα για τα τότε δεδομένα. Η ιστορία των Tsitax γνωστή, την αμέσως επόμενη σεζόν ανεβαίνουν στην ΙΙ απο την οποία θα πέσουν φέτος για την ΙΙΙ (τα θαύματα έχουν και όρια).

Στον κόκκινο όμιλο ανεβαίνουν OLYMPOS και Minoan... η ιστορία τους γνωστή (βλέπε παραπάνω).

ΣΕΖΟΝ 13 - ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι τρεις απο τις τέσσερις ομάδες όπως ήρθαν απο την ΙV, έτσι κ έφυγαν. Η τέταρτη ήταν ο Autokratoras του Θανου που σήμερα μπορεί να είναι χάλια λόγω Αρη, αλλά το καλό πράγμα το εκτιμάει όπως φάνηκε και παραπάνω. Η πορεία του Θάνου γνωστή, φέτος είναι απο τα φαβορί για ψηλά.

Απο την ΙΙ μας ήρθαν οι Λούγκρες, αλλά τα βρήκαν σκούρα απέναντι στα Τσιτάξ (όχι Τσιτάχ, μην μπερδεύεστε).

ΣΕΖΟΝ 14 - ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η μούτζα που έχει φάει ο ΙΙΙ.14 συνεχίζεται... απο που να πρωτοξεκινήσω;;; Απο τους Rhino Warriors που έρχονται απο την ΙΙ και λόγω τραυματισμών (φταίω και εγώ σε αυτό) δεν παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής, παρότι τελειώνουν με 20-2 την κανονική περίοδο; Απο τους Condores που έχουν έτοιμη ομάδα για ΙΙ και με την πρώτη παίζουν τελικό; Απο τη Sym Team που μία σεζόν μετά κερδίζει την άνοδο της στην ΙΙ; Ή μήπως απο τον Aris Salonica3 που θεωρώ απο τις ομάδες με μέλλον; Μόνο ο Aptoitos δεν παρουσιάστηκε στοιχειωδώς ανταγωνιστικός.

ΣΕΖΟΝ 15 - ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στον μπλε όμιλο έρχονται (και φεύγουν) οι PELASGOI, έρχεται και μένει ο Κλαούντιο με τους Cholargos Legends. Με πρώην παίκτη της u21 (παρότι σπάνια αυτός ο παίκτης ξεπερνάει το 50% σε ευστοχία :P ) οι Legends ήδη καταφέρνουν φέτος να προηγούνται απο εδώ. Στον κόκκινο όμιλο ο φοίνικας και ο JK69ER δεν μπορούν, ενώ ο Panionios του gm-billion βρίσκεται ακόμα και τώρα σε μεταβατική περίοδο.

ΣΕΖΟΝ 16 - ΟΙ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Και πάμε στα φετινά... BA Polikastroy πρώτα... το παιδί με τα όσα συμβαίνουν φέτος στον όμιλο μας θα μείνει στην κατηγορία. Απέναντι Fabrika και Greatalex είναι αδύναμοι, αλλά τους Hunters δεν το αποκλείω να τους δω να παραμένουν αν πέσουν απέναντι σε καμιά ομάδα του μπλε ομίλου που έχει αποφασίσει να πέσει οικιοθελώς. Η ατυχία του κόκκινου ομίλου έγκειται στο ότι τους ήρθε ο Γιώργος με τον AGOR1978 που θέλει να γίνει η δεύτερη ομάδα του Ρεθύμνου που θα κερδίσει άνοδο μέσα στην ίδια σεζόν (ο κανονικός ΑΓΟΡ για τους μη γνωρίζοντες ανέβηκε στην Α1). Γνώστης του παιχνιδιού, θα πρέπει να ξεπεράσει την κατάρα που θέλει την ομάδα που πέφτει τις τελευταίες σεζόν, να μην επανέρχεται. Η δεύτερη ατυχία του κόκκινου ομίλου είναι ο Ionikos Lamias... ο Θανάσης έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο, αλλά έχει και το γήπεδο που αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς την επέκταση του, προβλέπω σε 5-6 σεζόν απο τώρα να μαζεύει τόσους θεατές, όσους και η ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου Κυπελλούχων το 1968!!!

Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι μας έχουν βάλει στο μάτι :p .... μας ψεκάζουν με δυνατές ομάδες συνεχώς... μας στέλνουν τα νεφελίμ και τους Πελασγούς. Οτι και να κάνετε συνάδελφοι εδώ θα μείνετε για μια ζωή... πάντα θα έρχεται κάποιος απο τη IV και θα ανεβαίνει κ εσείς θα κάθεστε εδώ και θα αναρωτιέστε τι έκανα λάθος;;;

From: thanos
This Post:
00
181328.288 in reply to 181328.287
Date: 6/8/2011 7:17:03 PM
Overall Posts Rated:
272272
Ασχετο αλλα τωρα εβλεπα το φυλλο αγωνα του All Star Game.....Ποσο αντιρεαλιστικο μπορει να το εχουν κανει....Τετοια ποσοστα δεν υπαρχουν και το αλλο παραξενο ειναι οτι δεν εγινε ουτε ενα φαουλ σε ολο το παιχνιδι!!!! Τεσπα. Να 'χαμε να λεγαμε!!!

This Post:
00
181328.289 in reply to 181328.287
Date: 6/8/2011 7:50:59 PM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Τωρα καταλαβα γιατι θες να φυγεις! Οι Πελασγοι ξαναρχονται και την κανεις πριν τους δεις ξανα στον ΙΙΙ.14 !!! :P

Βασιλη, ευχαριστω για τα καλα λογια. Η ανοδος φετος δεν ειναι αυτοσκοπος...
Φετος η ομαδα μετρα τις δυναμεις της. Την επομενη σεζον ελπιζουμε σε πορεια πρωταθλητη.
Βασικη προϋποθεση τα εσοδα των playoff για να αυξησουμε τις θεσεις στο γηπεδο, ωστε να
κινηθουμε πιο ανετα.

Χαιρετισματα σε ολους.

This Post:
00
181328.290 in reply to 181328.287
Date: 6/9/2011 5:15:32 AM
Overall Posts Rated:
138138
Κοσμά έγραψες με την ανάλυση σου για άλλη μια φορά.

Δηλαδή όντως έφτασε ο καιρός, να μονομαχεί ο μπλε όχι για το ποιός θα σηκώσει την κούπα, αλλά για το ποιός θα πέσει πρώτος? Να κάνουμε και κανένα αίτημα στους μπίμπηδες τότε, οι 4 ομάδες που θα πέσουν να είναι όλες από τους μπλε για να μην μείνει κανείς παραπονούμενος!!
Πάντως αν θυμάμαι καλά παρόμοια σκέψη είχες εκφράσει και την πρώτη μου σεζόν στον όμιλο, την οποία και αναθεώρησες μετά από πίεση και έφτασα στο τέλος της ίδιας σεζόν να ιδρώνω για να σε περάσω στον α΄γύρο. Μήπως το κάνεις για γούρι? Από την άλλη αν έπεφτες την σεζόν 14 που θα ήσουν τώρα??
Ο Hypersonic dragons που είναι αήττητος στην ΙΙ είχε κάνει αυτό ακριβώς. Είχε υποβιβαστεί οικιοθελώς σαν 8ος παρακαλώ και μετά ανέβηκε 2 σεζόν σερί.
Έχει και το γούστο του πάντως να μην υπάρχουν μεγαθήρια ή για την ακρίβεια να είναι σχεδόν όλοι μεγαθήρια και να μην είσαι σίγουρος ποιόν θα κερδίσεις και από ποιόν θα χάσεις.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο υποβιβασμός είναι ένα ρίσκο. Αν σου βγει πας για ψηλότερα ενώ διαφορετικά μπορείς να κολλήσεις.

Last edited by ALARIHOS at 6/9/2011 5:16:36 AM

This Post:
00
181328.291 in reply to 181328.289
Date: 6/9/2011 5:43:54 AM
Overall Posts Rated:
5757
Και εκει που πηγα να δω σε επαναληψη τις χθεσινες playmate βλεπω ξαφνικα την μεγαλη δηλωση πορειας πρωταθλητισμου απο τον κρητικο....δλδ αντε να σου κανει κουκου μετα...:P

Advertisement