BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [NT] Сезон 22

[NT] Сезон 22

Set priority
Show messages by
This Post:
00
225700.27 in reply to 225700.24
Date: 9/3/2012 10:13:17 AM
#MY7H
II.1
Overall Posts Rated:
108108

Да се "крият" играчите в отбора преди първия мач е стара тактика. Не съм сигурен какво предимство би дала точно на нас срещу отбор като Белгия, но все пак... :) Вероятно по извиканите играчи до някаква степен може да се "прочете" какво ще играе съперника, знам ли? Аз лично не мога така.

/Ай' късмет на тренера довечера.

До 20:45 има достатъчно време да извикам играчите и да оформя тактиката. Реших един сезон и ние да се скрием, макар наистина да няма особено голям смисъл, предвид съперника с който играем, но реших да опитам :). Дано започнем квалификациите успешно !

This Post:
11
225700.28 in reply to 225700.26
Date: 9/3/2012 10:13:40 AM
GorillaZ MaSters
A Grupa
Overall Posts Rated:
4545
Тъжна картинка си ти ... Когато съм сметнал за нужно да ги викна съм ги викнал. Ако си мислиш че са нещо особено се бъркаш. А и ти не си по-специален от другите. Помня как оплю Танчев, ама Бабански си е доста негоден щом дебютира на тая възраст. Все си компетентен. Вземи замъчи един път. Жалък си.

This Post:
00
225700.30 in reply to 225700.29
Date: 9/3/2012 11:11:15 AM
Overall Posts Rated:
55
Чета тука и се чудя " Това е игра без никакви парични облаги . Щом тук не можем 50 човека да изградим един силен виртуален отбор какви надежди би могъл човек да има за нещо реално случващо се от нас БЪЛГАРИТЕ." То тук гледам и Македония е по напред в класацията от нас :) . А като прочета че някой нямал финансова възможност да тренира национали ми става смешно аз с 5500 места зала в 3 лига тренирам 2-ма българи за себеси не могат да са национали но в А група и всички 2-ри лиги не мисля че е трудно да се тренира поне един национал .

This Post:
00
225700.32 in reply to 225700.31
Date: 9/3/2012 2:03:10 PM
#MY7H
II.1
Overall Posts Rated:
108108
Здравейте,на прага сме на старта на европейските квалификации за сезон 21 в Бъзър бийтър. Изчаках максимално с извикването на играчите, за да се ориентирам горе долу какви играчи ще извика мениджърът на Белгия, но за да съм честен нямаше особено голям смисъл.

От извиканите от мен играчи предполагам личи какво ще играем, а може би не, затова ще поясня Бягай и стреляй. Реших да съм малко смел и пуснах и зона 3-2. Това мое решение е продиктувано от доста добрата форма на гардовете им. Ако белгийците не се бият сами, няма как да ги изиграем, за това се надявам се да се набият точно на зоната ни и това да ни даде шанс да направим нещо.

Както и преди информирах, Белгия не са никак слаби за товa рeших да нe им сe нaтягaмe и игрaeм пиk. Предвид тактиката която съм избрал съм извикал най-доброто с което разполагаме като гардове, но за съжаление не сме Испания (20576): Байков,Йорнек и Акрабов. Да се надяваме, че стрелбището ще бъде отворено и за 2-та отбора, но ние с нашата зона ще успеем да победим. Факта, че това е първия ни мач реших да извикам само 12 играча. Останалите ще бъдат извикани по-късно при нужда, а и за да видя кой ще поддържа форма на играчите и кой не.

Марк Ламов не е в отбора заради скапаната форма в която се намира. Същата е причината и за липсата на Лефтеров. Втората причина поради която Лефтеров отсъства, е неговата издръжливост. Не може играч в националния отбор да е с ниска издръжливост.

Остава да изгледаме мача и да се надяваме да направим нещо и да изковем победата, подобно на приятелския мач срещу Унгария.

Last edited by Bianconero at 9/3/2012 2:06:33 PM

This Post:
00
225700.34 in reply to 225700.32
Date: 9/3/2012 2:34:56 PM
GorillaZ MaSters
A Grupa
Overall Posts Rated:
4545
Аркабов за кво си го викнал - да гледа мача от близо ли ? Защо Йорнек е титуляр като Кънчев е в 8 форма ? Геранов какво прави? Не е ли по-добре Аркабов да е там на бягане, а е и в 8 форма? Все щеше да направи някоя точка за разлика от Геранов. Лична с Аркабов ми изглежда по-добре от 3-2 с Геранов. Ти си знаеш де.

GM-edit: много моля, въздържай се от нецензурни изрази.

Last edited by GM-Nik0 at 9/3/2012 2:56:10 PM

This Post:
00
225700.35 in reply to 225700.34
Date: 9/3/2012 2:55:47 PM
#MY7H
II.1
Overall Posts Rated:
108108
Аркабов е с по-висока защита, играл съм 3-2 с очакване да ни играят отвън, но не би.
Йорнек е с 2 нива по висок рейндж, от Кънчев.
И да като се замисля по -добре беше Аркабов да беше СФ а не Геранов.

This Post:
11
225700.36 in reply to 225700.35
Date: 9/3/2012 3:42:53 PM
#MY7H
II.1
Overall Posts Rated:
108108
9/3/2012 9:00:00 PM 58 Bulgaria 102 - 130 20 Belgium (20896)

Първият ни официален мач не беше според очакванията. Не съм имал кой знае какви очаквания за победа, но все пак се надявах ако не да победим, то поне да не загубим с голяма разлика. Това обаче не се получи и разгромната ни загуба е продиктувана от няколко грешки които направих:

Първо: Рискът който поех със зоната се оказа не основателен, след като мениджъра на Белгия бе разчел правилно какво ще играем и беше пуснал тактиката гледай вътре.

Второ: Постът леко крило би бил логичен ако бяхме играли гледай вътре, в случая трябваше да сложа Аркабов, а не Геранов ( който тотално се провали - грешката е изцяло моя). От няколко човека разбрах за грешката си, но никой не подсказа за това преди мача, до някъде и по моя вина тъй като повиках играчите доста късно.

Трето: Ранното излизане на Галип Барай за натрупани нарушения, спомогна допълнително за това тежките им играчи да бележат още по-лесно.

Едиствения играч който се представи на ниво беше Петър Байков. Останалите бяха изключително слаби, вероятно и заради добрата форма на гардовете им, както и факта че нямат нито един гард със защита под 19, нещо което ние нямаме. Белгия са един от силните отбори няма какво да се залъгваме, не случайно са във втора урна.

Надявам се следващия ни мач да бъде по-успешен и да дискутираме повече отбора, за да избегнем такива грешки. Благодаря на хората в чата, това е само плюс за националния отбор. Надявам се това да не е еднократна подкрепа на националите.

Нека не се караме и заяждаме по форумите, а да работим заедно, за да може и отборът да върви нагоре, да се допускат по-малко грешки и да започнем да печелим и срещу по-добрите отбори от нас.

Last edited by Bianconero at 9/3/2012 4:28:19 PM

Advertisement