Pa ja se nadam da je to privremeno...uživam u tome i volio bih se opet uhvatiti tog posla jednog dana...ali evo, jednostavno su se stvari tako posložile u ovom trenutku...ja ne mogu uzeti na sebe neke obaveze ako ne mogu 100% biti u tome...za mene postoji samo maximum ili pusti...nema srednjeg puta...tj. mogao bi biti, ali ja ne volim tako raditi...
Žao mi je da svoj entuzijazam nisam uspio pretočiti u nekoga...ljudi gube volju s vremenom, no ja nemam tih problema...
Mlada repka je posebna, u dva mjeseca se može jako puno napraviti...da ne spominjem cijelu sezonu...napredak je uz malo volje i truda fantastičan...toga nema u staroj repci...
Hrpa prosječnih treniraca se u rukama sposobnih vlasnika može brzo pretvoriti u ekipu koja će konkurirati za neke ozbiljnije stvari...zato je bitno za izbornika preuzimati igrače čim napune 20 godina i usmjeravati ih u pravom smjeru...rezultat je da neki već sa 20 mogu igrati sa starijom generacijom...što se vidi iz ovogodišnje ekipe...
Jagar, Muhar, Vrhovac i Kupljen će biti nositelji igre iduće sezone i uz pravu formu sigurni starteri na svim tekmama...oni su jako dobri već danas, a iduće sezone mogu biti samo bolji...tako da je kostur momčadi za iduću sezonu već tu...a ima još par igrača koji bi mogli već sad igrati u ovoj generaciji...
Svakako ima robe za iduću sezonu...opet će biti problem koga izostaviti iz početnih 12-13 igrača...na playu su tu uz Kupljena i Deblasio, Pekaž i Trdić...na SG Budanović i Krešić, na SF uz Vrhovca, Golik i Krpetić, na C/PF uz Muhara i Jagara tu su još i Tica, Dorkić, Jolić...
Evo, to bi recimo moglo biti početnih 14 prema trenutnim, nepotpunim, podacima...a u tih mjesec i pol do početka iduće reprezentativne sezone će se još puno toga promjeniti...a možda ispliva i koji 20 godišnjak...sve je moguče i u rukama budućeg izbornika...
Sei un mito