Če sem čisto pošten in bolj natančen, en je začetnik, a je za akcijo in z veseljem sodeluje, 2 sta solidna igralca in trenirata samo domače igralce (slaba kakovost prvenstva jima to tudi dopušča, a vse pohvale), en pa izkušen maček, ki se drži bolj po svoje, a so njegovi člani in potenciali trenirani in dobro vzdrževani (v smislu pripravljenosti), tako da se nimam čisto nič za pritoževat. En ignorira (ali pa je nehal igrati), ampak nič za to.
Gre pa pri tako majhnih repkah in skupnostih predvsem za skrb, da so skoraj VSI igralci trenirani (dobesedno vsi so kandidati za U-21 reprezentanco, če imajo le potencial vsaj 4). In to mi še nekako uspeva, s tujimi lastniki sem v kontaktu in so kar dobro razpoloženi za sodelovanje, domače pa prepričujem naj tiste, ki jih nimajo prostora trenirati, raje prodajo in iščem potencialne kupce.
Naša repka je gotovo čisto druga zgodba, a izkušnje vsekakor pridejo prav. V tekmovalnem smislu jih tu ne bom dobil veliko (to sezono bom najverjetneje brez zmage), škoditi pa vendarle ne more.
Hvala za vzpodbudne besede!

Pa ti? Si se morda odločil za obstanek, ker direktnemu izpadu se z novincem v ligi lahko dokaj lahko izogniš, predrago pa tudi nebi smelo biti. Morda že Pavšar sam "pokrije" stroške igralcev za v razigravanje za obstanek.
? :=)