Διάγω (μετάφραση για τον Κώστα: διανύω) την έκτη μου σεζόν στον ΙΙΙ.14... τις πέντε τελευταίες σεζόν έχω δει ομάδες που ήταν εξαιρετικά δυνατές να πέφτουν απο αυτόν τον καταραμένο όμιλο. Θα κάνω ένα φλας-μπακ για να δούμε που βρίσκονται αυτές οι ομάδες τώρα:
ΣΕΖΟΝ 12 - ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ
TRINITANT TOMPAGO: Τα παράτησε μετά τον υποβιβασμό.
Οlympiakos (ilias): Μια απο τα ίδια... είχαμε δώσει τρομερές μάχες μέχρι να πέσει τελικά.
Τοol B.C : Tη σεζόν 13 παίζει στον IV.22 και με ρεκόρ 25-0 επιστρέφει στην ΙΙΙ. Πάει στον έβδομο όμιλο και στην πρώτη σεζόν μετά την επάνοδο του, τερματίζει πρώτος στον ΙΙΙ.7 με ρεκόρ 18-4. Αποκλείεται στον ημιτελικό με πλεονέκτημα έδρας. Την περσινή σεζόν (15) έχει το τρίτο καλύτερο ρεκόρ στον όμιλο του (17-5) όμως με διπλό σπάσιμο έδρας ανεβαίνει στην ΙΙ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση του II.2 με πιθανότητες να βγει απο τρίτος έως τελευταίος.
JK Players BC : Με ρεκόρ 8-14 (!) τερματίζει τελευταίος στον κόκκινο όμιλο. Ο φίλος συνεχίζει να είναι άτυχος γιατί πάει σε δύσκολο όμιλο της IV (38) και ανεβαίνει στη δεύτερη προσπάθεια του... η ατυχία του συνεχίζεται γιατί πάει στον ΙΙΙ.2 που είναι απο τους δύσκολους όμιλους της ΙΙΙ. Πέρσι τερμάτισε έβδομος, αλλά με μειονέκτημα έδρας κέρδισε την παραμονή του, φέτος είναι τελευταίος.
ΣΕΖΟΝ 13 - ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ
TRIFILIAKOS13: Εγινε botακι λίγο πριν το τέλος της σεζόν, προτού με οδηγήσει σε μια ταπεινωτική ήττα η οποία μου στέρησε την είσοδο στα πλέι-οφ.
A.G.S.I : O Kλαούντιο την ξέρει καλά αυτή την ομάδα, καθώς την αντιμετώπισε πρόπερσι στην πορεία του προς την ΙΙΙ. Τα τερτίπια της μηχανής του παιχνιδιού τον έχουν φέρει στον IV.58, τον όμιλο απο τον οποίο είχε ξανακερδίσει την άνοδο του τη σεζόν 12!!! Κάτι τέτοια βλέπω και αγχώνομαι :P
Olympiakos Rio: Όταν ήρθε απο την ΙΙ κατηγορία όλοι χλωμιάσαμε για τους δύο ψηλούς που κουβαλούσε... πήγε η 2/3 σύννεφο τότε. Το παλικάρι αφού πρώτα αποκλείστηκε στην πρώτη του σεζόν στα προημιτελικά, απογοητεύθηκε και στα μέσα στης σεζόν 13 τα παράτησε.
Ameiliktos B.C. : Ευτυχώς το παλικάρι με το που ήρθε, έφυγε άμεσα για την IV. Μπορεί να κάθισε δύο σεζόν μέχρι να ξανανέβει, αλλά δικαιώθηκε πηγαίνοντας στον ΙΙΙ.10 όπου είναι πέμπτος και εκτός του ότι έχει κερδίσει την παραμονή του, έχει ελπίδες κ για τετράδα.
ΣΕΖΟΝ 14 - ΥΠΟΒΙΒΣΤΗΚΑΝ
Team 88710: Η ιστορία γνωστή... άλλη μια ομάδα που έπεσε απο την ΙΙ στο καταραμένο όμιλο και τα παράτησε (και για άλλους λόγους)
Aptoitos B.C : Με ρεκόρ 2-20 στην πρώτη του σεζόν (κέρδισε τον Great Alexander και την Team 88710 ανευ αγώνα) ήρθε, είδε και απήλθε. Πέρσι κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα στον IV.43, αλλά φέτος έχει ρεκόρ 13-0 και λογικά θα επανέρθει στην ΙΙΙ (μακριά απο εμάς φίλε μου να αγιάσεις).
Minoan Bulls: Η μασκότ του φόρουμ μας είναι το δεύτερο τρανταχτό παράδειγμα μετά τον Tool B.C... ευτυχώς ήταν τυχερός που δεν με άκουσε σε κάποιες τεχνικές υποδείξεις μου στα πλέι-άουτ με τη basilissa και έπεσε. Μεγάλη ευλογία αυτός ο υποβιβασμός. Πήγε στην IV, προπόνησε, κράτησε τον κορμό της ομάδας, επανήρθε πανηγυρικά (άτυχος βέβαια γιατί και ο III.1 είναι δύσκολος όμιλος) και φέτος τον έχω ικανό για άνοδο ακόμα και αν χρειαστεί να σπάσει 2 ή 3 έδρες. Για να μην πω για την πορεία στο κύπελλο, όπου είναι μια ανάσα απο τους "16".
OLYMPOS BC: Το τρίτο τρανταχτό παράδειγμα... ο Γιώργος, ένα απο τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει απο τον ΙΙΙ.14, τερματίζει τελευταίος με ρεκόρ 8-14. Ισως επαναπαύθηκε κάποια στιγμή και δεν διέβλεψε την ενδυνάμωση των αντιπάλων του, αλλά και πάλι με την ομάδα που είχε τότε θα έμπαινε πλέι-οφ σε άλλους ομίλους της ΙΙΙ. Ο Γιώργος πάει στον IV.54, κάνει ένα χαλαρό 22-0 στην κανονική περίοδο και παίρνει την άνοδο. Φέτος, επιστρέφει στην ΙΙΙ, στον βατό όγδοο όμιλο, και με ρεκόρ 12-1 δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα.
Είμαι έτοιμος να μηδενίσω τους χαρακτήρες που απέμειναν, οπότε συνεχίζω με τις υπόλοιπες ομάδες στο επόμενο ποστ.