Μαζί με το Θάνο, μου ολοκληρώσατε το σκεπτικό. Θεωρώ ότι η ομάδα που έχει θέση κλειδί είναι εκείνη που θα τερματίσει στην ...4η θέση της regular sezon στους μπλε. Αν ξεκινήσει με φιλοδοξίες τα play-0ff ή αν απλά συμπληρώνει την οκτάδα.
Όπως επίσης αν ο πρώτος των μπλε καθαρίσει νωρίς την πρωτιά ή αν παιχτεί μέχρι τέλους. Στην προηγούμενη αγωνιστική ούτε η αφεντιά μου, ούτε ο Αλέξανδρος νικήσαμε, σε παιχνίδια που αν θέλεις να είσαι επίδοξος πρωταθλητής, τα παίρνεις. Ο Κλαούντιο νίκησε αλλά ούτε εκείνος έπεισε και μένει να διαχειριστεί τον αέρα της κορυφής που δεν είναι συνηθισμένος . Δεν πείθει κάποιος από τους μπλε ότι μπορεί να καθαρίσει άνετα την πρώτη θέση στην περιφέρεια πάντως.
Με δεδομένο πάντως ότι η τετράδα των κόκκινων θα παλέψει με την ίδια διαφορά διάθεσης όλα τα παιχνίδια της περιφέρειας τους στα play-off, αν καταφέρει ο πρώτος των μπλε να παίξει με χαμηλότερη διάθεση το πρώτο του παιχνίδι, πιστεύω ότι θα σηκώσει και την κούπα ανεξαρτήτως πλεονεκτήματος έδρας στον τελικό. (πολλά τα νοήματα σε μία μεγάααααααλη πρόταση, ελπίζω να έγινα κατανοητός)
Όσο για τα play-out θεωρώ ότι θα γίνει επανάληψη του περσυνού σκηνικού με την παραμονή και των δύο ομάδων από τον μπλε όμιλο. Η περιέργεια μου αφορά ποιός θα τερματίσει 6ος στους κόκκινους.
Έχω και μία υποψία που μου ενισχύεται σε κάθε αγωνιστική ότι κάποιοι επιλέγουν τον υποβιβασμό προκειμένου να γλυτώσουν από το ΙΙΙ.14 και να έχουν καλύτερη τύχη. Είδωμεν...
edit: τις σκέψεις για τα play-off στις έχω αναφέρει. Καλύτερα θα ήταν οι χιαστοί αγώνες μεταξύ των δύο ομίλων όπως ακριβώς γίνεται στα play-out.
edit 2: αν κάτι σας μύρισε είναι επειδή ο Πασχάλης από το Πολύκαστρο τα έχει κάνει πάνω του από τη χαρά του και έχει κάνει τάμα να τελειώσει ΤΩΡΑ το πρωτάθλημα.
Last edited by ALARIHOS at 5/25/2011 6:23:15 AM