BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.1 > Sezona 17.

Sezona 17.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191547.27 in reply to 191547.26
Date: 7/28/2011 4:46:12 PM
Overall Posts Rated:
192192
svaka čast bit će to lideri reprezentacije svakako za par sezona, s treningom na 1 poziciji i već postojećim skilovima nema šanse da to ne postanu!

ugledao sam se na tebe, a oni na Grbeša

This Post:
00
191547.28 in reply to 191547.27
Date: 7/30/2011 12:43:39 AM
Overall Posts Rated:
10361036
opet nema prognoze za sutranje utakmice? pa šđta je ovo? ja bi napisa, al ne mogu sad
znam jedino da moa dobiva sutra utakmicu u gostima!

This Post:
00
191547.29 in reply to 191547.28
Date: 7/30/2011 9:36:53 AM
KK MAJSTOR Bednja
II.2
Overall Posts Rated:
11211121
rađe bumo otvorili kladionicu na današnje parove...kvota na mene 2.20, na enduro 1.70 :))

This Post:
22
191547.30 in reply to 191547.28
Date: 7/30/2011 9:45:07 AM
Overall Posts Rated:
637637
evo budem ja nešt naškrabal al niš posebno jer sam se sinoć uništil u alkosu tak da radim ovo prek one stvari:

PLJAVI:

KK Izmet vs.ZoBlazers ____ 2
novopridošli trećeligaš nije imao sreće s izvlačenjem prvog kola jer idu u goste kod prošlosezonskog finalista i jednog od prvih nositelja za odlazak u 1. ligu ove sezone. KK Izmet je solidna ekipa na kojima će neki polomit zube kao naprimjer svjetlost brod jer imaju lošeg managera koji sam loče i banči, sramota od čoveka. no vratimo se pravim akterima ovog okršaja. sve osim pobjede laganicom domaćina ZoBlazersda bilo bi iznenađenje iako bi uz trgaonu gosta moglo biti zanimljivo. al opet i uz trgaonu teško bi Izmeti osvojili tu neosvojivu tvrđavu zvanu ZoBl@ ArenA.

Svjetlost Brod vs. KK Starosta ____ 1
šta da tu kažem mamuran ko majka osim neću više pit, moš mislit. rekla kazala. tu je sve preočito kak će se igrat. starosta će igrati RnG ili kretanje na šta ću ja igrat 3-2 zonu a ja ću podkoš a on će najvjerojatnije obranu čovjek osim ak sad ne promjeni u 2-3 zonu pošto sam reka šta ću igat. al i logično sasvim kad mu pod košem škripi, neću valjd ić na onog grbeša sa ružnom frizurom. ja tio reć da će starosta dobit al on kaže da ću ja pa eto onda 1.

The Borg vs. Bj All Starrr ____ 2
ma lagana pobjeda domaće ekipe jer je Borg izgleda odustao od 2. lige a bome se i nije logo od 15.7. tak da je možda odusta i od igre. jedno +77 s laganicom i vodeća pozicija na tablici nakon prvog kola je rezervirana za Bj All Starrr. jedino postoji opasnost da borg preda utakmicu tako da bi upozorio managera All Starra da bi mu mogle otići minute za trening kvragu ak trenira na jednoj poziciji.

KK Real Doni vs. kk orlando croatians ____ 2
dvojčica ko kućica, jednostavno je orlandu tu prejak za većinu nas. novopridošli Real Doni nošen centarskim parom Šešo - Lahman, koje sam osobno upoznao u III.4 ligi, mogli bi stvoriti određene problemčiće al ništa što orlando ne bi trebao prebroditi. orlando 99% da će igrat laganicu dok bi Doni mogao probati iznenaditi normalom i pokušati ukrasti pobjedu s neugodnog gostovanja.

AJMO SAD CRLJENI:

Pagus Sharks vs. KK Noa Zagreb ____ 1
a startna pobjeda Pagusa protiv ex-prvoligaša jer ekipa Noa se okrenila treniranju mladih nada tako da nemaju pravu ekipu ali to nije razlog da ne odete na ovu tekmu. zapravo bi trebalo otići na tekmu i pogledati te mlade dečke koji će za nekoliko sezona nositi ekipu Noa do samog vrha ali ne samo njih nego i Hrvatsku repku. posebnu pažnju obratite na Branka Selestrina i Joso Giro.

KK MAJSTOR Bednja vs. KK ENDURO ____ 2
brate, zanimljiv okršaj u startu. ovdje će bit drž- ne daj. povuci potegni. podjednake ekipe. iako je ekipa KK Mastor Bednja novopridošli trećeligaš konkuriraju za prva 4. mjesta i doigravanje. ovdje će ovisiti tko će koliki trud uložiti i nemam pojma na koga tipovat. ajd predpostavit ću da će se jednako trudit i da će presudit domaći teren.

Towlies Split vs. SANAC ____ 1
evo i ovo nešt nagađam. recimo da će SANAC odigrati laganicu a Towlies Split normal i da će iznennadit. najvjerojatnije tak neće bit al eto. da probam pogodit i neko iznenađenje al najvjerojatniji scenarij je pobjeda SANCA.

Banj Pašman vs. mrkica ____ 2
ma pobjeda domaćina laganicom. ekipa mrkica su možda i prvi favoriti za 1. ligu. imaju najskuplju ekipu samo je pitanje hoće li moći to uzdržavati. vrijeme će pokazati. predpostavljam da će obje ekipe lagano odigrat. Banj Pašman će iskoristit ovu tekmu za nadogradnju enta i skupljanje iskustva.

eto starosta da ne kukaš. a sad lagani spavanac jer me glava opet ubija od buljenja u monitor. sretno svima.

From: majstor

To: Moa1
This Post:
00
191547.31 in reply to 191547.30
Date: 7/30/2011 2:35:08 PM
KK MAJSTOR Bednja
II.2
Overall Posts Rated:
11211121
e moj Enduro, morao si trgati da bi me dobio :P...znači svi koji igrate protiv njega u sljedeća 2-3 kola nemate brige :))

From: LA-Styx

This Post:
11
191547.32 in reply to 191547.30
Date: 7/30/2011 6:32:20 PM
Overall Posts Rated:
192192
startna pobjeda Pagusa protiv ex-prvoligaša jer ekipa Noa se okrenila treniranju mladih nada tako da nemaju pravu ekipu ali to nije razlog da ne odete na ovu tekmu. zapravo bi trebalo otići na tekmu i pogledati te mlade dečke koji će za nekoliko sezona nositi ekipu Noa do samog vrha ali ne samo njih nego i Hrvatsku repku. posebnu pažnju obratite na Branka Selestrina i Joso Giro.

svaka čast na trudu za pisanje prognoza
ili je to bio utjecaj alkohola? anyway, Pagus se je navukao na tvoje hvalospjeve o navedenoj dvojci klinaca pa se nije usudio nabijati ent na meni...greška u svakom slučaju ;)

From: Moa1

This Post:
00
191547.33 in reply to 191547.32
Date: 7/30/2011 11:16:18 PM
Overall Posts Rated:
637637
startna pobjeda Pagusa protiv ex-prvoligaša jer ekipa Noa se okrenila treniranju mladih nada tako da nemaju pravu ekipu ali to nije razlog da ne odete na ovu tekmu. zapravo bi trebalo otići na tekmu i pogledati te mlade dečke koji će za nekoliko sezona nositi ekipu Noa do samog vrha ali ne samo njih nego i Hrvatsku repku. posebnu pažnju obratite na Branka Selestrina i Joso Giro.

svaka čast na trudu za pisanje prognoza :)
ili je to bio utjecaj alkohola? anyway, Pagus se je navukao na tvoje hvalospjeve o navedenoj dvojci klinaca pa se nije usudio nabijati ent na meni...greška u svakom slučaju ;)

ma gle,ubolo me u oči starosztino kukanje o ne pisanju prognota pa reko ajd, evo i sad sam scugan do bola. tipkan a ne vidim tASTATURU. gle fulal slovo a pa kjliknil cas lock. ma de idem ja xpavat. neću više pitg, aha :)))

EDIT (prijevod teksta): ma gle, ubolo me u oči starostino kukanje o ne pisanju prognoza pa reko ajd, evo i sad sam scugan do bola. tipkam a ne vidim tastaturu. gle, fulal sam slovo pa sam kliknul na caps lock. ma de idem ja spavat. neću više pit, aha :)))
eto da se ne ubijate šta piše :)))

Last edited by Moa1 at 7/31/2011 7:01:35 AM

This Post:
00
191547.34 in reply to 191547.33
Date: 7/31/2011 3:37:24 AM
Overall Posts Rated:
22532253

svaka čast na trudu za pisanje prognoza

ma gle,ubolo me u oči starosztino kukanje o ne pisanju prognota pa reko ajd, evo i sad sam scugan do bola. tipkan a ne vidim tASTATURU. gle fulal slovo a pa kjliknil cas lock. ma de idem ja xpavat. neću više pitg, aha))

a meni si se smijao , kad sam ja sa kumom imal takve probleme...::)))

fala bogu kaj su zmislili radler.....pa sad se nisam nacugal ....jjaaaaaaakkkkooooo dugo...he,he::)))

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
191547.35 in reply to 191547.34
Date: 7/31/2011 7:04:05 AM
Overall Posts Rated:
637637
a šta ću drugo neg ti se smijat. ti si smešan lik.kad se prestaneš tako češljat onda ću se i ja prestat smijat. volim se smijat tuđoj nesreći a u svoje dvorište ne gledam. sramota, al štaš. čak poričem da sam ja pijan ono pisa. ja ne pijem. hahahah

From: majstor

This Post:
00
191547.36 in reply to 191547.35
Date: 7/31/2011 9:02:58 AM
KK MAJSTOR Bednja
II.2
Overall Posts Rated:
11211121
slabi je ovo forum kad se tu dnevno ne napiše barem 10 postova......buuuuuuuuu :PP

From: Moa1

This Post:
00
191547.37 in reply to 191547.36
Date: 7/31/2011 10:09:04 AM
Overall Posts Rated:
637637
ma ovdje ćeš imat i po par dana bez posta. nitko tebi ne brani da vodiš monologe kao ray i marijoh pa da nas pokreneš :)

Advertisement