Πως να μην πέσει νέκρα; Εγώ προσωπικά έχω αποσυρθεί με τους 12 παίκτες σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο σε χωριό της ορεινής Ναυπακτίας ώστε να είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους (έκλεψα την ιδέα απο τον Ομπράντοβιτς). Οπως καταλαβαίνεται internet δεν υπάρχει εκεί και έτσι έχω κατέβει στο λιμάνι της Ναυπάκτου για να μπορέσω να γράψω τα προγνωστικά μου:
revence-jk69er: Απογοήτευσαν οι γηπεδούχοι φέτος και πάνε να σώσουν τη χρονιά μέσω της πολυπόθητης 5ης θέσης. Αν οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν σήμερα θα είναι αδιάφοροι την τελευταία αγωνιστική, αν χάσουν θα παίξουν την παραμονή εντός έδρας κόντρα στη SymTeam. Οριακά άσος λόγω έδρας, πιθανά τα "πειράγματα" στις διαθέσεις των δύο ομάδων λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.
phoenix kalamarias-symteam: O Φοίνικας ουσιαστικά θέλει δύο νίκες για να ελπίζει βάσιμα, αν κάνει μία νίκη τα ποσοστά παραμονής δεν θα είναι με το μέρος του. Η SymTeam του πρόερδου Αντυ παραέχει χαλαρώσει τελευταία και δεν θα απέκλεια την έκπληξη αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα στην ομάδα της Καλαμαριάς. Διπλό.
aris salonica-panionios: O panionios βρίσκεται μια ανάσα απο τον στόχο της τετράδας και θα πάει στο χαλαρό σήμερα στην έδρα του Αρη που θα κερδίσει.
autokratoras-panathinaikos2009: Αλλη μια αδιάφορη ομάδα ο Παναθηναϊκός, ο Θάνος θα κερδίσει και θα μείνει ζωντανός στο κυνήγι της 5ης θέσης (και μέσα σε όλα αυτά θα σκέφτεται ότι του χρόνου θα πρέπει ίσως να αφήσει λίγο στην άκρη το κύπελλο).
basilissa-rhino: Η basilissa ετοιμάζεται για τα πλέι-άουτ, ο Ρίνο με νίκη ελπίζει για τη δεύτερη θέση αφού την τελευταία αγωνιστική μπορεί να κερδίσει ακόμα και με 100 πόντους διαφορά τους Πελασγούς.
condores-pelasgoi: Οι Κόνδορες θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα και οι Πελασγοί θα προπονήσουν καλά τους 18αρηδες τους.
aetos-cholargos legends: Το δεύτερο μεγαλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής... αν ο αετός κερδίσει καθαρίζει και μαθηματικά την πέμπτη θέση, αν ο Κλαούντιο κάνει το διπλό μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της πέμπτης θέσης. No bet.
nikolas2007-great alexander: Το ντέρμπι της ημέρας που θα κρίνει την πρωτιά... σε κακή κατάσταση οι παίκτες και των δύο ομάδων, τα πάντα θα κριθούν στη στρατηγική των δύο αντιπάλων.