BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 22

Σεζόν 22

Set priority
Show messages by
This Post:
00
230775.22 in reply to 230775.21
Date: 11/30/2012 12:30:49 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ PRELEVITS,ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΡΙΜΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...
ΑΠΟΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ,ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ 2 ΣΕΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΗΤΑΝ ΗΧΗΡΟΤΑΤΕΣ.ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ,ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ RATIONLISTAS........

This Post:
00
230775.23 in reply to 230775.22
Date: 12/1/2012 9:25:43 AM
Overall Posts Rated:
170170
Ρε κουφάλες όλοι κανετε μεταγραφές!!! Και κάποιες είναι πολύ καλές! Μονο εγώ εχω μείνει ίδιος!!!! Γκρρρρ!

This Post:
00
230775.24 in reply to 230775.23
Date: 12/1/2012 10:15:21 AM
Overall Posts Rated:
9696
κι εγω στα ιδια και φετος!

This Post:
00
230775.25 in reply to 230775.23
Date: 12/1/2012 10:52:47 AM
Alfea
II.4
Overall Posts Rated:
99
οχι μονο εσυ μιστερ .. κοιτα λιγο γυρω ... εξαλλου εισαι αρκετα φτιαγμενος απ την περασμενη σεζον ... μην πας να χαμηλωσεις τον πυχη :)

This Post:
22
230775.26 in reply to 230775.23
Date: 12/1/2012 11:19:47 AM
Overall Posts Rated:
170170
Λοιπόν! Σήμερα που έχω χρόνο και αράζω σπίτι λέω να δώσω τα προγνωστικα μου! Τα πρώτα για φέτος!! Βέβαια ειναι πολύ δύσκολα γιατί δεν έχω ολοκληρώσει το πλήρες σκάουτινγκ.

Στους κόκκινους:
AEK BC 2007 - Alfea : Καλό ματς για πρώτη αγωνιστική. Η ΑΕΚ στην περσινή σεζόν ξεκίνησε τραινο , ακολούθησε αρκετά τον μετεπειτα πρωταθλητή Αγόρ, αλλά ξεφουσκωσε πολύ στο τέλος και δεν μπήκε καν πλέι οφ!Μάλιστα για 8 πόντους δεν έπαιξε μπαράζ. Πήρε όμως τώρα και το τερατάκι του για 5αρι και θα ξαναξεκινήσει δυνατά. Ο Αλφέας από την αλλη έκανε καλή χρονιά πέρισυ, τερματισε 2ος,καλοδουλεμένη ομάδα χωρίς νεες προσθήκες. Πολύ δύσκολη πρόβλεψη.Θα ποντάρω στο διπλό.
OTINANAI - BROLA : Ο ενθουσιαμός του νεοφώτιστου κόντρα στην εμπειρία της ομάδας που μας ήρθε από την Α1. Χωρις μισθούς τέρατα, αλλά με αξιοσημείωτη πληρότητα ροστερ ο BROLA θέλει την άμεση επάνοδο στην Α1. Υπενθυμιζω το highlight της σεζόν 21 για τον Brola η νίκη του επι το πρωτοπόρου Δον στην Α1 που παραλίγο να γυρίσει τούμπα όλη την κατηγορία!Απο την άλλη ο Οτιναναι με πολύ καλό ρόστερ γενικά νομίζω όμως οτι θα πρέπει να χτυπησει άλλα ματς για να μείνει στην κατηγορία. Διπλό!!!
Bromia - Kleinmein : O έτερος νεοφώτιστος του υποομίλου μας κοντρα σε μένα που πέρισυ έκανα την καλύτερη χρονιά της ιστορίας της ομάδας μου. Καλή ομάδα με πολύ ανταγωνιστική βασικη πεντάδα! Όλη η πεντάδα πάνω από 40.000 μισθό. Και συμπαθητικός πάγκος. Εγώ από την άλλη θέλω την νίκη στην πρεμιέρα και θα προσπαθήσω να την πάρω. Διπλό!!!
Πιγκουίνοι - Μαρτιου : Καλό ματς , από δύο καλές ομάδες. Με κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ ο Μάρτιου με καμία ο Πιγκουίνος της Αγία Παρασκευής. Αμφίροπο ματς θα παω με τον άσσο...!

Στους Μπλε :
Καβάλα - Σύρος : Ο πρώτος πέρισυ του υποομίλου ταξιδεύει στην Καβάλα για ένα δύσκολο ματς! Περίεργες μεταγραφες για την Συρο, έφερε άλλο ένα τερατάκι να κάνει παρέα σε αυτό που ηδη είχε, πούλησε κάποιους αξιόπιστους παίχτες, παραμένει πολύ καλή ομάδα με ενα από τα ακριβότερα ρόστερ στην κατηγορία(αν όχι το ακριβότερο) με 2 παιχτες πάνω από 100.000 μισθό! Απο την άλλη η Καβάλα , με κακή σεζόν περισυ, έχει 4 πρωτοκλασάτους παίχτες αλλά εχει ακόμα κάποια κενα! Δυύσκολα να κοντράρει το σημερινό ματς , πρεπει να ψάξει επειγοντως 5ο ανταγωνιστικό παίχτη για να επανέλθει στις καλές σεζόν! Αρα διπλό!!!
Σπορτινγκάρα- Μarpisaikos: Ο ενας από ους νεοφώτιστους των μπλε δείχνει έτοιμος για μεγαλα πράγματα! Με ακριβό ρόστερ για τα κυβικά του (που ήταν στην ΙΙΙ έννοω) και έτοιμος για πολλές κηδείες. Απο την άλλη ο Μαρπισαικός έρχεται από καλή χρονιά , έχει 2 υπερπαίχτες και 4 πολύ καλούς. Και λόγω έδρας και λόγω δυναμικοτητας ντερμπυ. Θα πάω με την έκπληξη του νεοφώτιστου! Ασσος!!!
Giouxtas - GOLD STARS : O άλλος νεοφώτιστος δοκιμάζεται στην έδρα του πολύ έμπειρου και ικανού Νικόλα. Ο Γιουχτας με καλή τελευταία χρονια έκανε πληθώρα προσθαφαιρέσεων τον μήνα Νοέμβριο! Για να καταλάβετε πήρε 4.000.000 από τα οποία ξαναεσπρωξε τα 3 και τα άλλα τα έκανε γήπεδό και μασούρια! :Ρ Πολύ δυνατό ρόστερ με 4 παίχτες πάνω από 70,000 μισθό και με μεγάλες πιθανότητες για εντυπωσιακά πράγματα φέτος. Ο Χρυσάστερος από την άλλη συνεχίζει με τους παίχτες που τον ανέβασαν κατηγορία! Ηθικη κίνηση για τα παιδιά αυτα , να δούμε αν θα φέρει και αποτέλεσμα!Θα βασιστεί στον Ισραηλινό Κλίνγκερ και στον Έλληνα Καγκουρα (όνομα και πράγμα :Ρ) αλλά σήμερα δεν θα έχει τύχη! Γενικά θα κάνει μία δύσκολη σεζόν αν δεν ενισχυθεί! Αρα εύκολος ασσος!
Ρασιοναλίστας - ICI BC : Δύσκολο ματς απο την περσινή 2η και 3η ομάδα ομάδα του ομίλου και μάλιστα με πολύ καλό ρεκόρ. 16-6 και οι δύο!!Βέβαια ο Θεος περα από τον Ρασιοναλίστα , έσπασε και την έδρα της Συρου και εφτασε στον τελικό.Από την άλλη ο Ρασιοναλίστας ήταν πέρισυ νεοφώτιστος άρα μόνο καλύτερα έχει να πάει! Ο Θεος έχει χρημα και το δείχνει! Τα έσπρωξε πέρισυ για Μπιτσόλα και Τσόι και φέτος για τον Γουί. Τούμπανο ρόστερ από τα φαβορί για την άνοδο! Ο ρασιοναλί

This Post:
00
230775.27 in reply to 230775.26
Date: 12/1/2012 11:25:41 AM
Overall Posts Rated:
170170
Ο ρασιοναλίστας σπρώχνει και αυτός τα χρήματα του , συνεχίζει με ισοροπημενο ρόστερ και με νο1 πλεονεκτημα του το καλοδουλεμενο σχήμα το οποίο έχει. Θα πάω με το σπασιμο έδρας! Διπλό!!

Πάντως πέρα από την πρώτη αγωνιστική τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα φέτος. Δεν υπάρχει ομάδα που να δείχνει οτι θα παει άκλαφτη, μποτ δεν προβλέπεται οποτε πάμε για μια πολύ συναρπαστική σεζον που μπορεουν όλοι να κερδίζουν όλους!!!

ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ : Brola, I.C.I. BC , Syros Cougars
ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ : ????? Ελα μου ντε!!!

Last edited by koutsoukman at 12/1/2012 11:27:37 AM

This Post:
00
230775.28 in reply to 230775.27
Date: 12/1/2012 1:11:58 PM
Overall Posts Rated:
9696
χμμ εγινε κατι περιεργο σημερα και δεν θυμαμαι να μου εχει ξανασυμβει..

τελευταια περιοδο, μπαινει φυσιολογικα η 2η 5αδα σε καποια φαση κανα 5λεπτο πριν την ληξη και παιζουν τα καημενα τα παιδακια μεχρι τα 3 λεπτα πριν την ληξη...Εκει φυσιολογικοτατα ξαναμπαινει η καλη 5αδα με την διαφορα να ειναι στους 6 ποντους..1-2 επιθεσεις και στα καπακια ξαναβγαινει η καλη 5αδα!!! Και τελειωνω το ματς στα τελευταια κρισιμα λεπτα με τα 2α..! 9-0 σερρι και γεια σας!!

περιεργο να γινεται στα καπακια αλλαγη της καλης 5αδας στο τελος ενω μολις εχει μπει...Ουτε προβλημα με φαουλ ουτε τπτ..

ΥΓ: Δεν εχασα απο αυτον λογο. Ετσι κι αλλιως θα εχανα με αυτη τη διαφορα. Η απορια μου εχει να κανει με το γιατι η μηχανη μου το παρουσιασε με αυτον τον περιεργο τροπο?

This Post:
00
230775.29 in reply to 230775.25
Date: 12/2/2012 8:43:02 AM
Overall Posts Rated:
170170
οχι μονο εσυ μιστερ .. κοιτα λιγο γυρω ... εξαλλου εισαι αρκετα φτιαγμενος απ την περασμενη σεζον ... μην πας να χαμηλωσεις τον πυχη :)

Χαχαχα! Εγώ έχω στοχο την τρίτη θέση στον υποόμιλο! Ασε γιατί έχουν σκουρίνει τα πράγματα με αυτους που ανεβηκαν!!!

This Post:
00
230775.31 in reply to 230775.30
Date: 12/4/2012 11:40:34 AM
Overall Posts Rated:
170170
μαλάκες τόσο ξύλο σε αγώνα δεν έχω ξαναδει. 12 φάουλ σε 6'. φοβερό

Last edited by koutsoukman at 12/4/2012 11:41:09 AM

This Post:
00
230775.32 in reply to 230775.31
Date: 12/4/2012 11:42:46 AM
Overall Posts Rated:
170170
μολις τραυματίστηκε ο αναπληρωματικός που πλέιμαίκερ από νεο φάουλ. Κανεις δεν θα μείνει στον αγώνα αυτον μου φαίνεται

Advertisement