BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.2 > Sezona 32

Sezona 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
271943.24 in reply to 271943.23
Date: 9/6/2015 1:39:18 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15261526
Second Team:
Kerlci II
Vsekakor dobrodošel

Se pa sprašujem, ali je smiselno nove ekipe dajati v drugo ligo, če pa je tretja najnižja. Ni ravno fer, konec koncev predvsem do take nove ekipe, ki je prvo sezono obsojena na izpad in ima potem naslednjo sezono manj dobička (če niti ne upoštevamo tega da lastnik ekipe tako precej hitreje obupa).

This Post:
00
271943.25 in reply to 271943.24
Date: 9/6/2015 5:19:56 AM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
211211
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Je malo vprašljivo ja. Pa tudi marsikdo bi si bolj zaslužil drugo ligo kot nek novinec (morda ni novinec pa mu delam krivico).

This Post:
11
271943.26 in reply to 271943.25
Date: 9/7/2015 9:23:46 AM
Slovenia Suns
SKL
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Lep pozdrav vsem. Se bom tudi jaz oglasil, da malo popestrim forum.

Jaz sem še vedno na hiatusu in bom verjetno še nekaj časa, mogoče bom to sezono probal obstati v ligi, ampak trenutno se nisem še nič odločil. Sem pa danes prodal igralca in dobil 2 milijona, kar me je presenetilo. Izgleda da se je trg malo pobral, ker pred dvema sezonama bi za takega igralca dobil precej manj.

@rudar Kakšne načrte imaš ti s svojimi treniranci? Jih misliš prodati, ali jih treniraš za svojo ekipo? Če jih treniraš za sebe, kdaj bodo pripravljeni na prvo ligo?

@nowitzki Zakaj si se odločil, da boš postal selektor Barbadosa? Kako je voditi reprezentanco države, ki ima samo pet aktivnih uporabnikov?

Kakorkoli, vsem želim veliko uspeha in zabave pri igranju!

Last edited by leco at 9/7/2015 9:24:01 AM

This Post:
11
271943.27 in reply to 271943.26
Date: 9/7/2015 11:15:41 AM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
211211
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Najprej pozdrav tudi tebi!:)

Da ti odgovorim na to, kar si vprašal; zaželel sem si kakšne reprezentančne izkušnje in so se mi zdele repke ranka Barbados kar primerne. V prihodnosti bi rad postal U-21 selektor (sicer še nisem kandidiral) naše države, pa se mi zdi primerno najprej nabrati malo izkušenj s tem v kakšni slabši ekipi.

Igralci so katastrofalni in v slabi pripravljenosti, ampak takšna je realnost. S 4mi managerji lepo sodelujem, vsi trenirajo kakšnega reprezentanta in v prvi sezoni mi je glavni cilj predvsem uspostaviti nek sistem treniranja 18-letnikov, da bomo imeli kvalitetnejšo ekipo čez kakšno sezono ali dve.

Forum je po pričakovanjih mrtev (če imaš čas poglej BB Barbados, U-21 NT Season 32), a v večini vsaj preberejo.

LP

This Post:
00
271943.28 in reply to 271943.27
Date: 9/7/2015 2:21:35 PM
Slovenia Suns
SKL
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Hvala za odgovor.

Zdi se mi, da je pri reprezentanci U-21 najbolj pomembna komunikacija med managerji in selektorjem in glede na to, da sodeluješ z 80% managerjev Barbadosa mislim, da ti gre kar dobro.

Lepo, da si nabiraš izkušnje in vidim, da si stvar vzel resno, kar si bom zapomnil, če boš kdaj kandidiral pri nas.

Lp

This Post:
00
271943.29 in reply to 271943.28
Date: 9/7/2015 5:39:41 PM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
211211
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Če sem čisto pošten in bolj natančen, en je začetnik, a je za akcijo in z veseljem sodeluje, 2 sta solidna igralca in trenirata samo domače igralce (slaba kakovost prvenstva jima to tudi dopušča, a vse pohvale), en pa izkušen maček, ki se drži bolj po svoje, a so njegovi člani in potenciali trenirani in dobro vzdrževani (v smislu pripravljenosti), tako da se nimam čisto nič za pritoževat. En ignorira (ali pa je nehal igrati), ampak nič za to.

Gre pa pri tako majhnih repkah in skupnostih predvsem za skrb, da so skoraj VSI igralci trenirani (dobesedno vsi so kandidati za U-21 reprezentanco, če imajo le potencial vsaj 4). In to mi še nekako uspeva, s tujimi lastniki sem v kontaktu in so kar dobro razpoloženi za sodelovanje, domače pa prepričujem naj tiste, ki jih nimajo prostora trenirati, raje prodajo in iščem potencialne kupce.

Naša repka je gotovo čisto druga zgodba, a izkušnje vsekakor pridejo prav. V tekmovalnem smislu jih tu ne bom dobil veliko (to sezono bom najverjetneje brez zmage), škoditi pa vendarle ne more.

Hvala za vzpodbudne besede!

Pa ti? Si se morda odločil za obstanek, ker direktnemu izpadu se z novincem v ligi lahko dokaj lahko izogniš, predrago pa tudi nebi smelo biti. Morda že Pavšar sam "pokrije" stroške igralcev za v razigravanje za obstanek.
? :=)

From: KK Rudar

To: leco
This Post:
00
271943.30 in reply to 271943.26
Date: 9/7/2015 5:54:53 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Lepo da si se oglasil na forumu.Sem že mislil ,da počasi zapuščaš skupnost.Pred dvema sezonama sem se odločil, da po veliko preigranih sezon v SKL-ju naredim tri vrhunske igralce po mojih željah s katerimi bi poizkusil nato nekaj postoriti tudi v ligi BBL in ne le sodelovati v njej.Trening je kar počasen ob tem pa sem tudi spoznal da je težko trenirati tri super trenirance naenkrat zato sem se odločil sedaj enega najslabše treniranega prodati(večkrat ta ni dobil treninga na račun prvih dveh).Zaradi počasnosti treninga sem zopet dobil željo po zmagovanju in napetih tekmah zato sem si za to sezono dal cilj ponovno vrnitev v skl.,kjer bi se poskušal nato obdržati nekaj sezon dokler ne zaključim z treningom trenirancev.Se pravi da bodo treniranci pripravljeni za prvo ekipo v SKL-ju nekje čez 3-4 sezone.

This Post:
00
271943.31 in reply to 271943.29
Date: 9/8/2015 6:17:50 AM
Slovenia Suns
SKL
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Realno gledano s tako reprezentanco ne moreš doseči nekih vrhunskih rezultatov, zato ti ostane da spodbujaš trening in upaš, da bodo managerji sodelovali.

Glede tekmovalnih izkušenj pa nevem, če so reprezentančne tekme toliko drugačne od ligaških. Ponavadi zmaga ekipa z boljšimi igralci in edino zavzetost/razpoloženje omogočata kakšno presenčenje. Zdi se mi, da je prav sposobnost upravljanja z razpoloženjem najpomembnejša za dobre rezultate. Skoraj vedno je treba kakšno tekmo tvegati in upati, da se izide. Vsaj toliko sem jaz opazil, pa se mogoče motim, ker spet nevem toliko o tem.

Glede moje ekipe se še nisem odločil. Mogoče še kakšen teden počakam, saj se mi ne mudi, ker izgleda, da konkurenca za sedmo mesto ni preveč resna (brez zamere).

From: leco

This Post:
00
271943.32 in reply to 271943.30
Date: 9/8/2015 6:44:24 AM
Slovenia Suns
SKL
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Lepo, da si se odločil poskušati tudi v BBL, ker mislim, da še nismo imeli slovenskega igralca, ki bi kaj resneje poskušal v BBL.

Je pa res, da je to precej drugačna stvar od naše SKL. Glede na to, da sem celo jaz uspel osvojiti naslov SKL, pa nimam nekega pretiranega znanja o sestavljanju ekipe in nasploh o taktiki. Zdi se mi, da so ekipe, ki uspejo osvojiti BBL na nekem čisto drugem nivoju in je treba imeti res uravnotežene/vrhunske igralce na vseh pozicijah, da bi lahko tekmoval z njimi. Tudi Pigsi mislim, da niso nikoli uspeli priti pretirano daleč, pa mislim, da je sensiman zelo dober manager. Vsekakor ti želim čim več uspeha s tem.

Glede tvojih trenirancev. Katero stopnjo trenerja imaš? (Jaz osebno nikoli nisem imel več kot strokovnega, ker nisem nikoli preveč resno treniral in ker sem denar dosti rajši vlagal v druge stvari.)
Sklepam, da treniraš krilne igralce, zato me zanima, če mi mogoče lahko poveš kakšne cilje imaš glede njihovih sposobnosti? (Če nočeš ni problema)

From: KK Rudar

To: leco
This Post:
00
271943.33 in reply to 271943.32
Date: 9/8/2015 7:51:17 AM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Nekaj časa sem imel trenerja stopnje ugleden sedaj pa imam stopnje napreden.Res treniram igralce za KC in K ,rad pa bi imel igralce z odličnim zunanjim in notranjim metom ter odlično zunanjo in notranjo obrambo.Vse ostale skile nimam namen trenirati,saj tako ali tako igralec napreduje tudi v teh parametrih pri treningu obrambe in meta.

Last edited by KK Rudar at 9/8/2015 7:51:34 AM

From: leco

This Post:
00
271943.34 in reply to 271943.33
Date: 9/8/2015 10:00:21 AM
Slovenia Suns
SKL
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Slovenia Suns II
Tudi jaz ponavadi treniram samo obrambo/met in občasno podajanje. Ampak KC bi verjetno rabil skok, razen če imaš namen menjati igralne položaje v obrambi?

Advertisement