BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > IZBORNA DEBATA

IZBORNA DEBATA (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191322.23 in reply to 191322.19
Date: 7/27/2011 9:27:24 AM
Overall Posts Rated:
294294
moje "pitanje" za kandidate

23g, HOF 206cm

Skok-šut: sjajan Domet šuta: slab
Vanjska obrana: loš Vođenje lopte: izvanredan ↑
Ulaz: impresivan Dodavanje: dobar
Šut iznutra: natprirodan Unutarnja obrana: strahovit
Skok: strahovit Blokiranje: loš

imate 25 bodova na koristenje da napravite PF

bas me zanima :)

From: Anabolic

This Post:
00
191322.24 in reply to 191322.17
Date: 7/27/2011 9:32:12 AM
Overall Posts Rated:
9999
Forma je uvelike postala veliki random faktor tako da je ne vidim razloga otpisati nekog igrača ako mu padne forma na 7. Znači po tebi ti bi Grbeša otpisao prošle sezone?! Zato imamo širinu i valjda malo taktičkog znanja da odigramo sa igračima koji imaju najbolju formu.

Tu imaš pravo s obzirom da je postalo random pogoditi formu 8 ili 9 ali nam se znalo događati da smo imali igrače sa 6 prošle sezone što je malo neprihvatljivo...

Ovo oko kupnje igrača i sajta je starosta odgovorio i tu se s njim slažem, nema se što pametno za dodat.
A što bi ti napravio s vlasnicima koji imaju 3 reprezentativca?! Već sam jednom vodio raspravu o treniranju određenog igrača s tobom i nemam više namjere tu raspravljat s tobom oko toga.

Gle fino i ti i Albona možete napisati da imate 3 reprezentativca zbog suvenira i gotova priča...

Nego, vidim da se brineš oko kupnje potencijalnih i trenutnih reprezentativaca, o njihovim treninzima, stoga me čisto zanima zašto nisi kupio našeg igrača (9533170) koji je bio na tl-u prije par dana i koji ima potencijal i godine da se još može čak i trenirat? Pitam čisto onako obzirom da vidim da nemaš niti jednog našeg trenirca sa MVP+ potencijalom a i ovaj centar kojeg si kupio je nadasve zanimljiv.

E sad. Ja sam pretprošle sezone najozbiljnije mislio kupiti Karabatića i kontaktirao Nou da li je igrač još u planovima za reprezentaciju u slijedećoj sezoni na što sam dobio odgovor da nije i odustao sam a bio bi u treningu unutarnjih skilova prošle sezone. I vidi vraga on je u roasteru repke cijelu sezonu i prodan je strancu tako da ti tvoja tvrdnja ne stoji. Miljca nisam kupio jer ove sezone ja njemu ne mogu trenirati sekundarce gdje je jaaako slab a za manju plaću se dobije stranac za klasu bolji. U sezoni gdje trebam preživiti uzeti centra kojeg neću trenirati je malo glupavo... Hmmm vidim da se i ostala ekipa iz prve lige nije baš potukla oko njega još i prošle sezone....

Lp

This Post:
00
191322.25 in reply to 191322.17
Date: 7/27/2011 9:38:30 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48394839

Nego, vidim da se brineš oko kupnje potencijalnih i trenutnih reprezentativaca, o njihovim treninzima, stoga me čisto zanima zašto nisi kupio našeg igrača (9533170) koji je bio na tl-u prije par dana i koji ima potencijal i godine da se još može čak i trenirat? Pitam čisto onako obzirom da vidim da nemaš niti jednog našeg trenirca sa MVP+ potencijalom a i ovaj centar kojeg si kupio je nadasve zanimljiv.

Ovaj dio i mene zanima...momak je kupio 30g starog brazilca, a Mijac je otišao za 5x manju lovu samo 6 dana prije toga...ja sam snimio Mijca na TL, ali sam tek sad vidio za koju bijednu siću je otišao u Ukrajinu...stvarno žalosno...
Za tu lovu bi ga i ja sam kupio...taman sam tih 250k imao na računu...znaći moram se pripremati i sakupljati lovu za iduću sezonu...=)))

No vidim da dosta prvoligaša nema nijednog našeg reprezentativca, a ima mogućnosti i sredstva udomiti jednog...a može čak i igrače koji su korak do repke...a ovdje u prvoj ligi bi bili izbornicima na oku...

Last edited by Mod-Ray Sadomazođubrilović at 7/27/2011 9:42:50 AM

Sei un mito
This Post:
00
191322.26 in reply to 191322.25
Date: 7/27/2011 9:44:54 AM
Overall Posts Rated:
10361036
dobro, ne moramo sad napadat neke managere šta ne žele imat reprezentativce ili potencijalne reprezenatativce.. naravno da je svima (skoro svima) na prvom mistu klub, i za to nemamo šta prigovarat, nikome nije obaveza imat domaće igrače.. al onda bi bilo ok da takvi ne prigovaraju u vezi toga!

evo ja sad čekam oću prodat talijana i ovog martinovića. e kad bi se to dogodilo, tražija bi neki early bit (ili za mužeka ili za voleka) i dovea bi ovog Bihaća za 2+ milijuna bez da se mislim. znam da tim potezom opet nemam ni blizu šanse za 1 ligu, al odma sam spreman to učinit.. pa nakon toga čak i grbeša prodat, naravno da dobre pare. večeras ćemo vidit šta će bit

This Post:
00
191322.27 in reply to 191322.24
Date: 7/27/2011 9:59:53 AM
Overall Posts Rated:
192192

E sad. Ja sam pretprošle sezone najozbiljnije mislio kupiti Karabatića i kontaktirao Nou da li je igrač još u planovima za reprezentaciju u slijedećoj sezoni na što sam dobio odgovor da nije i odustao sam a bio bi u treningu unutarnjih skilova prošle sezone. I vidi vraga on je u roasteru repke cijelu sezonu i prodan je strancu tako da ti tvoja tvrdnja ne stoji. Miljca nisam kupio jer ove sezone ja njemu ne mogu trenirati sekundarce gdje je jaaako slab a za manju plaću se dobije stranac za klasu bolji. U sezoni gdje trebam preživiti uzeti centra kojeg neću trenirati je malo glupavo... Hmmm vidim da se i ostala ekipa iz prve lige nije baš potukla oko njega još i prošle sezone....

Lp

već smo o Karabatiću raspravljali negdje po forumu...u tom trenu sam ti rekao, a to je bilo negdje na samom kraju sezone 15 da će najvjerovatnije ispasti iz repke i tako je i bilo. i nije istina da je cijelu sezonu u repci jer sam ga uzeo u repku 04.07. oko pola sata prije utakmice sa Slovačkom.

This Post:
22
191322.28 in reply to 191322.26
Date: 7/27/2011 10:01:19 AM
Overall Posts Rated:
22452245
ma ak sam ja za Vicka dal 1.8 milja onda i ovaj Bihać vrijedi tolko ..a ja ni sekunde nisam dvojio za Vicka...i znal sam da njegovom kupovinom unazađujem momčad jer bum moral trening posvetiti samo njemu...i znam da zbog njega teško da bum i ove sezone ušel u prvu......

ali nikad većeg gušta bar za mene kad jednom zaigra u U21 repki...a možda poslije i u staroj repki....

zato bi svima predložio probajte taj gušt...i vi i vidjeli bute da bute ponosni zajedno sa svojim igračem sa svakim njegovim skilom iliti zelenom....

i da skoro sam zaboravil...

glasajte na ovim izborima ...izađite u što većem broju a ne da bude 20-30 glasova neka ih bude bar 100...

i naravno .....

GLASAJTE ZA STAROSTU.....ON JE VAŠ PRVI I JEDINI PIK....

SAMO JE JEDAN NEPONOVLJIVI STAROSTA....

svima drugima KANDIDATIMA svaka čast.....a STAROSTI DAJTE GLAS....

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
191322.29 in reply to 191322.26
Date: 7/27/2011 10:31:25 AM
Overall Posts Rated:
782782
naravno da je većini managera klub na prvom mjestu što je i normalno. pa ne treba svaki manager trenirati našeg reprezentativca to je svima jasno. svatko od nas ima neke ciljeve i to je to, dati 10,5M za Repusica je bilo daleko najlošiji potez, to znam sada no tada je za repku trebalo pokušati napraviti bolesnog visokog igrača sa bolesnim sekundarcima ali potencijal je napravio svoje i to nisam mogao predvidjeti, da nisam uzeo njega tada bi možda mogao pucati i na vrh B3-a ali repka je uvijek bila prioritet od samog početka i legendarnog Brune Zubcica (namjerno neću stavljati link).

a koliko vidim očito ću trebati rasprodat ekipu i otići u II. ligu da bi postao izbornik jer očito mi iz prve lige nismo više podobni da budemo izbornici.

This Post:
00
191322.30 in reply to 191322.23
Date: 7/27/2011 10:42:34 AM
Overall Posts Rated:
782782
ako već postavljaš takva pitanja, onda barem daj sve detalje, da li si ga spreman istrenirati za repku bez obzira na plaću?! mislim da sam napisao gore da su nam centri trenutno najveći problem, pa stoga što misliš gdje bi mu ja dao tih 25 bodova obzirom da ima 23g i dosta visok SŠ i UL a nisku VO a imamo već Verbića na PF-u koji je jači u sekundarcima. I ne treba njemu 25 bodova nego 17-20 i biti će prvi centar repke sigurno sezonama, naravno ako nije low potencijal kao Težak.

This Post:
00
191322.31 in reply to 191322.29
Date: 7/27/2011 10:49:17 AM
Overall Posts Rated:
10361036

a koliko vidim očito ću trebati rasprodat ekipu i otići u II. ligu da bi postao izbornik jer očito mi iz prve lige nismo više podobni da budemo izbornici.

nemoj tako pričat.. da nema pojedinih prvoligaša ko zna kakva bi nam reprezentacija bila, ipak vi držite većinu igrača. evo ti si pravi primjer s 3 igrača.. tako da nema potribe da tako nešto pišeš kad svi znamo da nije tako.. ;)

This Post:
00
191322.32 in reply to 191322.31
Date: 7/27/2011 11:52:36 AM
Overall Posts Rated:
782782
a što ću kad imaš zahebanog PR-a ;)

ma šalim se naravno, samo kad noviji korisnici pročitaju njegove postove nema mi druge nego tako reagirat, baš će sad netko ići gledat povijest i što je tko napravio za našu repku ili BB zajednicu.
i mi smo nekada bili u nižim ligama (mislim da se vidi po peharima, sorry moram sad biti malo bahat ;) i dobro znam kako je to kad su kuki i riko harali prvom ligom a ti ne možeš ni blizu.

velika je stvar koju vi pojedinci iz nižih liga radite i žrtvujete rezultat i uspjeh kluba za dobrobit repke i tu vam skidam kapu do poda (i to sam već više puta naglasio). Isto tako sam i u više navrata kritizirao neke naše prvoligaše koji nisu spremni imati naše reprezentativce ali eto stvarno se u posljednje dvije sezone situacija promijenila i sad to puno bolje izgleda.
Nije dobro kada ih imaš 2-3, nije dobro kad nemaš nijednog, ma tko će nas zadovoljit :)

Nema smisla sad da tu nešto lamentiram, bitno da glavni konkurenti imaju iskustva i znanja da vode repku pa tko dobije neka mu sa srećom jer će mu trebati obzirom da je skupina onako lagano zahebana, a s druge strane sve su skupine takve, nema više baš velikih i izrazitih favorita.

This Post:
00
191322.33 in reply to 191322.30
Date: 7/27/2011 3:49:40 PM
Overall Posts Rated:
294294
hehe ja sam vec bio najavio da njega namjeravam gurat koliko ide, svaki tjedan je trening podredjen njemu i bit ce dokle god ja njegovu placu mogu izdrzat, cirka 200k, s tim da mu prvom gledam zavrsit sekundarce, a onda one primarne skillove moze svaki krelac peglat svaki tjedan =)
isto tako bilo bi dobro da imamo i zamjenu za Verbica, se slazemo? :)
ako nije problem, volio bih vidjeti kako bi rasporedili skillove da mogu odluciti za koga cu glasat
i da uputim kritiku Starosti jer se nije ni udostojio odgovorit na moj post! haha papan jedan

Advertisement