BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
256406.28 in reply to 256406.27
Date: 4/3/2014 9:45:04 AM
Overall Posts Rated:
7979
Έγραψα την λέξη ''εφόσον θέλουν'' και την λέξη ''σίγουρα''..Αυτό νομίζω είναι κατανοητό και δεν είχα σκοπούς παραπλανητικούς ;) Αλλά παρόλα αυτά πάλι λάθος μου γιατί για κάποιους έβγαλε άλλο νόημα...

Ξέρω την ευθύνη που έχει ένας Εθνικός προπονητής και ήδη γνωρίζω πολλά πράγματα,γι'αυτό όπως και είπα πριν δεν έβαλα τυχαία υποψηφιότητα...

Και εφόσον θέλεις να δεις επιτυχίες της ομάδας μου...τα λέμε σε λίγες σεζόν ;) (ήδη έχει βγει το πρόγραμμα της ανόδου και τι χρειάζεται η ομάδα μου)

Ας εκλεγεί ο καλύτερος!

This Post:
00
256406.29 in reply to 256406.25
Date: 4/3/2014 9:50:39 AM
Overall Posts Rated:
7979
Μεταφέρθηκε στο σωστό νήμα έτσι ακριβώς όπως το είχα γράψει απλώς πρόσθεσα όνομα,ηλικία,πόλη

This Post:
00
256406.31 in reply to 256406.29
Date: 4/3/2014 10:22:18 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Εγω θελω να τονισω κατι αλλο.

Βλεπω μια τεραστια αδιαφορια για το θεμα της εθνικης απο ολη την κοινοτητα. Μου φαινεται πολυ παραλογο ακομα και το να δω καποιον μανατζερ της Α1 κ της ΙΙ αναγνωρισμενο να βγει πχ σημερα αυριο και να πει παιδια βαζω υποψηφιοτητα γιατι δεν βλεπω καποιον σοβαρο μεχρι στιγμης.

Κατι τετοιο το θεωρω τελειως απαραδεκτο. Εφοσον εχουμε τετοια αδιαφορια για τις εκλογες και για την εθνικη ας παρει λοιπον την ομαδα καποιος νεος και απειρος που εχει ορεξη. Και ας φτασει και η εθνικη στην καταταξη τελευταια. Εφοσον δεν υπαρχει πλεον η διαθεση να γινει ενας σωστος προγραμματισμος κατι τετοιο μας αξιζει.

Σιγουρα στο παρελθον υπηρχαν προσπαθειες τρομερα αξιολογες οπως του μαμου του κατζαμπαρ του επαναλεον του Γκετο του παζινοκ και πολλων αλλων που μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη αλλα πλεον βλεπω οτι δεν υπαρχει διαθεση απο εμπειρους μανατζερ πλην αυτων που ανεφερα και μερικων αλλων να αναλαβουν την εθνικη.

Θα γυρισει και θα μας πει λοιπον ο Αντωνης πολυ ευλογα οτι ρε παιδια ακομα και εμπειρια να μην εχω πειτε μου ποιος καλυτερος εχει ορεξη να αναλαβει και εγω θα κανω πισω.

Θελω να πω με ολα αυτα οτι μηπως ηρθε η ωρα να δουμε την κατασταση πιο σοβαρα και μετα να εχουμε καποιες παραπανω απαιτησεις;

Να επισημανω τελος οτι με τον Αντωνη δεν γνωριζομαι. Μολις μετα την υποψηφιοτητα του και τον λογο του του εστειλα προσωπικο μηνυμα και του ειπα οτι θα εχει τη στηριξη μου σε οτι χρειαστει. Τη στιριξη μου φυσικα θα την εχει ο οποισδηποτε αναλαβει αν το θελει και ο ιδιος.

Θα συνιστουσα λοιπον απο ολους τους εμπειροτερους να στηριξουν μια τετοιου ειδους προσπαθεια με τις δικες τους γνωσεις διαθετοντας το χρονο που μπορει ο καθενας και οχι απλα να λεμε απο μεσα μας νταξει το παληκαρι παιζει 2 σεζον μονο δεν θα εχει ιδεα κλπ.

Με ολα αυτα δεν θελω φυσικα να προσβαλω ουτε τον μανου ουτε τον σκυλο ουτε τον μαμου που μιλησαν πριν οι οποιοι αλλωστε εχουν προσφερει πολλα στην εθνικη. Η παρατηρηση μου ειναι πιο γενικη και ισχυει για τις τελευταιες σεζον και οχι μονο για τις φετνες εκλογες.

This Post:
00
256406.32 in reply to 256406.31
Date: 4/3/2014 10:29:34 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Με ολα αυτα δεν θελω φυσικα να προσβαλω ουτε τον μανου ουτε τον σκυλο ουτε τον μαμου που μιλησαν πριν οι οποιοι αλλωστε εχουν προσφερει πολλα στην εθνικη.

Ωπααα!
Εγώ το μόνο που έχω προσφέρει στην Εθνική, κυριολεκτικά, είναι άφθονη κακοπροαίρετη κριτική και απειλές απόλυσης!
Σε παρακαλώ μην με εξισώνεις με τους άλλους!

This Post:
00
256406.33 in reply to 256406.32
Date: 4/3/2014 10:35:03 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
χαχαχα θα ακουγοταν πολυ προσβλητικο να πω ''εχουν προσφερει πολλα εκτος του σκυλου''

This Post:
00
256406.34 in reply to 256406.33
Date: 4/3/2014 10:39:17 AM
Overall Posts Rated:
13091309
χαχαχαχαχαχα
Μωρέ δεν παραγνωρίζω την απαράμιλλη και εξειδικευμένη προσφορά μου, αλλά σε αυτού του είδους τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες, σε αμφότερα τα εθνικά συγκροτήματα, δεν έχουν καμία θέση οι άλλοι δύο στην ίδια πρόταση με μένα!

Message deleted
This Post:
00
256406.37 in reply to 256406.36
Date: 4/3/2014 10:50:44 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Μα εγω δεν διαφωνησα ποτε με ολα αυτα που λες. Εφοσον ομως αυτη τη στιγμη δεν φαινεται καποιος εμπειροτερος να εχει τη διαθεση να αναλαβει τι αλλο μπορουμε να κανουμε απο το να στηριξουμε τους νεοτερους και οταν λεων στηριξουμε δεν εννοω με ψηφο.

This Post:
00
256406.38 in reply to 256406.35
Date: 4/3/2014 10:54:54 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Καλη επιτυχια φιλε.

1)Θα ηταν καλυτερα να ανεβασεις το λογο στις ομιλιες.
2)Επισης νομιζω θα βοηθησει αν μας συστηθεις.
3)Θα ηταν καλο να γραφεις σε παραγραφους ειναι πιο ευκολο στον αναγνωστη. Δες για παραδειγμα τον μαμου.

Σε περιπτωση εκλογης σου θα εχεις φυσικα τη στιριξη μου σε οτι χρειαστεις οπως και οποιοσδηποτε εκλεγει.

Advertisement