BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
265031.26 in reply to 265031.24
Date: 2/12/2015 9:42:12 AM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Ετσι ειναι Γιωργο πρωτα τα γραμματα και μετα ολα τα αλλα και για τον Τζερονιμο αλλα και ειδικα για σενα τωρα στην 3η Λυκειου.Αυτη η χρονια ειναι η σημαντικοτερη και πρεπει να τα δωσεις ολα στους 3 μηνες που μενουν μεχρι να δωσεις εξετασεις...

Το μονο θεμα ειναι οτι αναλαβατε μια υποχρεωση τεσσερα ατομα και τωρα εχετε μεινει μονο δυο και δε βγαινει με τιποτα ή θα βγει με περικοπες.Συμφωνω και γω οτι δεν ειναι ντροπη να ζητησετε καποια ατομα για βοηθεια για να βγει ομορφα η σεζον.
Απο τη μερια μου μακαρι να μπορουσα να βοηθησω αλλα δεν εχω εμπειρια και χρονο.

Κατι που δεν ειναι αυτης της στιγμης αλλα πρεπει να ειπωθει.Πρεπει οι υποψηφιοτητες που θα προκυψουν τη νεα χρονια να ειναι με οριζοντα τεσσαρων σεζον με την εννοια του αν δε μπορει ο κοουτς να ξαναβαλει υποψηφιοτητα,να βαλει την επομενη φορα καποιος απο το τιμ του ωστε να υπαρχει μια συνεχεια.

Οι εκλογες πεφτουν πανω στο ευρωπαικο και μεχρι να μαθει ο νεος κοουτς τα κολπα(στη μια εβδομαδα μεχρι το πρωτο επισημο) χανουμε λιγο πολυτιμο χρονο.Επειτα αποκλειομαστε σχετικα ευκολα και την επομενη χρονια που παιζουμε στη παρηγορια ολοι τα παρατανε για διαφορους λογους και δε ξαναβαζουν υποψηφιοτητα και φτου και απο τη αρχη.Πρεπει καποια στιγμη να παμε να παιξουμε εναν ομιλο ευρωπαικου με τιμ που θα εχει εμπειρια 2 σεζον.

Εχω την εντυπωση πως ειναι πιο πιθανο να περασουμε ετσι καποια στιγμη στα τελικα συν οτι θα γνωριζουν ακριβως τις αναγκες προπονησης και τους μανατζερ σε ενα καλο ευρος ηλικιων προπονησιμων παικτων...

Αυτη η Φινλανδια τι ομαδαρα εχει φτιαξει;Μου εχει κανει εντυπωση εδω και καποιες σεζον και περσι σηκωσαν ευρωκουπα...Κερδισαν στον ημιτελικο με 25 ποντους διαφορα την Σλοβακια και με 30 στον τελικο την Κροατια και δεν αποκλειεται να παρουν και το παγκοσμιο φετος ή εστω καποιο μεταλλιο...

This Post:
00
265031.27 in reply to 265031.26
Date: 2/12/2015 11:59:04 AM
Overall Posts Rated:
7979
Από την Τετάρτη που μας έρχεται είμαι πλήρης διαθέσιμος να βοηθήσω την Εθνική αν χρειάζεστε βοήθεια...
Οταν ήταν ο manu coach είχα βοηθήσει για κάποιο διάστημα στο scouting άλλων ομάδων.Πιστεύω έχω αρκετή εμπειρία στο παιχνίδι για να αναλάβω οποιαδήποτε αρμοδιότητα,φτάνει να μου πείτε τι να κάνω.
Επίσης έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της Εθνικής τις περασμένες σεζόν και έχω διαβάσει το αρχείο με τα minimum skills των παιχτών που είχε γράψει ο mamu

This Post:
00
265031.28 in reply to 265031.27
Date: 2/12/2015 12:06:02 PM
Overall Posts Rated:
7979
Επίσης μπορώ να αναλάβω κάθε Δευτέρα να γράφω ένα ποστ μετά τον αγώνα έτσι ώστε να έχει ενδιαφέρον το φόρουμ της Εθνικής!!
Όταν έχεις χρόνο,απάντα μου με pm

Καλή συνέχεια

This Post:
77
265031.29 in reply to 265031.28
Date: 2/16/2015 7:33:19 PM
Overall Posts Rated:
7979
Γειά σας,μετά από επικοινωνία με τον Jeronimo θα βρίσκομαι στο team της Εθνικής για να τους βοηθήσω.Όσον αφορά το πόστο μου,θα αναλάβω μία λίστα με παίχτες που οποίοι ενδιαφέρουν την Εθνική και θα έχω εβδομαδιαία επικοινωνία μαζί με τους μάνατζερς τους για την ανανέωση της λίστας,όσο και για συμβουλές.

Πάμε να αναλύσουμε το παιχνίδι με τον Λίβανο

Καταρχήν πριν ξεκινήσει ο αγώνας,ξέραμε το αποτέλεσμα :D Σίγουρα ήταν ο πιο εύκολος αντίπαλος μας και γι'αυτό παίξαμε και με χαμηλότερη διάθεση απ'αυτούς.

Πρώτος σκόρερ το θηρίο μας ο Vassilis Thanos άλλος ''Κill the bill'',με 27 πόντους και ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα 66,6% (τυχαίο??δεν νομίζω)
Συνέντευξη από τον V.Thano:
-Πώς νιώθεις που βγήκες πρώτος σκόρερ της ομάδας?
-Νιώθω καταπληκτικά που μπόρεσα να βοηθήσω την Εθνική στο μέγιστο βαθμό στον σημερινό αγώνα.Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου,οι οποίοι εστιάστηκαν πάνω μου και τις περισσότερες φορές η μπάλα ήταν στα χέρια μου.
-Πιστεύεις πως θα προκριθείτε στην επόμενη φάση?
-Είμαστε πολύ αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε.Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση αν και ακολουθούν δύσκολοι αγώνες.
-Τελευταία ερώτηση για να κλείσουμε,σκέφτεσαι καθόλου να παίξεις και εξωτερικό?
-Αυτό δεν είναι στα πλάνα μου προς το παρόν.Ο προπονητής μου ο ''ΘΕΟΣ'' με χρειάζεται στην ομάδα,άλλωστε το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και επίσης το πιο δίκαιο :D
-Καλή συνέχεια να έχετε Μπιλάρα!!
-Ευχαριστώ,επίσης!

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον άλλο ψηλό της ομάδας τον Kostas Krassanakis (ο οποίος είναι προς πώληση τώρα,για όσους ενδιαφέρονται) με 58% στα δίποντα και 17 πόντους!!

Stay tunned,έρχονται περισσότερες αναλύσεις αγώνων με απλά λόγια είτε χιουμοριστικά έτσι ώστε να έχει ενδιαφέρον αυτό που διαβάζετε και να μην είναι βαρετό!!

Καλή συνέχεια να έχουμε!!!

This Post:
00
265031.30 in reply to 265031.29
Date: 2/17/2015 5:34:32 AM
Overall Posts Rated:
3636
Καλή δύναμη σε όλο το επιτελείο!!
Και χίλια μπράβο για το κειμενάκι!!

This Post:
00
265031.31 in reply to 265031.30
Date: 2/17/2015 6:46:21 AM
Overall Posts Rated:
7979
Ευχαριστώ!! ;)

This Post:
11
265031.32 in reply to 265031.29
Date: 2/17/2015 11:55:37 AM
Tromokrates B.C
IV.10
Overall Posts Rated:
1414
Ωραιος αδερφε μπραβο σου για το post game και καλοσωρισες στο team!!!Να εισαι σιγουρος και εσυ και ολοι γενικα οτι μολις επιτελους τελειωσω και εγω τις υποχρεωσεις μου θα μπορω να σας βοηθαω ακομα περισσοτερο!!Προς το παρον συνεχιζουμε ετσι!!!Και παλι μπραβο σου!!

This Post:
22
265031.33 in reply to 265031.32
Date: 2/21/2015 2:50:33 PM
Overall Posts Rated:
7979
Χαιρετώ την κοινότητα
Κάποιοι θα έχετε την απορία,γίνεται δουλειά στην Εθνική?Πώς πάει άραγε το πλάνο?

Και έρχομαι να σας απαντήσω,ότι γίνεται σκληρή δουλειά παρόλο που δεν μπορείτε να το δείτε.

''Για να φτάσουμε ψηλά,πρέπει να δουλέψουμε σκληρά''

Σήμερα στάλθηκαν 45 μηνύματα σε όλους τους 27χρονους του National pool.Μόλις απαντήσουν οι περισσότεροι και γίνει η ανανέωση της λίστας θα ακολουθήσει ανάλυση όλων των παιχτών έναν προς έναν

Άραγε πόσους νέους παίχτες θα έχουμε ως το τέλος της σεζόν στην Εθνική ή έστω πόσους υποψήφιους έχουμε για να μπουν στην Εθνική?? Θα το δούμε όλοι μαζί παρέα

Μετά από αυτό θα γίνει ανανέωση και των 26χρονων κτλ (αλλά δεν χρειάζεται η ανάλυση 1 προς 1,την επόμενη σεζόν αυτό)

Ήδη έχουν απαντήσει 8 άτομα..

Μετά τον πονοκέφαλο,δικαιούμαστε να πάμε για ένα ποτό!!:D

Καλά να περάσετε όσοι θα βγειτε!!!

Τα λέμε

This Post:
22
265031.34 in reply to 265031.33
Date: 2/23/2015 6:31:34 AM
Overall Posts Rated:
7979
Οι 3 οι καλοί φίλοι,ο Kώστας Κρασσανάκης (άλλος το ‘’γρήγορο ποτήρι’’),ο Γιώργος Βαμβακάρης (έχει εργοστάσιο με βαμβάκια) και ο Τότης Γεροθόδωρος (Τοτός) ήταν χθες στα καρναβάλια στην Πάτρα.Το ρίξανε στη διασκέδαση και σήμερα δεν είναι σε απόλυτα καλή φόρμα,ειδικά ο 1ος ξέφυγε λίγο και όταν του έγινε παρατήρηση είχε τη δικαιολογία στο στόμα ‘’Coach άλλαξα ομάδα και επικρατεί διαφορετικό κλίμα’’.Αλλά δεν πειράζει,συμβαίνουν αυτά!

Καθαρά Δευτέρα είναι γι’αυτό πρέπει να ‘’καθαρίσουμε’’ τους Σκανδιναβούς.Έχουν 3 συγκεκριμένους παίχτες που μπορούν να μας κάνουν τη ζημιά.Στην κατάταξη είμαστε καλύτεροι απ’αυτούς αλλά αυτό δεν μας λέει και πολλά.Οι νίκες που πήραν ήταν οριακά και κόντραραν στα ίσα τους Ιταλούς,που είναι πολύ πιο ανώτεροι αλλά με υψηλότερη διάθεση.

Ο σημερινός αγώνας είναι κρίσιμος,θα έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί η νίκη θα σημαίνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση!Οι πιθανότητες είναι υπερ μας!!

Στις 18:30 όσοι πιστοί προσέλθετε!!

This Post:
00
265031.35 in reply to 265031.34
Date: 2/23/2015 3:05:27 PM
Overall Posts Rated:
7979
Ανάλυση σημερινού αγώνα:

Ελλάδα Vs Σουηδία:81-60
Τέλος καλό,όλα καλά!Έχουμε 4 στα 4 και συνεχίζουμε δυναμικά!!

1ο 12λεπτο:
Ξεκινάει ο αγώνας και στο 4ο λεπτό τραυματίζεται ο ασταμάτητος και πολυτιμότερος C τους Olov Vingren που είχε 3/3 στα δίποντα.Η διαφορά φτάνει στους -10 και ζητάμε άμεσο time out.Με ένα σερί 4 πόντων πέφτει η διαφορά στους -6 και αμέσως μετά για 2η και τελευταία φορά ανεβαίνει ξανά στους -10.Τελειώνει το 12λεπτο και βρισκόμαστε πίσω στο σκορ με -5 (17-22).O Kostas Parianos δεν ξεκίνησε καθόλου καλά αφού είχε 1/6 δίποντα και 0/2 τρίποντα όπως και ο Thimios Mpravos με 1/4 δίποντα.

2ο 12λεπτο:

Στο 3λεπτο break ο coach ενψυχώνει τους παίχτες του και τους υπενθυμίζει πόσο βαριά είναι η φανέλα!!!Οι παίχτες μπαίνουν με ψυχή και πάθος στο γήπεδο,έτοιμοι να ‘’φάνε’’ τους Σοηδούς.Βρισκόμαστε στο 5ο λεπτό και μπροστά στο σκορ με +1!!Και πραγματικά γίνεται διασυρμός ως το τέλος με 22-9 και η διαφορά απο το -5 να φτάνει στο +8!!

3ο 12λεπτο:

Ο coach επειδή είναι γενναιόδωρος λέει στους παίχτες του ‘’Παιδιά αν η διαφορά αυξηθεί περισσότερο και τελειώσει ο αγώνας με 20+ πόντους,θα πάμε μπουζούκια να το γιορτάσουμε!!’’Αρχίζουν να γελάνε οι παίχτες και μπαίνουν στο γήπεδο με ένα κίνητρο ακόμα.Πανικοβλημένοι οι Σουηδοί ζητάνε ασταμάτητα time out για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν,αλλά μάταια γιατί η διαφορά εκτοξέφτηκε στους 13!!

4ο 12λεπτο:

Jeronimo και AnΤοΝy μετά το +13 κάθονται ήρεμοι.Αντί να παρακολουθούν τον αγώνα,κουβεντιάζουν για την πορεία της Εθνικής απο εδώ και πέρα!!

Οι 3 οι καλοί φίλοι (Krassanakis,Gerothodoros,Vamvakaris) δεν αγωνίστηκαν γιατί δεν είχαν την απαιτούμενη αγ.κατάσταση και παρακολούθησαν τον αγώνα από τις κερκίδες.
Πρωταγωνιστές ήταν
Α)ο Kostas Parianos με 7/17 δίποντα 41%,1/7 τρίποντα 14% και 2/2 ελ.βολές 100% με 19 πόντους
Β)Yiannis Christodoulakis με 7/9 δίποντα 77,7% και 3/3 ελ.βολές 100% με 17 πόντους
Πιο εύστοχος του αγώνα με λίγες προσπάθειες όμως ο Kosmas Miliokas 4/5 δίποντα 80%

Tα συναισθήματα των παιχτών είναι ανάμικτα,απογοητευμένοι γιατί δεν υπήρχαν πολλοί θεατές στις κερκίδες για να τους υποστηρίξουν (ήταν και εντός ο αγώνας) και χαρούμενοι γιατί νίκησαν και θα το γιορτάσουν στα μπουζούκια!! :D

Όσον αφορά την ανάλυση παιχτών,έχουν απαντήσει οι 25 από τους 45.Θα ξανασταλεί μήνυμα στους υπόλοιπους και είτε απαντήσουν είτε όχι θα γίνει η παρουσίαση εντός 2-3 ημερών!

Αυτά από εμένα!
Τα λέμε

This Post:
11
265031.36 in reply to 265031.35
Date: 2/24/2015 1:32:02 AM
Overall Posts Rated:
3636
Μπράβο για όλα :) και ειδικά για τα μηνύματα :)

Advertisement