The end...
Danas bi morali početi izbori za novog U21 selektora...ovim putem bih želio zahvaliti svima na podršci u zadnje 4 sezone.
Moj odlazak s pozicije izbornika se pokazao kao nužnost, ne samo zbog moje trenutne zauzetosti nekim drugim stvarima, nego i da dođe do jednog pozitivnog šoka kojeg može donijet samo novi izbornik.
Žao mi je što u ove 4 sezone nisu ostvareni rezultati vrijedni spomena, ponovljen je najbolji rezultat repke, ali uvijek je nešto falilo za korak više.
Možda je greška što sam uvijek vagao i tražio neki srednji put za trening igrača, no neću sad o tome. Najbitnije je da je repka 4 sezone konstantno izbacivala igrače koje ćemo u dogledno vrijeme gledati u staroj repci kao lidere momčadi.
Nadam se da ću se jednog dana vratiti na kormilo mlade repke.
U pogledu trenutnih obaveza, sve prepuštam novom izborniku, jednostavno ne stignem ništa ovih dana, uz posao i predavanja imao sam i kolokvije iz matematike i ekonomije prošli tjedan, imam 3 seminara za napisati, od toga dva za prekosutra, moram pripremiti jednu prezentaciju i još imam kolokvij iz engleskog jezika u ponedjeljak, nadam se da razumijete.
Ko mi je kriv što sam zabušavao u mladosti i sad moram u školu pod stare dane...=)))
Hvala svima...
Sei un mito