Το κουρασμένο παλικάρι επιστρέφει δριμύτερο μετά απο τρεις ημέρες... Χαιρετώ τα δύο παιδιά που ήρθαν φέτος και φρόντισαν να γράψουνε κάτι στο φόρουμ. Καλή επιτυχία σε JK69ER και johnlord.
Δύσκολη η πρώτη αγωνιστική αύριο για τη νέα σεζόν, θα πάμε κουβά, αλλά θα δώσω τα προγνωστικά μου και ας ξέρω ότι οι μισές ομάδες τουλάχιστον έχουν αλλάξει παίκτες και άλλες τόσες θα "παίξουν" με τις διαθέσεις:
basilissa21-nikolas2007: Η ομάδα μου μπαίνει σε μια "περίεργη" φάση και δεν βλέπω φως στο τούνελ. Η basilissa με περιμένει με το όπλο στη γωνία για να πάρει το αίμα της πίσω για τις δύο περσινές ήττες και λογικά θα τα καταφέρει. Ασος.
Condores-Aetos: Αφού πρώτα δώσω τα εύσημα μου στους Κόνδορες για την κορυφαία ατάκα του περασμένου τριημέρου στο φόρουμ ("αν και να είχα παίξει κοίτα μέσα"), θα τους χρίσω και το απόλυτο φαβορί για σήμερα. Ασος.
PELASGOI-Cholargos Legends: Το ντέρμπι των νεοφώτιστων με μεγάλη σημασία για τις δύο ομάδες όσον αφορά την πορεία τους φέτος. Λίγο καλύτερη ομάδα οι Legends, αλλά η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο στο buzzerbeater. No bet
Rhino-Great: Το μεγάλο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής... ο Virtalehto παραμένει τραυματίας και αυτό είναι ένα μεγάλο μείον για την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ της περσινής περιόδου. Πάντως, ξεκινάνε απο τη θέση του φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Ασος.
revence-ARIS: Ο revence πέρσι κέρδισε μέσα-έξω με καλύτερη διάθεση και στους δύο αγώνες. Τον βολεύουν τα παιχνίδια που πάνε σε γρήγορο ρυθμό και έχει τον πρώτο λόγο. Ασος.
phoenix-Autokratoras: Τοπικό ντέρμπι απο τη Σαλόνικα... η ομάδα της Καλαμαριάς ξέρει τα κατατόπια της III, o Αυτοκράτορας θα στηριχθεί κυρίως στην καλύτερη απο τον αντίπαλο του αμυντική γραμμή. No bet.
SymTeam-Panathinaikos2009: Επανάληψη του περσινού προημιτελικού, όπου τότε η SymTeam είχε χαμογελάσει και μάλιστα εκτός έδρας. Πέρσι ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, οπότε θα πάω πάσο μέχρι να πάρει την απαραίτητη φόρα. No bet
JK69ER-Panionios: Δαυίδ εναντίον Γολιάθ και όσο και να είναι σε μεταβατική περίοδο ο billion λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τη νίκη. Διπλό.
Υ.Γ 1. Επεσα μέσα στο σουτ με άλμα του Καραμιξίδη χωρίς να έχω ρωτήσει σχετικά τον vissber, γελάω ακόμα με την ατάκα των Κόνδορων αλλά και του JK69ER σχετικά με τα δελτία τύπου του.. έρχομαι-> ωχ αμάν -> έρχομαι!!!
Υ.Γ. 2 (ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ)... Μου έχουν μείνει πάνω απο 1600 χαρακτήρες...
Last edited by wud1976 at 1/14/2011 1:01:56 PM