Γειά σας,μετά από επικοινωνία με τον Jeronimo θα βρίσκομαι στο team της Εθνικής για να τους βοηθήσω.Όσον αφορά το πόστο μου,θα αναλάβω μία λίστα με παίχτες που οποίοι ενδιαφέρουν την Εθνική και θα έχω εβδομαδιαία επικοινωνία μαζί με τους μάνατζερς τους για την ανανέωση της λίστας,όσο και για συμβουλές.
Πάμε να αναλύσουμε το παιχνίδι με τον Λίβανο
Καταρχήν πριν ξεκινήσει ο αγώνας,ξέραμε το αποτέλεσμα :D Σίγουρα ήταν ο πιο εύκολος αντίπαλος μας και γι'αυτό παίξαμε και με χαμηλότερη διάθεση απ'αυτούς.
Πρώτος σκόρερ το θηρίο μας ο Vassilis Thanos άλλος ''Κill the bill'',με 27 πόντους και ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα 66,6% (τυχαίο??δεν νομίζω)
Συνέντευξη από τον V.Thano:
-Πώς νιώθεις που βγήκες πρώτος σκόρερ της ομάδας?
-Νιώθω καταπληκτικά που μπόρεσα να βοηθήσω την Εθνική στο μέγιστο βαθμό στον σημερινό αγώνα.Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου,οι οποίοι εστιάστηκαν πάνω μου και τις περισσότερες φορές η μπάλα ήταν στα χέρια μου.
-Πιστεύεις πως θα προκριθείτε στην επόμενη φάση?
-Είμαστε πολύ αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε.Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση αν και ακολουθούν δύσκολοι αγώνες.
-Τελευταία ερώτηση για να κλείσουμε,σκέφτεσαι καθόλου να παίξεις και εξωτερικό?
-Αυτό δεν είναι στα πλάνα μου προς το παρόν.Ο προπονητής μου ο ''ΘΕΟΣ'' με χρειάζεται στην ομάδα,άλλωστε το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου και επίσης το πιο δίκαιο :D
-Καλή συνέχεια να έχετε Μπιλάρα!!
-Ευχαριστώ,επίσης!
Πολύ καλή εμφάνιση και από τον άλλο ψηλό της ομάδας τον Kostas Krassanakis (ο οποίος είναι προς πώληση τώρα,για όσους ενδιαφέρονται) με 58% στα δίποντα και 17 πόντους!!
Stay tunned,έρχονται περισσότερες αναλύσεις αγώνων με απλά λόγια είτε χιουμοριστικά έτσι ώστε να έχει ενδιαφέρον αυτό που διαβάζετε και να μην είναι βαρετό!!
Καλή συνέχεια να έχουμε!!!