Για το πρώτο που αναφέρεις Βασίλη έχω πει κι εγω πολλές φορές ότι το σύστημα εκτίμησης τιμής χρειάζεται διόρθωση.Αλλα δεν συμφωνώ μαζι σου όσον αφορά το ότι οι GM's επιβάλλουν τιμωρίες.Είναι διόρθωση τιμής και γίνεται σε συγκεκιμενες περιπτώσεις
Δεν πρεπει να παρεμβαινει ανθρωπινος παραγοντας ,διοτι ποτε δεν θα ειναι αντικειμενικος και παντα θα υπαρχουν αδικιες.
Υπαρχει μια μηχανη του παιχνιδιου και εκει πρεπει να επιλυονται ολα οπως γινονται και σε αλλα παρομοια παιχνιδια.
Αν δεν λειτουργει σωστα ...μπορει να διορθωθει ή να ακολουθηθει μια πιο απλη διαδικασια οπως σταθερη τιμη πωλησης παικτη ανα περιοδο και δυνατοτητων.
Αυτα που λεω ειναι πολυ απλα. Αλλα οταν βλεπω να μην υπαρχει θεληση για τετοιου ειδους απλες αλλαγες χανω την εμπιστοσυνη μου και οταν αισθανομαι αδικημενος ξενερωνω(ας ειναι η διορθωση τιμης εστω και 1 ευρω).
Ειναι θεμα αρχης
Θεμα διαφανειας.
Και στο ελληνικό αλλα κι στο αγγλικό φόρουμ οι GM's ποσταρουν και βοηθάνε τους νέους χρήστες.Κάτι που γίνεται και εκτεταμμενα μέσω BB-Mail.Οπότε δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα τέτοιο.
Δεν λεω οτι δε βοηθανε. Λεω οτι δεν θα επρεπε να υπηρχαν κενα στη μηχανη ωστε να ασχολουνται μονο με αυτα και οχι με ελεγχο π.χ μεταγραφων και τιμωριων.
Για τους τραυματισμούς το συζητήσαμε και σε προηγούμενα πόστ.Το σύστημα τραυματισμών λειτουργεί περίπου όπως στην πραγματική ζωη.Είναι τυχαίοι.Το επίπεδο απλά του γιατρού βοηθάει στο να είναι λιγότερο το διάστημα που θα μείνει έξω ένας παίχτης.
Δεν γινεται να τυγχαινουν ξαφνικα 3-4 τραυματισμοι απο 3-4 βδομαδες με καλους γιατρους.
Εκει μαλλον ξεφυγε καποιος εργαστηριακος ιος και απειλη την ανθρωποτητα
χαχαχα
Μην θαβουμε τα προβληματα κατω απο το χαλι.
Και μην δικαιολογουμε την αδρανεια σε απλες αλαγες.
Εγω δεν ειμαι πλεον υποστηρικτης . διοτι δεν βλεπω να επιλυεται κανενα απο τα υπαρχοντα προβληματα.
Δεν χρειαζωμαστε περισοτερα συστηματα, θελουμε να λειτουργει με σωστο και δικαιο τροπο η μηχανη.
Δε θα παρατησω το παιχνιδι γιατι δεν εχει το ταδε συστημα, αλλα επειδη με κανει να νοιωσω ανα διαστηματα αδικημενος.
Εκει τρελαινομαι