ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες φιλε μου. αλλα προσωπικα αν ενας παικτης ταλεντο μου αποδειξει οτι αξιζει να παιξει στην νεων φυσικα και θα τον παρω. το ιδιο εκανε και ο προκατοχος μου tzilardino οταν πηρε στην εθνικη εναν παικτη μου τον Βερνικο με προοτικη ταλεντο. βαλτο σελιδοδεικτη κατα καιρους βγαινει προς πωληση για να δεις τα σκιλ του
(19557273).
δεν μπορω να βασιστω σε παικτες με καλη προοπτικη για την ανδρων αν οι μανατζερ τους δεν εχουν διαθεση να προπονησουν.
φυσικα καθε προπονητης της νεων βγαλει 4-5 παικτες που θα παιξουν στην ανδρων ειναι ενα κερδος. αυτη τη σεζον εχω τον μαργιολη και τον τσαλαβουτα δυο πολυ καλα προπονημενα τριαρια. και οι δυο ειναι αιωνια ταλεντα αλλα αν συνεχισαουν οι μανατζερ τους να τους προπονουν ετσι σιγουρα θα παιξουν και στην ανδρων. Μολις ανανεωσα το εξελ με τα 18χρονα ντραφτ 249 περιπου με προοπτικη σουπερ σταρ και πανω. απο αυτους ειδα ποπ σε 10 παικτες το πολυ...παικτες με πολυ καλη προοπτικη δυστυχως ανηκουν σε μποτ ομαδες...
παντως για να ολοκληρωσω αν ενας παικτης με χαμηλοτερη προοπτικη απο καποιους αλλους αξιζει να παιξει στην νεων θα κληθει!μεταξυ ομως δυο ισαξιων παικτων θα προτιμησω αυτον με την καλυτερη προοπτικη με απωτερο σκοπο να παιξει στην ανδρων. αυτο ειναι το κερδος για εμενα!!